Sommaren är liksom bara bäst

Sommaren är bäst. Steninge är bäst. Kusinerna är bäst. Surfing är bäst. Solsken är bäst. Sova länge på morgonen är bäst. Bli bortskämd av mormor är bäst. Att sysselsätta sig med att äta är bäst. Att läsa en halv bok på ett dygn är bäst. Och att bara vara och vara lååångt borta från det kungliga bröllopet är fan bäst.


Prestationer och en mellanlandning

Lägret i Hallstavik var utmanande, roligt, nervöst, pressat, uttröttande. Jag skulle kunna säga mycket mer. Det positiva var att jag hängde med, kände mig inte underlägsen de andra som var kallade. Mitt självförtroende mår bra av det här. Tjejerna från Värtan som vi mötte i våras var schyssta och så klart väldigt duktiga. Jag är nöjd med min insats. Jag kunde gjort vissa saker bättre, men hur lätt är det när man har tusen saker i huvudet och en tränare från StFF står och stirrar på en?

Mellanlandning hemma nu. Imorgon börjar lovet på riktigt och jag åker till Steninge. Äntligen. Jag ska inte göra någonting alls.

Nu börjar det på riktigt

Jag tror att idag blir den sista dagen jag bloggar på ett tag. För nu börjar sommaren på riktigt, jag åker bort. Imorgon tidigt på morgonen åker jag till distriktslagslägret med Linn. Nervös. Sedan (ungefär tolv timmar efter jag kommer hem från lägret) åker jag till Steninge på torsdag. Steninge är sommar. Där surfar man med kusinerna, bara är, låter mormor skämma bort en och spelar fotboll. Och badar i havet förstås. Herregud så härligt. Nu börjar mitt sommarlov på riktigt. Ha det bäst.

Jag kanske tittar in då och då, men först och främst ska jag njuta! Ha ett underbart sommarlov!


The C is for Captain

Lättnaden sköljde över mig när domaren blåste slutsignalen idag. Efter en lite skakig match var resultatet ändå 1-0 till vår fördel och vi har nu 4 poängs försprång före Lidingö (men efter Värtan...). Vi slipper oroa oss över sommaren.


13062010

Idag spelas den sista matchen innan sommaruppehållet och om vi vinner har vi en andraplats över sommaren. Det mesta pekar på att vi kommer vinna eftersom de vi möter ligger långt ner i serien, men då gäller det att inte underskatta. Annars då? Gårdagen spenderades med mycket dans, den där workshopen som Lovi tvingade med mig på visade sig vara väldigt rolig fast kort. Sen hittade jag äntligen en bikini också, så sommaren är räddad x) En fin blommig från HM blev det till slut. Nu är det matchuppladdning som gäller!

Dance dance dance

Dans är bara så kul. Och jag är nu helt säker på att nästa termin blir det någon form av hiphop på Danscenter. Om veckan hade tio dagar istället skulle jag dansa minst fyra timmar i veckan. Men nu går ju inte det. Så jag nöjer mig med en timme så länge. Det räcker för nu.

Zetas trädgård

Matchen igår gick åt pipsvängen. Känns konstigt att spela tillsammans med 95:orna, konstig attityd har de och konstigt spelsätt. Skiter fullständigt i att hjälpa backlinjen. T-t-t-t-t. Nåväl. Jonna kom igår kväll :) Myys. Imorse/förmiddags var vi på ett ställe som heter Zetas trädgård och åt frukost. De säljer typ massvis med växter också, men Lovi och jag satt kvar på cafét och drack te iställer för att gå runt i blåsten och kollar på typ blad. Hömhöm. Förresten. Ska det här föreställa sommar? Man ska inte frysa i dubbla tröjor i juni. T-t-t-t-t på det med. Ischlo-pischlo. Nu tvingar Lovi med mig på en hiphop-workshop i Kungsan (hon kommer äga ut mig fullständigt...) Men lycka till till mig antar jag :) Ajöken

 


