Behöver lite kärlek från fel håll och sympatier från fel sort





Hej. Kände för att visa lite. Jag snodde klänningen från mammas och Lovis garderob. Koftan är från Köpenhamn någon gång. Jag hade Lovis fina lila Martens också. Det blev jättefint. Min fåtölj matchar också, naajs. För övrigt har det varit en ganska ineffektiv dag, men jag fick ett projektsteg i svenska redovisat i alla fall. Sen har jag suttit barnvakt åt två små galningar idag. Men det gick ganska bra i alla fall. Vi körde lite Photo Booth. Och jag gick hem med 200 spänn till i plånboken. Om en stund är det seriestart på Dom kallar oss artister, Salem Al Fakir är först ut. Hjerta på det. Hejdå.

Jag blir som stum

Daniel Adams-Ray himself leder denna vecka musikguiden i p3. Jag säger ju det people, p3 är den bästa kanalen. Slå på radion för fanken. Hejdå.

 


Bulletproof

Hejsan kompisar. Solen skiner ganska ofta nuförtiden, det tycker jag om! Idag har jag redan hunnit träna fotboll på Åkeshov och sådära. Vi har kvar semmelbröd från igår, de är farligt lockande alltså. Det blir nog en klassisk söndag, ligga och dega i soffan, se på Vänner och käka semla. Låter bra tycker jag. Nån måste komma hem och laga lunch till mig också... Vilka problem jag har här i livet alltså. Peace out.

 
Jag längtar efter Converse på fötterna. Pappa åker till New York om en månad typ så då får han nog köpa ett par billiga till mig. Höga. Men som alltid. Färgvalet är så attans svårt.


29.1.11















Tjenamors. Hihi. Idag har jag och Didd gjort de godaste semlorna på denna jord, gått runt Lillsjön när solen redan hade gått ner på grund av långa jäsningstider och sett på ungefär fyra avsnitt av Vänner. En riktigt bra lördag tycker jag. Nu åker jag och mamma och syrran till våra kompisar Jonas och Elias! Ajöken.

We are shadows.

Jag är förvirrad. Förvirring i det mesta. Och jag kan inte greppa något eller se något i rätt perspektiv så att det framstår som det det faktiskt är. Jag vet inte. Vad jag vill med det här. Hejdå.

Aladdin Sane

Här om dagen gjorde jag ju om på min vägg hemma hos pappa. Tänkte vi skulle ta en titt på hur det blev.


Här är en del av alla foton som hamnade ovanför sängen. Så somrigt och fint.


Jag älskar den i mitten. Den sticker ut som den enda som inte är tagen mot en blå himmel, typ. Nej men nästan. Och den uppe till höger på kusin och moster är också så fin.


Seglingsnostalgi blev det ganska mycket av. Å, den när Linn typ äter upp mig. Fint.


Å haha. Jag vet inte varför jag frivilligt sätter upp sådana här bilder på mig själv på min egen vägg. Men jag blir ju glad. Ja. Och Didds sandtorn. Snyggt, ey?


Och sen åkte min kära David Bowie-affisch upp på väggen också. Världens finaste skivomslag.


Blått





De här blå byxorna fick jag med mig hem från mormor och morfar i Småland. Rotade runt lite i mormors garderober och voila. Att man kan hitta sånt hos sin mormor som hon köpte på 70-talet. Vi blev tvungna att lägga ut dem i midjan lite för min mormor var så jäkla smal när hon var ung, men nu sitter de som en smäck! Längtar till man kan ha dem med Converse. Mums.

Connect

Nämen hej! Mitt internet var nere igår, herregud jag fick typ panik... Goddag facebook-beroende. Jag har överlevt ännu en skolvecka. Score. Några till sedan bär det av till Les Alps. Hihi. Det är alperna på franska alltså. Någon som vill köpa tulpaner av mig förresten? Vill verkligen inte ut och sälja, men det brukar gå rätt snabbt när man väl kör så vi får hoppas på det.

P&L-planerna tar allt mer form. Det ska fixa sig. Det måste det göra.

