Jag är i Dalarna

Hej hopp era små muppar därute. Jag befinner mig i Falun på lägerskola just nu. Det är tjockt najs med mina psykstörda muppar till vänner och varmvarmt väder. Idag har vi haft "NO" i skogen, vi letade löv och sånt som små dagisbarn. Och blev myggbitna. INTE KUL. Fast lite kul ändå. Snart ska vi promenera till det k00la Falun centrum och köpa torkad frukt på ICA. Mihihi. Vi har även rostat bröd på rummet och nutella, hur ska man annars överleva på skolmat i en vecka??? Ajöken

ADRENALINKICK

Föreställningen var en sjuk adrenlinkick. Jag hoppade omkring som en dopad duracellkanin i ca två timmar och det var så superfantastisktenormt kul. Och publiken applåderade och man kände sig bara bäst. Jag ska så fortsätta dansa nästa termin. För nu är jag fast i skiten, beroende.


Idag är ingen vanlig dag

...för det är min födelsedag! Grattis till mig, haha. :-)

Födelsedagsmiddag #3

Haha, följden av att ha en stor familj är att man får ha två födelsedagsmiddagar med familjen + en med vännerna. Den sista med vännerna kommer vara ikväll! Jag tror vi blir typ tolv stycken som ska vara här, det blir mys. Vi ska se Baksmällan också ;PppPpPp. Mihihi. För övrigt har jag gjort en dubbelsats kladdkaka och packat inför Falun idag. Nu: Lunch och sen bär det av mot fotbollsmatch! :-)

Vad är det du egentligen säga?

Jag hade den bästa födelsedagsmiddagen igår. Mina bonuskusiner och deras föräldrar, Calle och Anna-Lena kom hit. Jag fick fina presenter och vi åt mumsig mat och tårta. Kents skiva Röd är nu i min ägo, + 300 kr. Men det bästa var Calles present! Jag ska åka till Barcelona och kolla på fotboll! WIIIIEE!!! Det finns fördelar med att ha skilda föräldrar och en stor familj :)


Jag kommer se världens bästa fotbollsspelare!

Men vad fanns det att se klart

 



















Tittar igenom bilder och känner Gothia och PSG-nostalgi. Nu har stora delar av laget bytts ut och jag saknar verkligen de som slutat. Men de som kommit till truppen under året är underbara och jag tror att vi kommer gå längre, ha det roligare och bara vara bättre än förra året. Ingen sommar utan fotbollsturneringar, ingen sommar utan de fantastiska människor som är mitt lag. Gemenskap.


Oh no an asteroid

FÖRKYLD. Alldeles för mycket förkyld. Men jag måste dansa ikväll, för föreställningen är om frikkin TVÅ dagar! GAA jag kommer dö lite grann. Och jag måste fortfarande få kontroll på mina snurrar. I eftermiddag före dansen ska jag och Hanna köpa skolavslutningsklänning :)


Kanske nåt i den stilen? :)

Mannen i den vita hatten (16 år senare)



En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än fanns det tusentals tårar kvar
Och de var dina att ge vem som helst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen
Passerar vi deras gränser

No time to think of consequences

Jag och Linn fick MVG på orienteringen. Awesomeness. Fast Linns sko blev väldigt lerig och jag hade ont i halsen. Nu är det helg för min del för jag har studiedag imorgon (det betyder verkligen inte att man ska studera). Så jag och Hanna ska gå på jakt efter en varsin skolavslutningsklänning (<-- långt ord?). Hon vill tvinga mig att kolla på Erik Grönwall. Han ser ut som att han ska sprängas när han sjunger höga toner (ojdå Hanna kommer döda mig om hon läser det här...) (Kolla vad många paranteser det här inlägget har). (Jättemånga). Okej. Dags att sluta innan detta går helt överstyr. Adjö.

 


Hoppsan. Det gick överstyr ändå. Awesomeness.


Först kom ingenting

Min vad mår bra igen! Tjohej. Blev lite orolig att det skulle vara samma sak som Hanna har, men det var det tydligen inte :-) Idag när jag gick över Plattan kom en tjej från Greenpeace fram till mig och ville värva mig att bli medlem. Efter att hon hade frågat om jag var intresserad och så frågade hon hur gammal jag var. "14" svarade jag (faktiskt om fem dagar!) och då sa hon: "Hoppsan. Jag trodde du var mycket äldre, jag får inte värva de som är under 18." Hihi. Det betyder alltsp att hon trodde att jag var 18 x) FAIL. Nu ska jag snart dra till mossen för löpteknikträning (hoppas vaden inte får ryck igen...)

