Längtar efter mina vänner Ben och Jerry.

Snart ska jag få bädda ner mig i soffan och kolla på Vänner och förhoppningsvis käka glass. Det är typ den enda fördelen med att vara sjuk, att man har en ursäkt att äta glass x) Men först måste jag bli av med de sista tulpanerna och fixa lite inför resan imorgon. Sedan ska jag lägga all min energi på att bli frisk till imorgon. Just nu försöker jag få våra walkie-talkies att fungera så att vi slipper betala utlandssamtal i Trysil, men de vill inte samarbeta med mig! Taskigt. De kan ju i alla fall försöka samarbeta. Okej, jag vet att jag håller på att tappa greppet mentalt, men det gör inget. Hm. Tror jag.

PS. Lyssnar på Kents "Röd" och önskar att jag befann mig på Annexet i torsdags...


Siri fyller 14 idag!

Idag fyller min fina kompis Siri 14 år! Hon är en trevlig prick, hon. Så igår var vi hemma hos henne allihopa för att fira. Tio stycken var vi. Med tacos, dålig musik, fint sällskap, god kladdkaka, flumm, en bra film, för mycket socker och chips hade vi det kuligt värre. Det är motsatsen till vad jag kommer ha det idag, jag ska nämligen snart fortsätta med att sälja tulpaner samtidigt som jag misstänker att jag har fått feber. Sedan ska jag packa till Trysil dit jag åker imorgon för er som inte visste det... Jag mår verkligen inte bra idag. Näsan är täppt och det känns som om det är deg i hela huvudet och så blev jag superduperandfådd bara av att gå i lite trappor upp till vår lägenhet... INTE KUL. Men nu ska vi säga grattis till Siri: GRATTIS SIRI!




Filmen vi såg igår. Den var bra, men lite... oväntad.

PS. Igår fylllde Emma 14, så jag passar på att säga grattis till henne också: GRATTIS.

Kreativiteten flödar

Sy och teckna, hela veckan. Man blir ju helt överkreativ. Eller inte. Jag följer instruktioner på ett papper som ska hjälpa mig göra en på en väska. Men jag fattar inte insrtuktionerna så läraren får förklara typ allt för mig x) Denna torsdag har bjudit på lite otur. Eller snarare två grejer som jag inte gillar. Det ena var att jag fick reda på mitt betyg på SO-kursen som jag hade jobbat skiten ur mig för att få ett MVG. Och så kommer den %&/&&()=()/&) läraren och säger att jag bara fick VG. Och jag vet att jorden inte går under, men det är ändå den första kursen jag inte fått MVG i och dessutom den jag jobbat mest med så det känns surt. Den andra grejen är att jag är sjukt avundsjuk på Frida i mitt lag. Hon ska nämligen gå på Kents konsert ikväll! JAG VILL OCKSÅ.



Detta är ett fantastiskt bra album. Jag är så sjukt avundsjuk ska ni veta.

Kom igen nu Hellner!

Gud vad spännande! Den jäkla norrmannen Peter Northug tar just nu in på Marcus Hellner på sista sträckan i herrarnas stafett i OS. Sverige leder dock just nu, men den där norrmannen skrämmer mig... Nej nu tappade han lite. YES. HEJA MARCUS HELLNER!!!

GUUUUUUULD!!!! JAAAAA! DÄR GICK HAN ÖVER MÅLLINJEN! TJOHO!

Goddagens goddagens



Siri och jag hade kul när vi gick hem från skolan idag. Det finns även en trevlig film men den är alldeles för flummig för att visas här... Idag stannade jag och Siri kvar i skolan ett tag och ritade, nej förresten TECKNADE på våra coola perspektiv-bilder. Det är extremt skönt att ha bildvecka, man bara sitter och drar lite streck hela dagen :) Nu måste jag snart åka hem till pappa för att hämta saker och det är jobbigt tycker jag. Just det. Ikväll är det storslalom med Anja Pärson och Maria Pietelä Holmner och det tycker jag att ni borde kolla på. Fast det är ju bara jag som är en sån sportnörd... Nu ska jag ut i vintervädret igen ADJÖ

En rostmacka med korv



Bildprojekter fortsätter och det är såhär mitt tvåpunktsperspektiv ser ut hittills. När man väl fattar hur man ska göra är det faktiskt ganska kul med bild :). Kaoset i kollektivtrafiken fortsätter också kan jag tala om för er som mot förmodan har missat det. Imorse fick jag spendera en iskall halvtimme sittandes på Karlbergs station i väntan på ett försenat jäkla pendeltåg. BLÄ. Attans jäkla blä. Nu måste jag plåga mig själv genom att gå ut i kylan igen, till Konsum. Det är jag som sköter hushållet här. Nej, skoja. Det är det verkligen inte... Senare ska jag iväg på min fina fotbollsträning ute i Kista. Adjö på er.