Även om jag lämnar dig nu

Okej. Det blev lite fel där. Det går inte att ladda upp youtube-klipp tydligen. Det var ju lite halvsurt. Men klicka bara HÄR så kommer ni till Timo Räisänens nya låt, som är skriven på svenska! En jättefin låt om Göteborg. Hear it out. Nu ska jag ta igen lite sömn. Ajö.

hjärtat ryggen nacken böjd

Heejsan. Jag har fikat idag med Jonna och käkat mumsig chokladboll! Hihii. Och ätit ännu mer baguette. Vi har så sjukt mycket över sedan Lovis fest. Ojoj. Skoldagen bestod mest av lite gitarrspelande och så lyckades jag redovisa lite. Det var ganska najs. Jag lyssnar sönder Facit utan att lyssna sönder. Den är så jävla bra. Och hon kommer också till P&L. Jag ska dit. På något sätt.

 


Jag tog fram kameran idag som omväxling. Det blev såhär.


Och såhär. Här är Jasse och Linn.

Nu ska jag se på Vänner! Hejdå. (Förresten nu har jag satt upp sommarbilderna på min vägg och tagit ner en hylla, det blir såå fint.) Puss och kram ajöken.


Slå mig så att nånting händer

Herregud. Nu måste jag till Peace & Love. Håkan kommer. Ojojoj sommarplanering bara snurrar runt i huvudet. Allt är förstås jävligt kul. Så det blir bra. Men fan jag MÅSTE till P&L nu.

'
Han var där 2009. Mäktigtmäktigtmäktigt. Oj jag får rysningar. Det blir helt enkelt att punga ut med de där 1 650 kronorna. Hejdå.

It's like my mind is gone

Tjena kompisar. Jag var extremt ineffektiv idag i skolan. Men vafan. Jag lyckades i alla fall skicka iväg några mail om prao till tidningarna Filter, Offside och Marta. Hoppashoppashoppas.

Ska jag berätta nåt kul? Jag har flera kul saker att berätta. För det första är köttet är svagt en helt sjukt bra låt. Lyssna på den. Hela skivan är helt jävla fantastisk förresten. Sedan har jag kommit till insikt att det inte är särskilt långt kvar tills jag åker till Alperna. Med min älskade vän Didd. Jag förstår inte riktigt hur kul det kommer bli tror jag. Chatel heter stället. Det ligget på fransk-schweiziska gränsen och är en del av världens största skidsystem. Hoppashoppas på sol. Något annat som är ganska roligt är att jag och Lovi och Jonna ska äta middag på en restaurang som ska vara jättebra ikväll. (Jag låtsas att det inte är måndag.) Peppar heter den. Vill ni se hur den ser ut? Jag ska googla upp den åt er.


De överpyntar där. Det verkar fint.

Nu ska jag återgå till mitt mellis. Som är extremt gott. Det består av överbliven baguette från festen i lördags, en med pesto och fetaost och en med smör och leverpastej. Och ett glas med tjock naturell youghurt med en klick hemgjord blåbärssylt i. Mums. Det är sjukt gott. Hejdå.


Alla viskar idioter idioter idioter

Jag vill känna.

En 18-årsfest i januari på Göta Segelsällskap

Igår hade Lovi sin 18-årsfest. Det var massa släkt och kusiner som sprang runt och jättegod tårta bland annat. Här är Ester.


Här är jag och min ascoola kusin Jojo (som fotar jättebra förresten). I början av kvällen hade jag fint rött läppstift. Men det försvann sen.


Jag var tvungen. Hahaha.


En av de små kusinerna heter Isabel. Hon tycker om att sitta i folks knän och leka klapplekar.


Här är min storasyster. Hon som bor i Malmö, ni kanske vet? I alla fall är hon världens bästa.


Fina födelsedagsbarnet och Ester


Jonna och Calle är förlovade och är 29 och 30 år gamla. Men än kan de. Ja. De är ungdomliga. Hihihi.


Kusin och kusin.


Smile with your eyes. O ja.

Jag märker att jag var extremt dålig på att fota olika personer under kvällen. Alla bilder är i alla fall tagna med min lilla kompaktkamera, (Canon Ixus 95is). Jag har alltid tyckt att bilder med blixt blir så fula med den, så igår pillade jag lite på kameran och provade att fota med inställningen solnedgång och blixt. Jag tycker att det blev riktigt bra för att vara kompaktkamera.

Jag höll ett tal till Lovi också. Och började bara gråta lite. Men det gick bra.


