jag ska slå er med häpnad

Jag äter morot och surfar runt på ställen som egentligen är onödiga. Och det är ju onödigt eftersom jag har ett hemkunskapprov coming up. Imorse fungerade inte tunnelbanan (bajs på sl varför är sl dumma de borde fixa tunnelbanan) men med hjälp lite flyt (och skjuts av pappa) kom jag till skolan i tid ändå. Det kommer ett musikprov om några veckor och då ska jag äga. Så jag har skapat en klassisk musik-spellista (du vet att du vill kolla) --> Inför musikprov, o så klassiskt! Det är lite avkopplande det där med klassisk musik. Jag trodde inte att jag gillade det, men det gör jag. På tal om musik så hittade jag ackorden till The Beatles Twist and Shout i vår musikbok idag. JAG BLEV GLAD. JAG SKA LÄRA MIG. Eventuellt. Nu kan jag nästan hela Boulevard of broken dreams. Jag ska fan bli gitarrproffs. Nåååt. Hihiii. Snart bär det av till dansen i alla fall och jag känner att det kommer bli enormt roligt, som vanligt. Ajö.


Gudar.

bordegöradetjagförväntasgöra

borde plugga till musikprov borde plugga till hemkunskapprov borde packa borde byta om borde hjälpa till mer hemma borde ta tag i saker borde byta lakan borde fixa en dans till mormors 70-årsfest borde plugga när jag får chansen borde vara nöjd med det jag gör borde lugna ner mig

We dance to the beat


Hej hopp bästa skivan! Robyn är en sån sjukt cool tjej.
Här har ni den --> Body talk pt. 2 
Om du är cool så gillar du det. Annars är du en tönt! Hahahahahahaha...

just cut out all the ropes and let me fall



 











1. Everything that happens from now on
This is pouring rain
This is paralyzed

2. I move in water, shore to shore;
Nothing's more

3. For the agony, I'd rather know
'Cause blinded I am blindsided

Bon Iver - Re: stacks, Flume, Blindsided.
               


Det var bra dar

Berlin var härligt och regnigt och väldigt stort. Vi gick omkring mycket och var kulturella mest hela tiden. Jag köpte den finaste klänningen i världshistorien och Lovi hittade örhängen som var discokulor. Lyckad shopping alltså. Vi skulle heja på pappa när han sprang sitt marathon, men missade honom på båda ställena. Hahaha fast vi försökte verkligen och offrade oss genom att stå i i regnet i typ två timmar. Och så springer han på andra sidan vägen... I Tyskland har de en läsk som heter ApfelSchorle. Den borde komma till Sverige tycker jag. Det fanns massvis med fina affärer och second-handen dog man lite i. Och så var det alldeles för många affärer som var dyra och det var bara smärtsamt att gå där för man ville köpa allt men hade inte ens råd med ett linne. Holocaust monumentet var lika mäktigt och jobbigt som för ett år sen. Brandenburger Tor var storslaget och det jättehöga tornet kunde man se överallt ifrån. Jag och Lovi blev lite nostalgiska när vi kom till det vandrarhem där vi har bott två gånger. Good old St. Christophers. "Party hard, sleep easy" är deras slogan. Kanske inte riktigt var det vi gjorde. Vi mötte en skum norrman. Och vårt hotell låg alldeles för nära Gucci. Usch. Jag gillar Berlin ganska mycket nu. För det är så fint, fast fult på samma gång.

 


















Åt och drack gott på den bästa restaurangen jag vet om i hela världen; Monsieur Voung - vietnamesiskt MUMMA.


Satt i en timme på det finaste cafét jag någonsin sett. Jag ville flytta in där.

Det var det. Fyra dagar som jag inte glömmer.


And I told you to be patient

... mot Berlin. Jag packar enligt en packlista och ser fram emot fyra hela dagar som jag faktiskt får träffa min syster. Och gå i en massa fina vintagebutiker. Och heja på pappa när han springer maran förstås. Med sin äckliga kolhydratgel. Jag ska mysa och äta tjockt hela helgen. I 22-gradig värme enligt väderrapporten. Hur najs? Ett avbrott från allt. So long. Vi ses på tisdag.