 

PS. På dagen två veckor till sommarlov! :-D


Ursäkta mig, det är såklart den 25 maj 2010 idag

-

24 maj 2010

Jag hade inte direkt världens bästa dag idag. Det var ovanligt svårt att ta sig upp ur sängen imorse och sen märkte jag att det regnade ute när jag gick hemifrån. Sen förlorade vi semifinalen i DM mot Aspuddens fotbollsskolan. I och för sig väntade vi oss inget annat än att förlora, men ändå... Och under uppvärmningen fick jag bajsont i min högra vad, det kändes som värsta knuten och jag kunde typ inte springa. Men det blev lite bättre under matchen, dock känner jag fortfarande av det. Hanna sa också att det lät som typ exakt samma grej som hon har och det är BAAAJS. Så jag köpte choklad (folk säger väl att man typ blir glad av det?) och nu sitter jag och kollar på Simpsons. Får se om jag tränar ikväll, kanske ska vila och se om vaden blir bra igen. BÖÖÖ.


Det var bra dar















 





Syrenerna blommade, jag har ett härligt lag, Micke färgade håret rosa, Maja var glad och solen sken.


The same old thing we did last week

HEJ SOLSKEN. Man kan liksom inte få nog. Jag satt såklart ute på rasten och fick i mig lite solsken. För övrigt är jag väldigt trött efter helgens cup, så nu slappar jag och kollar på That's 70's show :-D Förresten, idag ska jag få presenter! Jag får ha födelsedagsmiddag idag med pappas sida för senare i veckan åker jag ju till mamma och pappa och Bi åker bort. Farmor och farfar kommer också till vår favoritrestaurang (en pizzeria vid Fridhemsplan).

PS. BAJSDATOR. Dampar på mina bilder och typ gör så att de försvinner. %¤¤%(&)(

Pingstcupen i Eskilstuna

Jag har varit borta på cup hela helgen i Eskilstuna, SUPERKUL att åka på cup med det härliga laget :-) Det gick bra också, men jag ska inte tråka ut er med detaljerade redogörelser över alla våra fem matcher. Jag kan dock säga att vi slog Hammarby f97 (typ Stockholms bästa 97:or) och kom totalt på delad tredjeplats av tolv lag. Jag har en finfin pokal nu på rummet eftersom jag är kapten :-D 180 minuter matchspel har det blivit (plus uppvärmningar) på två dagar. DÖÖÖÖÖD. Nu ska jag sova. Godnatt :-)

Och vi satt på gräset som växte ikapp med himlen

ÅÅÅ. Vilket underbart superduperhärligt väder. På dagen är det nu tre veckor kvar till skolavslutning och tio dagar kvar till min födelsedag. Jag satt ute och "pluggade" idag och det var nästan för varmt. Nu ska jag ut och bada och sola på bryggan! Ikväll ska jag träffa laget och äta pizza, mumsmums :-D

PS. En sak ska ni veta. Livet blir nästan inte bättre än såhär.

Typ sommarnostalgi :)


Nickmål

BÖÖÖ. Jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Kan vara för att jag spelade match i DM idag, kvartsfinal. Vi vann! Och jag gjorde ett snyggt nickmål (okej, bollen var nästan redan inne, men ändå...). Nu är vi redo för semifinal. Sen ska jag träna ikväll också. Sista träningen innan helgens cup, till Pingstcupen i Eskilstuna ska vi. Det blir kuuul. ÅH NEJ. Kom på att jag måste sälja grejer till laget också innan träningen. Vi samarbetar med Läkarmissionen. Nån som vill köpa hushålls-grejer? :-) Oh well, better get to work...