Aldrig ensam

En låt av Jonathan Johansson som är häärlig. BOF-veckan (Bild och form) är nu igång i skolan och vi ska rita perspektiv. Det går faktiskt hyfsat bra för mig trots att jag aldrig har förstått poängen med att sitta och dra streck över ett papper. Senare i veckan ska vi göra en väska. Symaskiner hatar mig. Men jag ska charma dem så att jag kan få mitt VG i syslöjd. Det kommer gå BRA. Hoppas jag. Helgen i Idre kändes som precis det jag behövde. Jag slapp tänka på stress och skola i tre dagar och lät mormor skämma bort mig lite, var med mina fina kusiner och åkte skidor. Att jag sedan höll på att tappa alla fingrar och tår är som man säger en annan femma... Efter den kreativa skoldagen begav jag mig till pendeltåget som var försenat typ en halvtimme. Hej snökaos. Sedan var jag en god vän och hängde med Jasse och fikade så att hon hade lite sällskap innan sin dans. Nu är det dags att sätta på 'Aldrig ensam' för tionde gången denna timme och låta hjärnan vila. Adjö.

Nu vill jag inte mer

Inte mer kyla. Inte mer snö. Inte mer frysa. Inte mer vinter. Mera vår. Mera utomhusfotboll. Mer ljus på kvällarna. Mer värme. Mer sol.

Iskallt i Idre

Idag har jag frusit nåt helt vansinnigt! Tår och fingrar har varit mer än genomfrusna, men det fixades med hjälp av ett antal koppar varm choklad, våfflor och många pauser. Fjällen är ett mysigt ställe, ska ni veta. Nu är det OS på teve, Anja Pärson ska snart köra Super-G. Och jag vet att jag är en sportnörd. Imorgon väntar ännu en lång bussresa på uppåt nio timmar. Suck. Men några timmars skidåkning har jag kvar att njuta av!

Soligt i Idre

Hinner bara skriva superkort, men här i Idre är det jättefint och det har varit soligt hela dagen, men kallt om fingrar och tår...

KOM IGEN NU ANJA!


Heja Anja! Störtlopp i OS nu gott folk!





In da city bräää

Hahaha. Den där rubriken är så min humor. Jag har alltså varit i stan denna snöiga eftermiddag. Jag gick själv faktiskt vilket var ganska skönt, ingen stress eller så. Jag brukar vara lite snål och inte köpa saker som jag egentligen vill ha fast jag har råd. Men idag hade jag fått pengar av mamma och då var det bara att köra x). Orkar faktiskt inte ladda upp bilder på allt, men jag kan skriva vad jag köpte istället: En tröja från Lindex som liksom var randig, hälften spets och hälften svart bomull. Den var fett snygg. Sen traskade jag vidare till Monki och där hittade jag en liten gullig mintblå (är det ens en färg?) t-shirt. Sista stoppet (sista stoppet där jag köpte något alltså, jag gick bl.a till Weekday men de hade inga höga jeans längre...) blev H&M Trend i Gallerian. Där dök det upp en fin STOR vit tröja med svarta ränder längst ned och ville bli min kompis. Och ett par tråkiga svarta tights som kan vara nödvändiga. Imorgon bär det av till Idre och jag är osäker på om det blir nån bloggning överhuvudtaget denna helg. Annars hörs vi igen på måndag!

That's 70's show


Är ett grymt program. Fett kul. Nu blir det snart träning, men innan det ska jag äta goda revbensspjäll till middag. Hm. Jag kanske ska göra om den här bloggen till en matblogg för att mat är så sjukt gott. Mat äger.

Mycket att fira

Idag är det både fettisdagen och Jessicas födelsedag! Den lilla sötisen fyller 14 år idag! Grattis :) Jag sitter nu och tänker påbörja dagens andra semla, den är fruktansvärt frestande. Så jag måste tyvärr avsluta detta inlägg med lite fina bilder:


Födelsedagsbarnet! 