Heart skipped a beat

Imorgon ska jag bli av med en kurs som jag har hatat ända sedan den började. Okej, så farlig kanske den inte är. Men blä på samhällskunskap säger jag bara. Speciellt eftersom våra båda SO-lärare säger olika saker hela tiden, ÖÖÖÖÖ mongon. I alla fall har vi ett slutgiltigt partiprogram nu och det är fett professionellt. Jag vet, ingen bryr sig egentligen, men jag bryr mig inte. Att ingen bryr sig alltså. Jag kan också konstatera att Lacrosse är en riktigt onödig sport. Fånga en boll i en liten korgklubba, vad är grejen med det? Livets stora problem.

 

Frida kommer snart hit. Mys på det. Sen träning, som vanligt. Ajö.


Allt som jag väntat på

Nu kommer alla de där sakerna som jag har längtat efter. I helgen åker jag till Berlin. Sen är det bara två små veckor till skiva och SIGNERING. Ett tag efter det är det helt plötsligt höstlov och då bär det av till varma härliga Cypern och fira mormor. Veckan därefter följer konserten på Hovet. Herre min gud vad fantastiskt det kommer bli. Och bara en vecka efter det är det Lund som gäller för ännu en konsert. Å. Det kommer bli en bra höst. Ska bara ta mig igenom det där emellan det roliga. Vardagen.

Det som jag tycker om fast ändå inte riktigt

Det var lite mörkt imorse när jag vaknade. Jag var tvungen att tända lampan, för ljuset som kom in genom fönstret räcker inte mer och lamporna nere på gården lyste för att se till att det dunkla morgonljuset inte tog över. Jag tror jag tycker om det. Jag tycker om att vara lite frusen, sätta på mig ett par raggsockor och lyssna på Bon Iver, det mysigaste bandet som finns. Jag tycker om att sitta här och dricka te och jag tycker om när det är så där skönt och varmt inomhus och sådär rått och kallt utomhus.

Jag och äpplet 20/9-10

Vi besökte ett tomt riksdagshus, gick förbi Fredrik Reinfeldts "residens" där han antagligen satt och grubblade över hur han skulle fixa en grym regering. Vi tog oss till Nordiska museet, sprang omkring (nej just vi sprang absolut inte man får inte springa på muséer) åt lite mat, hällde extra socker i en Cola light och tittade på en utställning om plast. Efter några hejdå gick jag och Siri till Gallerian, testade alla The Body Shops lotions som det stod "Try me" på, jag provade en sjukt mysig kofta och sedan bestämde vi oss för att ta en glass på Stockholms näst bästa glasställe; Montis i Gallerian. Den citronsorbeten som jag tog var helt jävla gudomlig. ÅÅÅÅ. Jag dog, fast sen orkade jag nästan inte äta upp den. När jag steg av tunnelbanan i Stora mossen sken solen och jag kände att dessa (kanske) sista solstrålarna måste man ju ta vara på. Jag gick till Slottsparken, plockade upp ett fallet äpple som jag lekte lite med tillsammans med kameran och tog en tugga då och då. Bilderna blev fina. Någon gång i framtiden kanske ni får se.

Jag vill inte tro på sanningen

SD gjorde det. Fy fan vad jag hatar dem. Jag förstår inte vilka i vårt land som röstar på dem. Mer än var tjugonde person lade sin röst på dem. Vilka är dessa rasister? Jag känner inte Sverige.

Aj miss jå




Jag vill träffa er två varje dag. Tid är en bristvara. Puss på er.

vi har alltid något

Hur det än går, vilket block som än vinner inatt. Så har vi ändå en finfin demokrati som fungerar här i Sverige. Och det är något som vi borde vara lite glada över.

det som är skrivet är skrivet och livet är livet

Jag har klistrat upp lappar mot rasism på några lyktstolpar. Jag gör något i alla fall. Det känns bra.

Nu ska jag försöka få ihop min del av partiprogrammet till skolan om miljö. Det blir bra. Förhoppningsvis. Mitt hår funkade inte så jättebra att sätta upp till fotbollen. Jag får klura ut nåt awesome sätt. Och köpa mycket hårnålar. 3-3 blev resultatet av matchen idag, och det var ett frustrerande resultat, fast ändå inte. Vill inte förklara. Orättvist. Det jag allra allra mest vill göra just nu är att lägga mig som en död fisk i soffan och kolla på en massa Vänner-avsnitt. Det blir belöningen efter att jag har pluggat färdigt. ÖÖÖÖÖ. Jag orkar inte plugga.