I got my head in the clouds.

Hej. Jag är trött och frustrerad över att jag är så dålig på att sova. När jag väl får, liksom. Jag knåpar på ett tal till min syster och är jättenervös för det. Det kanske inte kommer gå. Nu ska jag slänga mig in festfixandet igen. Hejdå.


I believe in yesterday.


Jag har gone crazy på Monki och American och Apparels hemsidor. Jag vill ha en kjol speciellt. Ni kanske är intresserade vart det kommer ifrån? Kjolen är från American Apparel och resten från Monki. Så fint, så. Jag ska bara springa och bli rik. Hejdå.


Twisted

Tjäna. Mina ben är lite lätt döda. Jag har varit på Friskis nämligen och kört intensiv-gympa.

David Batra igår var helt förträffligt skojigt. På riktigt, jag ville bara att han skulle sluta vara rolig så att jag kunde sluta skratta och därmed bli av med att jag hade fått ont i magen av att skratta så mycket. Ja, jag säger då det. Om ni har chansen, gå och se hans föreställning på Rival! Tror aldrig jag har sett något så roligt.

Vi håller på att förbereda Lovis fest allihopa hela familjen typ. Det betyder att vi har lagat tre grytor fulla med fisksoppa. Jag har köpt placeringskort och knåpat ihop en spellista som ska gå under middagen. Lovi ska bara godkänna den. Men den andra listan som ska vara dans-tjohej har jag lite problem med. Här är i alla fall den spellistan som är ganska smooth, subscriba om ni vill. Jag tycker den är bra. Imorgon blir det alltså stor fest för släkten mest till Lovis ändlösa 18-årsfirande. Snart kommer Jonna och Calle upp från Malmö, superskoj! Jag ska äta glass och göra mina naglar fina till imorgon. Ajöken.


Vet inte varför, men det finns ju så mycket grått nu.

Dream levels.





Jag såg Inception igår. Den var så himlahimlahimla bra. Jag älskade allting. Man tappade lite greppet om vad som var verkligt och det var väl det som var meningen. Lite svår att förstå ibland. Men jag fullkomligt älskar den. Psykisk var den hela tiden och helahela tiden på gränsen till för spännande. Men så fantastiskt bra. Hejdå.

I'm not living in the real world.

Hej. Det har faktiskt hänt lite saker på sista tiden som jag inte har berättat så noggrant om. Tänkte jag skulle göra det.


Jag, Hanna och Jasse hade Star Wars-marathon en lördag. Fast jag hann bara se två filmer. Men jag hann äta mycket. Glace au four till exempel. Den blev bara lite misslyckad.


Det var den kvällen ungefär, plus Star Wars-filmerna såklart!


En annan dag hängde jag och pappa på Fotografiska. (Jag <3 mitt årskort). Här är cafét högst upp. Det var för lång kö så vi köpte inget men det var fint att titta på utsikten och så.


Jag och pappa drog till en cool mataffär också! Cajsa Warg heter den och där är det mysigt att handla mat för det är så fint och det finns massa gott att kolla på.


En annan gång promenerade jag på Strandvägen. Jag tror det var precis när jullovet skulle ta slut.


Sen började skolan. Det var helt okej ändå, så länge man kan glida runt med Jasse hela dagarna!


Fast kanske inte så kul ändå. (Den där tröjan är hyfsat ny och typ min finaste just nu)


Sen fyllde min finafina storasyster 18! Det var stort pådrag hela helgen. Här har hon fått besök av sina bästa vänner på den flådiga restaurangen där vi i familjen åt lunch. Fin krona va?


Och så drack hon champagne. Mamma betedde sig ganska larvigt om alkoholen. Hur kan det vara så stor skillnad över bara en natt?


Jag var ganska glad över att både mamma och pappa och jag och Lovi och Bi kunde fira tillsammans. Det händer inte ofta att vi träffas allihopa. Och att pappa och mamma till och med hade köpt en gemensam present!


Sen firade vi på kvällen och Lovi fick världens finaste presenter av sina kompisar. Och jag firade Lovi i en hel helg nästan, utom när jag spelade fotboll på en översvämmad plan och höll på att frysa tårna av mig.