Dagens andra semla :)


Semmelmonster...?

Nu tycker jag att alla ska trycka i sig minst två semlor denna underbara dag!

GULD

Tjoho! Charlotte Kalla vann OS-guld!


Pannkakorna


Datorn krånglade lite förut, men här är alltså våra snygga pannkakor! 

PS. Charlotte Kalla har startat i OS nu, håll tummarna!

Jag är en vampyr


Jag vet, snyggare är svårt att hitta


Mitt Alla hjärtans Dag-armband :)


Linn och Jasmine är fett snygga i sina 3D-glasögon


Fett coolt att man kan se ögonen genom 3D-glasögonen...


Jag är en sån cooling...


Ja, gott folk! Det regnar köttbullar är en riktigt grym film ska ni veta. Speciellt i 3D



Idag gick jag hem till Hanna efter skolan och vi gjorde fett goda pannkakor, fast de blev lite misslyckade i början... Nu ska vi bänka oss framför teven, det är OS som gäller!

Tapas är gott

Det blev middag på en tapasrestaurang med Jonna och Calle, jättemysigt och gott! Vi åt quesadillas och sånt mumsigt. Och nachos med massa guacemole... Vår dator hittar inte vårt lokala nätverk så vi måste använda ett mobilt bredband och då kan man inte sätta in kamerasladden samtidigt. Och jag orkar inte hålla på och koppla ifrån och ansluta och sådär så det blir tyvärr inga bilder. Eventuellt imorgon. I alla fall var det jättekul att träffa Jonna, det går alldeles för länge mellan gångerna nuförtiden. Saknar henne varje dag.

Nu ska jag titta lite på OS och sen gå och lägga mig, måste ladda inför nästa roliga skolvecka...

Det regnar köttbullar - Finally!



Woho! Idag får jag se Det regnar köttbullar. Den verkade mycket bättre än Valnetine's Day så jag, Jasmine och Linn ska gå och se den idag. Och om man hade sett Valentine's Day hade man ju blivit plågad av en massa gulli-gulliga par som ska sitta och och vara gulliga och alla hjärtans dagiga. Nej, hellre en kul tecknad film! Tecknad film äger.

PS. I mitt paket från mamma var det ett jättefint armband, flätat rött. Visar eventuellt bild på det senare :)

Alla hjärtans dag minsann


Planen för dagen är lite oklar, men jag kanske ska gå och se "Valentine's Day" på bio med massa trevliga människor. Eller så hittar jag på nåt annat trevligt. I alla fall är min mamma väldigt gullig, hon åkte hemifrån kl. 06.30 imorse, men innan det fixade hon en mysig Alla hjärtans dag-frukost till mig och Lovi med hjärtformade plättar som jag hittade när jag vaknade. Det finns också en liten Alla hjärtans dag-present som jag snart ska öppna...

Ikväll ska jag träffa Jonna och Calle och äta på en restaurang som heter Peppar. Ha en jättemysig Alla hjärtans dag!


Tulpanförsäljning på gång

Idag blir det lite korta inlägg för jag har väldigt bråttom. Om ungefär 10 minuter åker jag iväg till Brommaplan för att sälja tulpaner med Matte the mupp. Ikväll kanske Didd kommer hit, men vi får se hur det blir med det... Adjö

Fotboll i Järna

Nu sitter jag i bilen på väg till ett miniträningsläger i Järna. Senare idag ska jag och Matte sälja tulpaner. Kan inte skriva så mycket för mobilen har lite ryck. Ha en bra lördag!

Russchian

Är världens godaste läsk måste jag tala om. Lite beskt men samtidigt sött och otroligt gott!


 Det enda skumma är att det finns typ morotsextrakt i som färgsättning... Hm.











Helgen väntar

TJOHO! Fredag. Efter en ganska krävande vecka i skolan får man helg. Och det är skönt. I eftermiddag är det dans (har längtat hela veckan efter den där lilla timmen!) och sen blir det mys och kanske en film ikväll med syrran, mamma och Anna-Lena (mammas bästa kompis). Idag hann jag redovisa klart projektsteg i franska och det är sjukt skönt att vara klar med såna saker kan jag tala om.

I helgen väntar eventuellt bio, "Det regnar köttbullar", en fotbollsträning, kanske lite längdskidåkning om det blir fint väder och på söndag ska jag träffa syrran från Malmö. Det var ett tag sen jag träffade henne nu. Trevlig helg allihopa!