I will walk those streets were you once walked

Å gud mina nya Dr. Martens är så sjuktsjukt snygga. Om jag hade varit en bra stereotyp-bloggare hade jag kanske lagt upp en bild, men nu är jag ju svår och så icke mainstream som jag bara kan, så tyvärr... I alla fall. Räknade till 7 eller 8 hål och på den vita bakgrunden är det blommor som är så fina och kommer lysa upp nu när mörkret kommer tidigare och det regnar hela tiden. Och det komme också Robyns Body talk pt. 2 göra nu när den är med i min samling. Och Håkan sjunger att han inte orkar fly längre och jag håller med. Så lämnar jag detta inlägg.

It ain't over til it's over

Fortsätt försöka. Imorgon är det val och ge fan inte upp förrän söndagen är slut! Motverka SD på alla sätt ni kan, bomba facebook, ställ er och skrik, whatever! Stå upp mot rasismen och gör något. Ett dygn. Du kan faktiskt göra skillnad.

May the force be with you


Yoda är cool.


Obi-Wan Kenobi med.


Och Luke Skywalker så klart.

Tog tag i det faktum att jag inte hade sett Star Wars-filmerna och hade maraton. Tvåan och trean igår kväll och så fyran, originalet nu på förmiddags. Grymt.

Om en vecka











1. Holocaust monument
2. Brandenburger tor
3. Berlinmuren
4. Under den linden
5. Bombad kyrka som jag har varit vid som jag har glömt namnet på...


Berlin. För tredje gången. Staden andas så mycket rått. Så mycket intressant. Så mycket fina bilder ska det bli.

Rätten att ge upp för någon är den sista rätt man har

Saknade te havs och River en vacker dröm inköpta. (Ja, jag köper musik som en tönt och laddar inte ned)

Jag fullkomligt älskar mitt nya hår. Det är sjukt härligt och skönt med kort hår ska ni veta. Idag gick Anki sin sista dag på Kunskapsskolan Spånga. Alla var ledsna. Men jag kommer ju fortfarande träffa henne typ fyra gånger i veckan på träningar och matcher, så det är väl värre för de andra. Nu ska hon till brommasnobbarna i Abrahamsberg. Uschiamej.

Didd kommer hit runt 6 lastad med tre Star Wars-filmer. TJOOOHEJ. Jag har aldrig sett Star Wars innan, hehe. Det blir chiiiiiilllll. DILL. Haha. Hihi. Annars har jag fixat mig ett MVG i hemkunskap idag. Hemkunskap är lättaste ämnet att få det där fina betyget i. Om man är lite van och typ glad så fixar det sig.

En sista sak. Jag ser att Saknade te havs och River en vacker dröm även har kommit in på Spotify. Varsågoda kära vänner. 

Saknade te havs/River en vacker dröm

nyhet

Sedan vi sågs:

  • En ny GRYM frisyr.
  • Ett smärre mentalt breakdown. Det är bra nu.
  • Ännu mera fotboll, ännu mera vet inte vad.
  • Ännu mera HOUSE, fy fasen vad kul det var idag!
  • Ryck på samhällskunskap
  • Extremt mycket lyssnande på Saknade te havs. Den är GUDOMLIG.
  • Fått reda på en MYCKET speciell signering på Bengans här i Stockholm den 14 oktober. Han själv. HÅKAN HELLSTRÖM.
  • Vill leka med Frida. 
  • Fika själv med en bra bok är absolut inte fel.
  • Jag kommer nog klara av det där med att bo på två ställen ganska bra ändå. Släppa ut, sedan börja om. Det funkar.

NÖJD. ALLA TUMMAR UPP. O JA.


jag ska starta upp nåt nytt

Jag har inte mycket kraft kvar till det här med att bo på två ställen. Jag orkar inte med det mer. Jag vet inte. Omställning, packning, hämta packning. Varje vecka, annorlunda, varje vecka från härligt till pedantiskt. Hur ska jag orka i fyra år till? Förändring. Jag behöver den.


19.22

Några timmars barnvaktande, 200 till i plånboken, halvvägs genom en uppgift om källkritik känns inte den här till en början usla dagen helt bortkastad. Imorgon är det första jag gör i skolan att leta upp en mattelärare och fatta den där jäkla uppgiften! Och jag ska typ hålla tummarna medan jag sover för att det inte regnar. Hur det än blir får jag sparka boll på kvällen. Och det är alltid bra. Jag har även bestämt mig för att tycka att jag blev ganska bra på mitt porträttfoto och eventuellt beställa hem ett svartvitt snyggt porträtt på mig. Det blir bra. Nu: Den här spellistan: Majas coola spellista och källkritik. Peace out

PS. Bara lite mindre än tre dygn kvar med det här överdrivet långa håret! SKÖNT.