Såhär såg det ut på Zetas trädgård :)


Godmorgon

Jag sov jättelänge alldeles utan att vakna en enda gång. Det är jag ganska stolt över med tanke på de problem jag brukar ha med att sova länge. Det regnar ute idag och det innebär att jag mest ska vara inomhus och mysa. Typ dricka te och tjocka mig hela dagen, ända tills jag ska spela match ikväll. Frida ska få vara med och tjocka sig också, hon kommer hit om en stund. Frida tycker jag är k00l, fast lite töntig. Awesomeness på det. Ikväll kommer Malmö-Jonna hit och henne har jag inte träffat på tre månader! Så det blir supermys att vara med henne i helgen :) Nu: Frukost och läsa tidningen


Så här kul brukar vi ha...

Snel hest # 2









 



Det var en mycket snel hest, den där Liza. Jag red. Baklänges och åt sidan och framlänges red jag. Och hästen busade bara lite och ville äta gräs istället för att skritta. Kan man ju förstå. Den har fått skritta i flera månader på grund av en liten skada. Leo var också snäll. Hon hjälpte mig att få hästen att "gå i form". Jag fattade inte riktigt, men det var att hästen gick på ett bättre sätt. Jag förstår nu folk som spenderar mycket tid i stall och med hästar. För att sitta uppe på en hästrygg är riktigt härligt. Och jag ska aldrig (inte för att jag nånsin gjort det innan) säga att det inte är jobbigt att rida. För imorgon förväntar jag mig en stor dos träningsvärk på insidan av låren.


Snel hest

Jag ska hoppa upp på en hästrygg idag. Det har inte hänt på flera år ska jag tala om. Men jag tror att jag har kommit över min lilla hästrädsla som bildades när jag blev avkastad av en galen islandshäst på en ö i Danmark för fem år sedan... Hömhöm. Nåväl. Leo och jag ska ta oss ut till hennes stall i Kungsängen och jag ska bara skritta på hennes (enligt henne) snälla medryttarhäst Liza. Säkerhetsväst och hjälm och hela skiten på! Mihihi. Det kommer bli kul. Superkul.

I'm sort of not normal


Hejhejhejhej. Hög på sommarlovslycka. Det leder till att man laddar upp sånt här. Men whatever. Det är sommarlov för fasen.

FRIHET

 









Det kom till slut. Lovet med stort L. Sommarlovet. Från och med idag är det ingen stress eller en enda tanke på skolarbete på två hela månader. So long


Sen kom du

Solen sken trots att metrologerna säger tvärtom. I skolan fick vi stå ut med sådant jobbigt som picknick, fotboll och brännboll. Om en stund kommer Maja och Jacque, vi ska ut och bada. Sommarlov inom ett dygn. Nästa gång jag hör av mig är jag en fri människa!


Hold my hand


Sommaren kom så snabbt. Känns som att den fortfarande är längre bort än den faktiskt är. Jag planerar när jag ska till Steninge (om jag ens kommer dit innan midsommar, det kommer upp så mycket annat hela tiden...), hur snabbt sommaren kommer att gå. Allt är efter skolavslutningen. Men idag slog det mig att skolavslutningen är om två ynka dagar. Och allt det där som jag har längtat efter har jag varit så upptagen med att längta efter att jag inte lagt märke till att det faktiskt nästan är här. På onsdag har man betygen i handen och kan skita i skola och stress i två månader och nio dagar.


We were dancing









Vi dansade oss höga på publikens applåder, hoppade upp och ner av glädje och kände oss sjukt nöjda.

Gröna Lund här kommer jag

Idag har jag studiedag och den ska jag spendera på grönan! Första gången för i år, det blir roooligt. Den tiden jag har varit vaken har jag försökt steka pannkakor. Det gick åt helvete, de ville verkligen inte sitta ihop! Vad fan. Gick bara sönder varje gång jag försökte vända dem. Det kanske var för att när jag steker pannkakor brukar mamma ha gjort smeten innan och så var det inte idag... Hrm. Men MVG i hemkunskap har jag lyckats få i alla fall x) I alla fall. Med till grönan kommer Maja, Anki och Hanna G. Nu får jag väl ta och äta upp mitt pannkaksmos :(

 


Den här ska jag åka. Hela tiden.