När det blåser ute och är svinkallt som just nu längtar man till sommaren mer än nånsin!

Jag har varit i alla städer

 



 



Tjoho. Idag fick man se solen igen. Hoppet om våren finns kvar mina vänner. Jag kom på att jag har två extremt trevliga månader framför mig. Nästa helg åker jag till Idre med kusinerna och vecka 9 är det ju sportlov och Trysil. Sedan hinner jag med en långhelg till Åre med pappa, Lovi och Jonna vecka 12. Och den 2:a april bär det av till Italien! Dagen efter jag kommit hem därifrån är det London som gäller. Herregud. Jag blir överväldigad. Och jag vet att jag låter som en bortskämd liten snorunge, men så är det inte fallet ska ni veta. Det råkar bara vara så att min familj är väldigt skidåkningsintresserad. Och när man har skilda föräldrar får man åka dubbelt så mycket. WO! En fördel.


Gråta ut

Det behövs ibland. Bara tömma sig på allt som har legat och väntat på att få släppas ut. En liten grej och det bara forsar ut. Man hulkar och hulkar och tårarna sprutar, men efteråt är det en lättnad. En tyngd lufts från axlarna och man känner att problemen inte är så tunga längre. Att gråta är bra ibland.


Nästan nöjd

Jag tror att jag är nöjd men hur den här bloggen ser ut nu. Utom att det typ står "Jag får liksom ingen ordning" två gånger. Men jag är stolt.


Hej hopp galopp

En rubikskub. (Stavas det "rubix" eller "rubiks"...?)

 

Idag har jag varit duktig och redovisat matten och gjort läsförståelsedelen på franskan. Det går bra nu. Jag har gjort hallonsmoothie till mellis, det är så himla gott! Men jag råkade spilla ut typ hälften på köksbänken... Bra jobbat. Nu ska jag ta det lite lugnt och ikväll är det träning i Kista. Jag börjar seriöst tröttna på den där salen, övningarna vi gör där och att vara inomhus. Jag vill ut och spela! Men det var ju inomhus vi vann Träbollen i och för sig. Fasen vad vi var bra. Nu ska jag bjuda på en fin liten vits:

- Hello. I would like an ice-cream, please.
- I'm sorry, what?
- ICE CREAM!!!! (skriker högt)
- Yes I can hear that...

Okej ni kanske inte fattade för det är mycket svårare att fatta när man skriver än när man säger den. Människan skriker när han/hon säger ICE CREAM!!! I scream! HAHAHAHAHAHA!!!! Som ni vet. Sämst humor.


BILD


På väg till skolan imorse möttes jag av den här himlen. Sånt som får en att orka med en vanlig måndag.

Veronica Maggio

Hon är grym. Albumet "Och vinnaren är" är ett mästerverk kan jag tala om.


Äntligen färdiga

Efter mycket dampanfall och problem är äntligen designen och headern klar. TJOHO. Och Maja tvingar mig att skriva att hon äger. Maja äger. Varsågod. Vi har också ätit ungefär tio digestivekex var och massa glass. Jag åt mangosorbet och Maja åt äcklig citron/lakrits-smak. Vi hörs senare :)

Morgonmorgon

Min dygnsrutm är tillbaka till det normala efter lördag-söndagnattens fotbollsspelande. Lyckades somna tidigt igår och vakna i vanlig tid imorse så nu är jag back on track. I eftermiddag ska jag hem till Maja som ska hjälpa mig att sätta in den nya coola headern. Yäy. Och jag kan också påminna er om en sak: VI VANN TRÄBOLLEN!!! :-D


Jag med min medalj ocj Jessica i bakgrunden med den coola pokalen :)

Hur lyckas man?

Okej jag ändrade inte header utan jag lyckades ta bort hela skiten. Bra jobbat Maja. Någon (Jasmine, Maja eller Jessica kanske?) får komma och hjälpa mig imorgon. Nu ska jag äta min choklad och kolla på massa tv-serier. Adjö

Hm...