Ni vet sådär när allt bara går åt helvete

Jag hatar regn. Jag hatar SL. Jag hatar matte. Jag hatar hela den här dagen för inget går som jag vill. Okej, skolfotot kunde defintivt varit sämre. MEN USCH. Bläää. Fy fasen. Och fy fasen säger jag till att både Linn och Hanna har lyckats skada sig. Inte ens en spellista som ska föreställa uppiggande hjälper. Eller jo, en låt. Denna:

Salem Al Fakir – Good Song

Hjälper faktiskt. Jag ska rycka upp mig lite nu.

Nån måste skriva om mitt slut

Vi två är saknade till havs. Vi tar oss upp en vacker dag, du och jag.



BÄSTBÄSTBÄST.

I'm a creep and a weirdo

... men jag är nog ganska bra ändå. Nej. Nu jäklar. JAG ÄR BÄST. BÄSTBÄST OCH SÅ ÄR JAG FETT SNYGG OCKSÅ. OCH SÅ ÄR JAG SMART OCH VET EN MASSA COOLA SAKER. DESSUTOM ÄR JAG ROLIG SOM ATTAN. OCH DET FINNS FOLK SOM GILLAR MIG FÖR MIG. (VÅGEN FÖR ATT FIRA MIG).

Ibland behövs något sånt också. Och jag är trött på att gå omkring och säga att jag nog inte är så bra för jag är ju grym. Faktiskt.

Förlorar mig och känslorna faller fritt

Jag hörde Håkan nya singel idag. Jag kan inte något annat än älskar allt han gör nu, så självklart var den underbar. Saknade till havs heter den. Jag dog litegrann.

Vi spelade fan 0-0 mot Värtan. Värtan som har vunnit Gothia cup och är ett av Sveriges allra bästa 96-lag. Värtan som skulle gå genom serien utan att tappa poäng. Vi gjorde det.

Jag ska åka fram och tillbaka till Göteborg imorgon. En släktträff måste man offra lite för. Jag måste hem med tåget på kvällen för på söndag är det fotbollfotboll hela dagen igen. (På samma plan som idag. Ödet eller vad haha) Då ska jag fasen äga ut alla små töntar som tror att de är bäst. Fram till dess. Sova, åka 8 timmar bil och tåg, träffa okända sysslingar, träffa Jonna och Calle, sova, ätaätaätaäta. Just det. Godnatt.

Jag är nog bäst i världen ändå.


Vi är nog bäst i världen ändå

Tacktacktack tjejer. Fy fan vad grymma vi är.

Allt eller inget samtidigt

Jag borde vara mer peppad och det ska jag bli. SlåVärtanSlåVärtanSlåVärtan! Det går i mitt huvud. Det är revansch som gäller, vi slår från underläge och kommer vara grymt taggade. Sen kanske det finns en risk att vi förlorar ändå, men vad gör det om hundra år? (Ja, jag gillar frasen)

Jag har en massa olika känslor i mig, jag vet inte. Massa pepp, lite sorg för en väns skull, lite tycka-synd-om-mig-själv-för-att-jag-bara-inte-orkar-flytta-varje-vecka-känsla, lite whatever-life-goes-on-känsla. Men det blir väl bra allt i slutändan även fast man inte vet vart man är på väg (fan vad poetisk jag är ibland. Just det. Kanske lite poet-känsla då också) Nåväl. Hur det än går i matchen imorgon ska jag se Hoffmaestro efter. Så det blir nog bra i alla fall, även om jag eventuellt vill slå sönder allt och alla på vägen dit.

Nu ska jag fan våga vara mainstream och kolla på Idol. Ajö


O JA

Insikt

Ibland vet man varken in eller ut, men livet rullar på ändå. Dagens insikt är att man inte alltid behöver vara bäst piggast snabbast. Eller nåt annat. Ibland räcker det att inte vara så där jättejättebra. För vad gör det om hundra år liksom?

Tänkte bara påminna...

