lite från ett släktbesök i Skanör.


Jag var i Skanör, söder om Malmö i ett dygn ungefär och där var det fruktansvärt vackert.

(Jag ska börja redigera jag ska jag ska)
(Vi har passerat halvtid i sommaren och mitt liv är helt annorlunda än för en månad och åtta dagar sedan när skolan tog slut.)
(Lyssnar på Bon Ivers nya album)
(Saknar någon så fruktansvärt inihelvetes jävla mycket)
(Jag älskar den här sommaren som vänder upp och ned på alltihopa.)

Imorgon kastar vi loss för 10 dagar avskurna från civilisationen! Puss.


klokhet.


utan måsten.


Här är lite grann vad jag har haft för mig den senaste tiden. Läst ut "Just Kids" av Patti Smith, ätit mycket jordgubbar, hängt nere på klipporna om kvällorna och om dagarna, haft Joel på besök. (Borde kanske presentera honom för er. Bloggen - Joel. Han kommer nog hänga här en del från och med nu.)

Har även hunnit med att tänka lite för mycket, haft Maja här på besök, stått längst fram på Håkan-konsert, ätit mycket god sommarmat, lekt med mina kusiner, gett upp det där med att hålla uppe konditionen och sovit ungefär elva timmar om dygnet. Så skönt. Idag regnar det och jag sitter inomhus och skriver i min dagbok, funderar på vilken film jag ska se, läser tusen bloggar och lyssnar på Emil Jensen Åh allt går alldeles för fort och imorgon lämnar jag Steninge för att åka ner till Skåne och träffa avlägsen släkt och på söndag kväll tar jag ett långsamt tåg hem till Stockholm. Därifrån drar jag vidare. Ut i skärgården på obestämd tid med segelbåten och pappa. Jag vet inte när vi hörs igen, hoppas det är OK. Puss!

och jag kommer inte ihåg hur allt kändes innan.

han håller i min hand hårt, hårt och kysser mig lagom ofta. förstår inte hur det här händer mig.

lov

sträckläser böcker sover halva dygnet dricker te badar saknarsaknarsakar

sommarhem.

Igår kväll kom jag fram till Steninge. Imorse försökte jag vakna tidigt, men sov till tolv istället. Tänkte att det gör inget för solen sken ändå och jag lade mig nere på klipporna och läste en bok och somnade lite igen tror jag.

Sen tvättade jag lite festivalkläder.

Runt fem drog jag på mig nytvättade jeansshorts och tröja från Monki.

Och åkte och handlade jordgubbar bland annat med mamma och mormor.

Sedan lagades det mat.


Jag fotade kusiner och blommor och lite husvägg så länge.

Sen var det dags att packa picknickväskan och ta med grillen till klipporna.

Vi grillade tonfisk och åt med färskpotatis till.Vi tog det lugnt där nere en stund tills det blev för kallt och molnigt och sen gick vi upp till huset och tittade på fotboll på tv istället. Och det var den hyfsat händelselösa dagen på landet.

Imorgon bitti åker mamma till Liverpool några dagar och tar med sig datorn så då hör ni inget från mig! Jag ska avskärma mig från alla, läsa bra böcker, förhoppningsvis surfa lite, äta och sova. Ha det fint så länge.

3.07.11

äh. jag berättar en annan gång.

Festivalpulsen dunkar vidare.

Den här sommaren är så jävla fet. Peace & Love var helt underbart och avslutades på absolut bästa tänkbara sätt med Håkan natten till idag och det kan ha varit en av de bästa spelningarna med honom. Jag lämnar det så. Kanske någon gång får ni lite bilder och en mer utförlig beskrivning av hela spektaklet. Imorgon går min hetsiga sommarturné vidare mot landstället på Västkusten i två veckor!

Förresten. Jag orkar verkligen inte bry mig om att jag är världens sämsta bloggare på sommaren, för jag hade tänkt att leva så mycket som möjligt nu. Hoppas ni gör samma. Puss!

RSS 2.0