Undrar om jag lyckades ändra min header nyss. Kommentera gärna om den är ändrad, för min dator har dampanfall. TACK

Utmattad

Igår eftermiddag spelades den avgörande matchen i Snöbollen mot IFK Vaxholm. Av någon anledning som jag inte förstår blev jag satt på mittbacksposition. Det gick skit ska jag tala om och vi förlorade matchen med 1-0. Frustrerande är det rätta ordet för den skitmatchen. Men min ilska höll bara i sig i en halvtimme och jag var flummig redan i bilen på väg hem till Didd. Där väntade god mat, melodifestival (vi straffade oss med att lyssna på de extremt dåliga låtarna som tävlade där för att vi hade varit så dåliga på matchen) och sömn. Bara lite flumm... Kockan halv tolv bar det av längre ut på landet till Allhallen i Skå. Första matchen var mot Skå. Vinst där med 5-0 om jag minns rätt. Mellan den matchen och nästa gick vi på Dextrosol och blev lite roliga. Sen väntade Västertorp och vinst med 4-0. BP-kross. Mellan våra matcher gick BP:s pojklag ut och krossade alla i sin grupp. Matchen mot Västertorp var dock inte lika bra som den första matchen där jag faktiskt gjorde två mål. Sedan var vi tvungna att fokusera för nästa motstånd var AIK. Matchen blev jämn, men vi fick straff och den satte Lotta säkert. Vi kände att vi nästan hade vunnit hela cupen, för Skå som var de sista vi skulle möta har vi alltid slagit. Men kanske var det underskattning eller nonchalans som gjorde att vi tappade fokus och lät dem ta ledningen. Det blev en riktig rysare men den slutade 5-3 till oss. Segern var klar. Efter lite flumm, medaljer, pokal och lagfoto var vi alla rejält trötta. Hemma hos Didd igen kl 6 på morgonen! Ca 4 timmars sömn, en nutellamacka och en dusch senare var det dags att åka hem. Fast jag blev tvingad att gå en promenad med hunden på vägen hem. Nu har jag precis ätit lunch och sitter och tittar på min mjölkchoklad. Den ska jag äta upp. Eftermiddagen ska bestå av att försöka inte somna. Men det går nog. Nu ska jag kolla på dåliga TV-program och vara glad för att vårt lag är så jäkla grymt. Riktigt bra jobbat tjejer!


Varför kan man inte sova när man behöver?

Just när jag behöver ladda med så mycket sömn som möjligt vaknar jag klockan åtta på morgonen. Jag är verkligen inte bra på att sova. Idag är det avgörande match i Snöbollen och sen hem till Diddi för att sova och äta. Ungefär klockan halv tolv bär det av ut till Skå där vi alltså spelar natturnering hela natten. Jag kommer somna. Dags att övertala pappa att få pengar till blodsockerhöjande saker... Cola och godis! Jag är hemma fram till halv två ungefär, så kanske hörs igen innan jag åker. Adjö

Skrivarinstallering...

Är vad jag har ägnat min kväll åt. TJOHO. Inte kul. (Piteåtåget gott folk! Ni som inte fattade det där, ignorera bara.) Det tog typ en och en halv timme att installera skiten men nu är jag och min syrra färdiga. Snart blir det sängen för min del för att vara så pigg som möjligt imorgon natt. Godnatt på er

Träbollen

Imorgon/på söndag kommer jag att spela en turnering ute på Ekerö med mitt lag som heter Träbollen. Ovanlighet 1: Den spelas i en ishockeyhall = askallt. Det enda de har gjort är att lägga på en matta på isen så att man kan spela fotboll där. Ovanlighet 2: Den spelas mitt i natten. Och då menar jag verkligen mitt i natten. Första matchen börjar klockan 1 och den sista slutar  klockan 05.00! Jag kommer seriöst inte kunna hålla mig vaken. Men min plan är att ta med mig typ tre flaskor cocacola, massa dextrosol och godis. Och saker som håller mig varm, typ lite te och eventuellt en macka. Då kanske jag överlever. KANSKE. Oh my god klockan är 18:18! Okej jag börjar känna mig lite över entusiastisk här, lika bra att gå och duscha och sen trycka i mig en massa mat (stor fet köttbit, potatis och sen hallonglass) Vi hörs. =)

PS. Inga bilder pga fel dator...

Jag lever...

När jag dansar. Jag lever mer än annars och större och med mer känsla. Jag dansar för att få ut känslor, jag dansar för att jag behöver ge min hjärna en paus. Och jag dansar för att jag vill leva mera.