Nåt gammalt nåt nytt nåt lånat nåt blått

Den här skivan (med Håkan så klart, vad annars?) är en aning bortglömd även fast det är den näst senaste. Men den är fantastisk. Och även fast jag kan i princip alla texter på skivan har jag ändå liksom återupptäckt den. Och den är helt underbar. Lyssnalyssnalyssnalyssnalyssnalyssna.



What's the point

Dag efter dag. Ingenting man kommer ihåg. Nästa dag. Jag vet. Att idag är bara ännu en dag som jag inte kommer komma ihåg. Precis som igår. Och imorgon.

Avgudan



Den här boken. Jag dog. Helt fantastiskt bra. Den går rakt in och sen bara pulserar den och fortsätter i 200 intensiva sidor och man vill bara ha mer och det går inte att lägga den ifrån sig och man bryr sig inte om att man borde sova, man bara vänder sida efter sida. Och den är så JÄVLA bra. Hur ni än får tag i den; snor den, lånar den, köper den. Bara läs den. Gör det. Å gud. Jag kan inte beskriva den tillräckligt bra alls. Mina ord täcker inte hur bra den är. Snälla, läs den.

These are my questionmarks

Vad ska man göra när man bara inte kommer ikapp? Vad gör man när man inte kan göra mer men ändå räcker det inte? Vad gör man när alla förväntar sig något som man inte kan uppfylla? Vad gör man när man får skuldkänslor av att inte räcka till? När man bara inte kan jobba hårdare? När inget beröm kommer, bara en massa "snabbare" "bättre" "varför missar du" "jag litade på dig". Allt man får för åtta jävla års slit. Ibland blir pressen för mycket.


I'm the moonchild

Idag befann sig två ungdomspartier i skolan. Ung vänster och KD ungdom. Det roliga med såna här grejer (valstugor, skolbesök, m.m) är att de bara kommer för att man ska börja gilla dem. Inte alls för att få fram sina åsikter utan för att sitta där och slingra sig undan och inte komma med några svar. Och alla motargument man kommer med svarar de inte på utan börjar babbla på om något annat som inte hade något med saken att göra egentligen. Jag frågade KD om varför de röstade nej till homoäktenskap. Av den ena människan fick jag svaret att KD hade lagt fram ett annat förslag. Jaha. So what? VARFÖR RÖSTADE NI MOT HOMOÄKTENSKAP? Den andra människans svar var: "Eh... Jag vet inte. Kristdemokraterna har inget med kristendom att göra, jag är hindu." Jaha. Kul för dig. Men du vet ju inte ett skit! Känner mig inte mer upplyst efter säkert en timmes lirkande med de olika ungdomsförbunden, bara mer säker på att jag inte gillar något av dem.

DÖÖÖÖÖÖÖ

JAG. ORKAR. INTE. VARA. FÖRKYLD. LÄNGRE. SNÄLLA. FÖRKYLNING. GÅ. OCH. DÖ.

Vi kan le, men bara i sekunder

Min nya baddräkt är legendariskt snygg. (Hittar ingen bild på Monkis hemsida, men... vadå ingen bryr sig ändå.) Den är störtcool helt enkelt. Turkos/ljusblå med dragkedja. Och så 40 spänn. Klipp!

Jag gillar restaurangen Il forno da Gino och mina vänner massvis. Och Emmy är duktig på att baka brownies. Vi lämnar det så. Nu: fransk film och te. AJÖ.

I see the lights through the rain




Jag blir glad av att vara med er. Korvbarn. Det var hejdundrande trevligt idag.

Tack hej fuck dig jag har fått nog

Undrar varför jag är uppe klockan kvart över fem? Nässprayen funkar inte och jag blöder näsblod. Det är fan femte dagen jag har denna skit nu. Varför kan den inte bara ge sig? Gå och stör någon annan som inte ska spela match snart. Ge den till någon som INTE har haft den i fem dagar. Varje natt har jag sovit sjukt dåligt; vaknat med nästäppa, varit törstig, vaknat svettig. Nu har jag fått nog och istället för att snällt hämta mitt glas vatten skrek jag litegranna. Det hjälpte lite. Men fortfarande. TACK  HEJ FUCK DIG JAG HAR FÅTT NOG.