Kära Sverige

Grattis på nationaldagen, du kalla land i norden. Mihihi.


Soccer, Fußball, Fútbol, Foot, Jalkapallo, FOTBOLL

Det är mycket med den där sporten nu. Nyss hemkommen från match på Mossen, vinst med 2-0 mot Sollentuna. I sommar blir det antagligen tre turneringar, ett distriktslagsläger och ett litet "vanligt" träningsläger. Pressen ökar gradvis, folk byter lag och om man ska satsa så är det dags. Jag vet bara inte.

När jag går med dig

Gårdakvarnar & skit hörs ur radion. Jag avgudar fasen p3. Och nu är det bara 4 månader och en vecka kvar tills skivan kommer.

Stockholm marathon är en fest

En härlig dag har det varit. Solen sken för det mesta, vi åkte fram och tillbaka på tunnelbanan, fikade god cheesecake på Café 60, såg Saras mamma vara grym på marathon, jag köpte ett par fina gula shorts på ginatricot (!) och ett linne på Monki-rean. Fast vi glömde att äta lunch. Så jag var typ svimfärdig på vägen hem... Och mina skor (okej Lovis skor...) gjorde så att jag fick mördarskavsår. Men annars var det toppen, sån sjukt skön stämning på stan där marathonlöparna springer. Träffade faktiskt Maja också vid Norr mälarstrand, hon hade överenergi som vanligt och tyckte att marathon var värsta kicken. TÖNT. Nej, du jag bara skojsade. Du är ingen tönt, du är min lilla sockertopp! :) Nu ska jag och mama åka ut till Didd på landet och äta middag med familjen Åström (alltså Diddis familj...) Ajöken på er.

5 juni 2010

Godmorgon, typ. Jag har suttit ute och ätit jordgubbar till frukost, det var superduperhärligt ska ni veta. Idag ska jag träffa Sara! Det var alldeles för länge sedan det hände. Tror att Elsa från gamla klassen också skulle följa med, vi ska fika och kanske kolla på Saras mamma som springer maraton idag. Nån gång ska jag nog springa maraton. Fatta vad coolt att ha gjort det. Nåväl. Vädret är härligt och jag har på mig min fina klänning som jag ska ha på mig på skolavslutningen. Det är sommar. Ha en bra dag (sitt inte kvar framför datorn och läs random bloggar, gå ut vettja...)

Or would you let go and be torn

Yoooo. Falun var fint och soligt och jag åt extremt mycket tjockismat. Tiden ägnades även mycket till att spela lååååånga fotbollsmatcher mot slumpmässiga människor utan skor. Så somrigt. Jag kan inte tro att vi har sommarlov om fem små dagar. Det är helt sjukt. Men herregud vad härligt det kommer bli.

 




Sommarnostalgi.


Falun dag III

Idag har jag...

1. Skurit mig i fingrarna med en brödkniv så att det blev ett djupt jack.
2. Stuckit mig med en nål x antal gånger. Syslöjd + Maja = Inte bra.
3. Sytt fördigt en extremt ful väska som jag antagligen kommer slänga.
4. Varit och badat i en utomhuspool och åkt två roliga rutschkanor :-)
5. Ätit mycket kakor, chips och pommes frites.
6. Varit trött och blivit tvungen att sprätta alldeles för många gånger. Som sagt: Syslöjd + Maja = Inte bra alls.
7. Misslyckats med att sy ett mobilfodral med fotbollar på x)
8. Spelat fotboll barfota = sommar på riktigt!

Imorgon ska jag karva ut en segelbåt och sedan trycka den på ett papper så att det blir en fin bild. Haha. Jag kommer antagligen vara bäst.


RSS 2.0