Dom kallar oss artister

Ikväll var det "Dom kallar oss artister" med Amanda Jenssen på svt2. Ett väldigt bra program faktiskt, om det är bra artister förstås. För två veckor sedan var det Markus Krunegård!

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna:


Anki och Jessica är fett coola...


Promenad över Västerbron


Maja och Jasmine i matsalen idag. Vi fick lite anfall och började typ göra
förkortningar på allt vi sa så ingen fattade vad någon sa till slut...


I snöovädret idag


Jag ska pimpa

Min nya väska ska få ett nytt utseende. Jag planerar att köpa en massa snygga pins och sätta på den så att den blir lite "personligare". Den är ju blå så den är inte så tråkig just nu heller men jag vill ha den lite mer i min stil inte bara H&M mainstream...


Det här +...


Lite snygga pins = SNYGGT


Oh yeah

Känner mig ganska grym nu. Jag har alldeles själv (okej med designadinblogg.se:s hjälp...) ändrat typsnitt på alla mina inlägg! Yeah. Gillar ni det? =)

Och så kom vintern tillbaka

Herregud vad det snöar! Igår och i söndags hade jag lite hopp om vår men sen försvann solen och snöovädret kom tillbaka. Men vi överlever väl. Idag var jag hos tandläkaren innan skolan och de gjorde värsta konstiga grejen på mig med en röntgenkamera som snurrade runt... Skumt. Så jag kom till skolan ungefär 11 :-)

Just det! Jag kanske kanske kanske ska åka till Idre med mina kusiner, min morbror och moster, min mormor och morfar och Calle i slutet av vecka! Det skulle verkligen vara kul om det blev av för jag träffar mina kusiner väldigt sällan. Och jag behöver bara vara ledig en dag i skolan. Nu ska jag dricka upp min varma choklad och sen ta och titta lite på Vänner. Det blir en slö eftermiddag och kväll. Gillagillagilla.


Världens grymmaste serie!

Nu kan du få mig så lätt

Avslutningen på Håkans konsert var låten 'Nu kan du få mig så lätt' i ny tappning. Underbart. Jag började gråta.

Vintermörkret börjar så smått dra sig tillbaka, har ni märkt det? Det blir liiiiite ljusare varje dag och med Håkan Hellström i öronen går det snabbt tills det vår! Längtar efter chinos och converse. På tal om det måste jag köpa nya chinos till våren. Jag växte ur mina förra, plus att de blev typ helt utslitna för de var så sjukt snygga och sköna. Jag ska försöka hitta nåt liknande till denna vår. Jag kommer på sommartankar, tänk vad härligt att inte behöva bylsa på sig 500 lager varje gång man ska sticka näsan utanför dörren. Men vintern har också sina fördelar ska ni veta. Till exempel är den grymmaste högtiden på vintern. "Julen" tänker ni nu. Jag menar fettistisdagen x) Jag åt en semla till frukost idag. Hemgjord. Gillagillagilla. Höhö. Nu tänkte jag bjuda på ett skämt som jag kom på häromdagen.

 

Vårt fotbollslag tränar knäna för att inte skada oss. Vi är knäsvaga! HAHAHAHA!!!! Jag har så sämst humor.

 

Imorgon ska jag till tandläkaren så jag får värsta sovmorgonen! Yäy. Vi hörs mina vänner

PS. Jag har bytt header. Visst är den snygg! :-)


Picasa

Nyss kom jag hem från specialträning i Vällingby och nu har jag suttit och lekt lite i Picasa. Här är ett collage som jag gjorde med bilder på Tess och mig och lite natur.


Ett nybörjarcollage gjort i det enkla programmet Picasa :-)

Måndag

Jag vet. Jag har mycket fantasi. Men i alla fall. Idag i skolan gjorde jag typ klart min tidning! Känner mig fett stolt över den, en helt egen tidning liksom! Sedan efter skolan följde Jasmine med mig hem ett tag för hon skulle dansa ikväll och så skulle hon typ hunnit vara hemma i en kvart. Det var mysigt det. Hon försökte hjälpa mig med en ny header, men datorn dampade lite så det blev inte så. Fast vi hann göra ett collage som senare ska bli header! Snart ska jag äta lite tomatsoppa och sedan dra till Vällingby där vi har special-knä-styrka-balans-träning. Ikväll kommer min moster hit till Stockholm, hon bor i Halland och vi träffas inte så jätteofta så det blir kul. Vi hörs :-)

RSS 2.0