De senaste dagarna har jag deltagit i ett grymt jobbigt fys-pass på fotbollen som innehöll bla ca 150 situps. Och så har jag promenerat lite med Frida och smakat på årets första semla samt spelat Super Mario Galaxy 2 iförd Fridas flanellskjorta som jag la vantarna på. Och sett Inception. Men det kan ni kanske få veta mer om en annan gång! Nu ska jag och Lovi och pappa och Bi åka och se David Batras föreställning på Rival. På återseende.

Fortsättfortsättfortsätt

Hej hörrni. Jag tänkte bara säga att jag bloggar inte om jag inte har något att säga. Så vänta er inte alltför mycket. Och jag kommer inte skriva om hejhopp vad gör jag gör varje dag för vem bryr sig. Jag ska skriva viktigare saker. Typ. Peace out. Nu ska jag se på Scrubs. Scrubs är viktigt.

Lock

Hej. Jag är låst i mig själv litegrann. Jag firar Lovi och blåser upp ballonger och äter tårta och fryser tårna av mig på en fotbollsplan och lyssnar på Angus & Julia Stone.

När nån frågar hur är det vill de inte svar. Jag vill inte heller ha det. Man säger det bara och och man säger något annat än "bra" då blir det bara jobbigt. Man säger "jo det är bra, själv då?" för det finns ju varken tid eller socialt utrymme för att säga allt som kanske inte är så bra. Hur är det?

PS

(Jag tog hål i mina öron idag)

Min storasyster




Idag är du vuxen. Du får göra precis vad du vill. Min syster är min allra bästa favorit. Äsch fan det här går ju inte att sitta och skriva en massa fula klyschor (som i och för sig stämmer men äsch). Jag älskar dig. Och jag vill att vi alltid ska vara ganska små och att jag ska träffa dig varje dag i all evighet. Och att du inte ska vara borta och aldrig ens tänka på att flytta hemifrån. Men jag vet att saker kommer att ändras. Jag vill inte. Jag vill stanna tiden nu. Jag skulle kunna tänka mig att köa till en Håkan-konsert med dig resten av livet. Själva konserten kunde ju få vara med också. Jag kan inte säga mer. Håkan kan säga allt som finns att säga istället. Till dig Lovi. Det Är Så Jag Säger Det. Du kan få en fet klyscha också som är så sann. Du är min syster och vi går genom allt tillsammans. Med en mamma på ena stället en pappa på ett annat är det alltid du och jag nånstans. Och du är den jag älskar mest av alla i hela världen.


18 år

Min syster fyller 18 hela år idag. Myndig, vuxen, allt sånt. Vi ska in och äta lunch och fira henne. Jag återkommer med mer.

Sea salt

Mörk choklad är så beroendeframkallande och så gottgottgott. Det bästa av det bästa i denna kategori heter Lindt 70 % Sea Salt och är så god så man dör nästan. Det kan låta lite halvgott med salt i choklad, men herregud så gott det är! Det smakar liksom inte så mycket salt, bara gooott. Och vi kan säga att mörk choklad är nyttigt också. Imorgon fyller min syster 18. Hejdå.


Äntligen


Jag har efter lite hit och dit äntligen lyckats skaffa mig ståplatsbiljetter till Håkan på Cirkus. Två nya konsertdatum kom och jag, Lovi och Ester fick tag i biljetter. Istället för 17 april blir det 29 april och tror ni jag ska gå i skolan den dagen? Nejnej. Köaköaköaköa. Hela dagen lång. Så den 6 mars, 9 april och 29 april flyger jag bland moln igen. Jag flyger.

The beat and one foot in front of the other

Mmmm varm choklad och ostmacka måste vara en av de godaste kombinationerna. Och det är fredag! Tjohejsan. Som jag sa fyller min kära mamma år idag, 48 år och bäst! Kvarten tidigare uppstigning imorse alltså och frukost på sängen för henne och presenter och tomtebloss. (Någon annan som tycker att tomtebloss är cooolt?) Efter en skoldag som i stort sett har bestått av skitsnack, bluetooth och litelite plugg mellanlandar jag hemma innan jag ska iväg på födelsedagsmiddag i stan med mamma och Lovi.

