P&L

Nästa destination på sommarturnén: Peace & Love! (fattar inte hur folk orkar blogga på sommaren)

Hejdå!

hemma.

Nu är jag hemma i stan igen och det känns så knäppt. Jag tänker inte ens försöka beskriva alltihop. Kanske kommer det upp en massa bilder nån gång. Hoppas ni alla har det fint och står ut med sugig uppdatering. Det är ju ändå sommar.

Frida.

Idag fyller hon 15 år.
Frida är den mest fantastiska människan jag känner. Hon har de finaste fräknarna, är så sjukt jävla vacker, bränner sig jättelätt i solen, är enormt klok i alla avseenden, klär sig som en sextiotalsikon och skrattar alldeles flippat och härligt.
Hon är den som jag saknar hela tiden utom när hon är här. Hon är den som förstår allt som är värt att förstå i världen. Och hon är min bästa vän. Grattis på födelsedagen.

börja om, starta nytt

Jag har gjort en ny spellista. Den är långt ifrån färdig, men innehåller helt enkelt den musik jag diggar mest just nu. (det här är tidsinställt. hälsningar från skärgården. jag har det säkert helt jävla fantastiskt.)
Här.

Filosofi och livskunskap och en hel massa diskussion och bad.

Imorgon åker jag på läger i 12 dagar.

(har tidsinställt liiiiite. vi hörs!)

avslut.

Det var skolavslutning idag och såhär såg jag ut! Klänningen fick jag av mormor, den hade hon letat fram någonstans. Träklackarna är från Complement/ Åhléns.
Och så helt plötsligt är det sommarlov och jag har gått ut åttonde klass.

ingen aning.

Kan det inte bara ösa ner kopiösa mängder regn överallt i alla hörn av det här jävla stället?
Imorgon får vi sommarlov. Jag måste rensa samvetet innan jag kan njuta. (Snälla, svara)

9 I 06 I 2011

Mental storm.

sagolandet.

Jag lyssnar igenom Timbuktus nya album och alla hans texter som kommer fram på vacker lundaskånska är så genomtänkta och han är antirasistisk och rak och han kan göra hiphop. Här finns DN recension och här är skivan.

faller fritt.

Regnet är så underbart när man inte har något kvar inuti och känner så himla mycket på samma gång och sjunger så högt man kan på väg till en pendeltågsstation som ligger mitt i allt där man inte vill vara och hatar världen samtidigt som jag bara älskar allt det här och jag är mittemellan bryta ihop och flyga högt. Så jag faller fritt.

sommar i steninge.

Jag var i Steninge i fem dagar som kändes som veckor. Det var dagar fyllda av sol och sol sol, middag på klipporna, EM-kval och tippning med halva släkten, en massa god mat, fina filmer, 31 grader i skuggan, två nya klänningar från min fina mormor, en massa fniss med mina gosiga kusiner, band-bildande, varma solklippor, fina samtal med Frida, titta på sport med min halvfebriga morfar, fotbollssnack med knäppa morbror, ganska mycket fotande, bikinilinjer och så himla mycket skratt. Så jäkla fina dagar och så jäkla fina människor.

Stressfri


Mitt största problem är vilken tårta vi ska baka imorgon kväll. Och att jag blir kokad när jag ligger i solen fär länge. Peace.

Steninge.

Jag insåg inte hur mycket jag hade saknat den här platsen förrän jag kom hit och gick på de där stenarna som mina fötter känner så väl, såg på hålen i nätet på fotbollsmålen, sprang fram och tillbaka till båthamnen, smakade på det salta havet, fick tång mellan tårna, blundade och lyssnade och luktade på luftens speciella doft, grillade på gräsmattan, läste ut en bok på klipporna vid havet, sov för länge, dåsade i hammocken och mådde så bra som jag nog inte gjort på länge. Jag älskar det här stället.

word.Nu mot Steninge för sol och sova och jogga och dricka te och busa med kusinerna och låtsas att det är sommarlov.

RSS 2.0