(Den där fantastiska textraden är snodd från: Oskar Linnros – Din mamma)


Skisser för sommaren

Jag hade fetaste flytet när jag skrev min berättelse idag. Den kanske blir lite bra ändå. Helg, sweet helg. Jag ska gå på bio idag med mamsen och syrran, se nån fin balettfilm! Det blir kul. (Sportnörd som jag är ska jag skynda mig hem och se andra halvlek av EM-kvalet...) Förresten. Ballerina kladdkaka doppat i mjölk är bland det godaste som finns.


Bara för det ska jag fresta er och tillägga att jag ska käka massa såna nu. Ajöken.

Se där se där



Kolla in den här killen. Han har än så länge bara släppt en singel som har spelats flitigt på p3 nu i sommar och snart kommer hans skiva, "Svart vitt och allt däremellan".  Singeln "Dum av dig" är grym. Låter väldigt mycket som Oskar Linnros. (Kan bero på att snubben var den andra halvan av duon Snook.) Han heter Daniel Adams Ray.

Daniel Adams-Ray – Dum av dig

Peppelihepp... hepp. Pepp.

Idag börjar dansen! Tjobidobibaaa! Då blir man peeppettipeppad. Och störd. Jag har dock lite av den dära förkylningen kvar så min kondition existerar inte... Flåsar som en otränad ko bara av att gå upp för trapporna i trapphuset här hemma. Men det är bra. Didd får bära mig hem. Yeey. Grattis Didd. Jag ska sätta mig in politiken fett mycket nu har jag bestämt. Utfrågning av Fredrik Reinfeldt i SVT ikväll, man ska vara politiskt insatt. Speciellt eftersom vi ska göra ett eget parti i skolan... Woooohoo. NU BLEV HON GLAD. Neeee. Ajö. Hahahihihooooho.

 


Mahaha. Detta är min profilbild på ansiktsboken. Jag gillar den megamycket.


Jag blir rädd för Sverige om det händer

Ser Sverigedemokraternas valfilm och vill bara skratta dem rakt upp i ansiktet. Jävla rasister. Om de kommer in i riksdagen blir jag rädd för Sverige. Då har 4% av rösterna gått till ett odemokratiskt parti som står för lika sjuka åsikter som Hitler gjorde. Och det jobbiga är att de människor som inte förstår att SD bara gömmer sig bakom en fasad av ihåliga ursäkter antagligen inte heller fattar att de är sjuka i huvudet. Jimmie Åkesson är den största idioten som jag någonsin hört talas om. Och Sverigedemokraterna FÅR inte få 4%. Odemokratiska rasister som är IDIOTER.

Just another way to waste time

Dags att fortsätta slösa bort tiden. Jag förflyttar mig till teven och satsar 100 % på att bli frisk.

Playing some kind of new sound

Lyssna på denna spellista tack. Då blir man lite glad.

Robyn är bäst 


Det är en grym tjej.

Och snart kommer denna skiva ut:


Då blir jag glad.


Oskar Linnros

 





Jag var lite för långt borta. Men lite skarpt kan man väl kalla det. Konsertfotograf verkar som ett sjuuuukt kul jobb. Oskar Linnros var bäst också.


Timo

 

 


Älskar posen.





Bättre sent än aldrig. Det var underbart.


Näset

 

'

De är lite suddiga. Men fina.


P3

Jag gillar P3 lite för mycket. Men typ alla som jobbar där verkar så sjukt sköna! Bästa är Morgonpasset och Mammas nya kille så klart. Alla humorprogram som går är grymt roliga också. Folk tycker jag är konstig som bara lyssnar på P3, men det är även typ den enda radiokanalen där man har chans att få höra bra musik. (Som nu till exempel. Kent.) Speciellt nu när min Ipod är sönder lyssnar jag på P3 typ dygnet runt.

Hatten av för P3 säger jag bara.






Paul-Kål

Idag stannar jag hemma på riktigt för att bli av den här skiten som känns lite som en förkylning fast med skruvade symptom och mycket värre än en vanlig förkylning. Det blir till att försöka plugga lite samhällskunskap, svenska och engelska hemifrån. Och typ... äta glass. Linn säger att glass är bra mot alla sjukdomar. Jag tror henne. Jag ska dricka massviss med te. Nu jävlar ska jag bli frisk (och inte missa första house-lektionen imorgon!). O ja.

Matte har döpt mig till Paul-Kål efter Paul Mccartney i The Beatles. Jag gillar det. Didd är Georgie. Matte är Ringo Starrkid och Frida är John aka Johnnyboy.


RSS 2.0