Jag överlevde första skolveckan också. Bara en sådär 18 såna kvar till sommarlovet.

  
tomtebloss in my <3 snor bilder från google ja! :)


Boll och massa händer och 100-kilos tvåmetersmänniskor som kramas

Det är handboll. Hihi. Jag vet inte hur kul det är egentligen att titta på men det är bollsport och man kan få se lite snärtiga skott och fint spel ibland. I brist på annat att göra liksom. Jaha ni. Jag har gjort 40 armhävningar idag. Ja, inte på rad då men under hela Friskis-passet. Ledaren var grym och kanske lite läskigt peppad. Men bra. Hörrni han gjorde så många höga knän så jag inte visste var jag skulle göra av all luft som skulle in och ut ur mig liksom. Om någon håller anteckningar om mitt liv som mest består av oväsentligheter kan jag tala om att jag har redovisat mitt första steg för terminen. (Skulle inte ha redovisats förra terminen, nejnej).

Imorgon fyller min lilla mamma år. Kanske grattis i förskott då mamma.


Oj sicken oskarp men ni ser ju hur fantastisk min mamma är. Puss på henne.


13.1.2011

 

Hej. Jag gillar Tough Alliance. Jag håller på att lära mig Hometown Glory på piano hör och häpna. Hej och hå vad bra. Jaha. Skolan har börjat. Jag har överlevt. Jag har överlevet att gå upp klockan 6 men bara nästan. Det är jobbigt. Jag har mycket att ta tag i som jag aldrig kommer till. Jag stannar upp hela tiden.

Jag ska åka och träna på Friskis nu. Ajö på er.

Pay no mind









Det ska bli sommar på min vägg om några dagar när Fuji-bilderna kommer. Alla bilder jag beställde kom nämligen från mappen Sommar 2010 och det var så fint att se alla bilder från sommaren, bruna ben och surfing och segling och bara glatt på allaalla bilder. Sommarminnena tog min uppmärksamhet från skolstarten imorgon ett tag, men nu med bara ett dygn kvar, kan jag inte låtsas längre. Jag överlever kanske ändå.

Det är fortfarande morgon tycker jag. Jag har gjort finfrukost som hejdå till lovet; scones och turkisk youghurt och juice. Gottgottgott. Snart (eller hm jag har fortfarande pyjamas på mig) drar jag till Linn och klockan sju är det träning! Hejdåååå.

First class riot

(Ja, jag drogar Tough Alliance just nu såååå bra)

Jag hatar att så fort jag blir det minsta upprörd börjar jag gråta. Det spelar ingen roll vad det handlar om, bara något händer som gör mig litelite arg eller lite irriterad eller lite ledsen kommer tårarna. Och de är så onödiga. För jag vet ju själv, så fort de kommer, att det inte är något att gråta för egentligen. Så jag vet inte varför jag gör det. Det kommer och det finns ingenting i världen jag kan göra åt det. Så fort det rinner tårar rinner också chansen att bli tagen på allvar iväg, och chansen att få det man vill säga sagt. Man blir gullig. Jag hatar att vara gullig. Att bli kallad gullig. Jag vill ju få saker ur mig. Säga saker som tas på allvar och inte bara spolas bort. Av en bristande röst och rödgråtna ögon. Jag vill vara stark och kunna stå upp och säga det jag vill utan tårar. Inga alls.  


Koka-Kola Veins igen för den låten är så sjukt bra

Hej. Idag har jag gjort hemligheter på stan, ätit chokladtryfflar, sett på TV ganska mycket, druckit lemonad och beställt bilder på Fuji Direkt! Här är länk till erbjudande, man betalat bara frakten :) En bild jag beställde var den här på Lovis fötter. Hihiihii. Hejdå.

Rewind the take Redefine the line Remake my faith

Jag överlevde mitt utvecklingssamtal. Nu låtsas vi att det är lov på riktigt i två dagar till.

Det är soligt ute. Jag gillar sol. Har jag sagt att vårt träningsläger är bokat på tal om sol? Vi drar till Barcelona den 20 april och bor precis vid havet på fyrstjärnigt hotell och sparkar boll på finfina nya konstgräsplaner. Och solar och äter mat :)))) Nu ska jag se på dålig TV och sen käka lunch med pappa inne i stan.

Robynrobynrobyn är så cool. Förlåt för mina inlägg som inte säger så mycket.


Koka-Kola Veins

Jag blundar för att jag har utvecklingssamtal imorgon och låtsas att det är lov i evighet. Jag blundar för att jag måste gå upp klockar sju imorgon. Jag ska dränka min skoldepression i Ben&Jerry's tror jag.

So you want to be a Jedi?


Ikväll hänger jag med Yoda och Jasmine och Hanna J ute i Viksjö. Det är Star Wars-maratonpå tapeten. Och mat. Hejdå.


Jag har köpt mig nya jeans

och så här ser de ut


Cheap Monday 200:- (50% rea) Hejdå.

I want the world to stop


Jag var som sagt hos Didden igår. Man får alltid så sjuuukt god mat där! Vi såg Bolt (tecknad film <33333333333333 i mitt hjärta). Sen lirade vi lite gura, (hihi lira gura) och typ pratade så länge så att jag gäspade mellan varannat ord. Sen sov jag jättelänge! Till elva nästan. Det blev nutellamackor till frukost och lite Mario Kart Wii, sen drog jag mig hemåt och nu sitter jag och smider planer för kvällen. Mihihii. Hejdå.


Det går sönder i takt med basen i marken

För det första måste How I Met Your Mother vara världens bästa TV-serie.

Jag vaknade vid tio idag, lagom tid att vakna tycker jag, ja. Sedan dess har jag läst Fredrik Strage i DN På Stan, käkat gott bröd, bäddat om, packat upp, städat, duschat, luktat på min nya parfym. Hihihihiii. Snart kommer pappa hem och då ska vi in till stan och köpa nya jeans! Sedan ikväll drar jag ut till Didd för tecknad film. Hiahiahia. Förresten inviger jag idag klänningen som jag visade i det här inlägget.





Här är en låt som jag diggar. Spotifylänk också.
Hejdå.


Niki & The Dove

Niki & The Dove – DJ, Ease My Mind Lyssna och var glada vettja. Godnatt.

Svinalängorna

Efter fikan idag som drog ut ganska länge skyndade jag mig hem, fick i mig lite mat och sen åkte jag och pappa och Bi in till Grand för att se Svinalängorna.

Den baseras på boken med samma namn och är regisserad av Pernilla August.


Fy fan vad tung den var. Men å så bra så bra.


Den har några scener som är så tunga så att man gråter och när eftertexten börjar rulla sitter man kvar i stolen och måste lugna ner sig för man är tom och ganska ledsen också men fan jag älskar när man blir påverkad av film. Den är sjukt välspelad också. Jag vill att filmer inte bara ska vara roligt, ibland måste de ge något också och gå lite djupare och visa saker som man kanske inte riktigt vill veta om. Att alla inte har det bra. Att allt i livet inte är så jävla lätt som det framställs i alla solskenshistorier från Hollywood. Jag tycker om när det är på riktigt. Om man blir berörd. Det var det. Se den. Hejdå.


Tillbaka där jag bor

Hej, ja jag är hemma igen. Det är skönt. Fast skolan blir verkligare här hemma än när man är mitt ute i skogen. Jag åkte bil i 6 timmar idag, det brukar ta 4 ungefär. Sjukt segt. Menmen så fort jag kom hem till pappa droppade jag bara väskorna och bytte om för att sen (efter att lite panikartat skrikit: "jag har ju faan inget SL-kort jag kommer döööö") köpa en remsa och åka in till stan. Det snöade som fan ska jag tala om för er som inget märkte och dum som jag var tog jag min saknade bomberjacka. I alla fall, väl inne i stan så mötte jag typ hälften av kompisarna från Spånga för att fira Hanna G som fyller 15 idag! Vi gick till Wayne's och åt lunch och tog upp mycket plats. Hiahiahia.

De som var där var (å måste få med alla nu) Siri, Jasmine, Jacqueline, Elina, Emma, Tess, Hanna G, Hanna J och jag.


Hej Jasse


Och fina Hanna J!


Hej

Skulle bara typ tala om att jag lever. Här i skogen sover vi mycket och ser ungefär 10 avsnitt av Vänner varje dag. Och åker lite spark och lyssnar på musik. Imorgon kommer jag hem. Hejdå.

1/1-11

Idag kommer Frida, jag är jättetrött efter gårdagen och på grund av att jag inte kan sova längre än till halv elva, nu ska jag se på Vänner. Och äta godis. Hejdå.

RSS 2.0