22 dagar kvar till frihet

Jag är färdig med min terminsplan. WOHO! Så nu har jag bara SO kvar att jobba med resten av terminen. GÖTT. För mig börjar skolan stanna av lite smått nu. Faktiskt har vi bara sex dagar kvar som vi jobbar på, resten går åt orientering, studiedag, Falun och typ städning. SEN ÄR DET SOMMARLOV! Fast innan det ska jag ju hinna fylla år också. Livet leker, klart slut :-)

TJOHEJ







SOMMAR. På riktigt nu. Facebook-albumet "Vår" ska avslutas och få sällskap av albumet "Sommar". Jag låg i Ulvsunda Slottspark i mer än två timmar idag och solade i bikini. Det var så härligt så man inte trodde det var sant riktigt.

PS. 23 dagar kvar till sommarlov, 13 dagar kvar till födelsedag och föreställning.

PS 2. JAG HAR BILJETTER TILL HÅKAN!

Snart

Jag lyckades ställa mitt alarm en halvtimme för tidigt. BRA JOBBAT. Men då hann jag ta reda på när biljetterna till Håkan släpps, och det händer 09:00! Vet inte om jag typ tar med mig datorn till  skolan eller om mamma får fixa det på jobbet... I vilket fall ska jag ha en biljett.

PS. Ännu en varm, solig dag. Och biljetterna släpps. Och det är nästan sommarlov. Och jag är inte stressad. Det kan nästan inte bli bättre.

Harry Potter och den flammande bägaren

Bestämde mig för att läsa lite Harry Potter. Fett grym ju. I eftermiddag blir det match igen, hoppas på lite bättre flyt idag. Förresten såg jag en riktigt bra film igår som heter "Looking for Eric". Lite komplicerad handling som jag inte orkar beskriva, men bra var den. Nu: Digilistan i p3 och eventuellt lite plugg :-S

PS. Imorgon släpps biljetterna till Hovet!

Ben & Jerry's gör en glad

Nämen. Nu blev det där deppiga som bortblåst. Kanske för att jag åt Ben&Jerry's, haha. Men vafan, vem har tid att sitta inne och vara sur när det är sånt här väder? Grillhinken, jag, mamma och Lovi ska grilla nu. TJOHEJ

Alla trodde att jag skulle förlora mig

Man ska inte vara nere när det är soligt och 23 grader ute. Men jag har inte lust att göra nånting. Jag vet inte vad som ska liva upp mig. Systern åker iväg på nån fest. Kvar hemma sitter man, som vanligt. Och att man inte kan leva som man vill hemma hos pappa håller på att ta luften ur mig. BÖ.


You can't afford losing

Jävlar. Man får svära när man har förlorat. En riktig skitmatch.

Åh värme

Jag har ätit frukost ute i solen. Typ överdrivet härligt när solen är för stark och man inte behöver ha tjocktröja på sig. Nu är det nästan sommar. Tänkte bjuda på lite bilder från när vi var hos Jasmine igår:


Självutlösaren :-)


Nu ska vi bada!





Bildbevis: Jag badade!


Hanna med!


Linn hade "glömt" badkläder. Hörmhörm.

 


BÖÖÖÖÖ

Jag har tråkigt.

OJOJOJ

Jag har alldeles på egen hand (okej den fina designadinblogg.se hjälpte till...) lyckats ändra min header. Och jag tycker att den nya är snygg. Mihihi.

För det skulle ju va' dansdansdans

Grattis Jasmine på 14-årsdagen!

För att fira Jasse var massa människor hos henne idag mitt på dagen. Vi åt god pastasallad, flummade, tog snygga bilder, badade, skrattade, åt god fransk chokladkaka, m.m. Sen drog jag direkt till dansen (det tog typ fyrtio mintuer på tunnelbanan. Jasse du bor långt bort xd). Nu börjar allting sitta inför föreställning om 16 dagar. Det kommer bli ROLIGT. Nästa vecka blir det lite extrarep, så det ska nog gå bra det där. Måste bara få lite kontroll på mina snurrar...

Sommaren snurrar fort när vi bara snöar bort

Sjunger Håkan Hellström och jag har massvis med tråk. Men tänk ändå. På måndag släpps biljetterna till Hovet. Jag ska vara längst fram, vad än mamma säger. Nedräkningen har börjat.

Sommar på väg


Klickade äntligen hem klänningen. Väldigt lång leveranstid dock, men det är det värt. Bara för att det skulle vara värt leveranskostnaden blev det en jeansskjorta och ett par tights också. :-) Yey.

Långhelg :-)

Fyra dagars helg väntar. Fett skönt. Jag har inga speciella planer idag, utom att ta mig över till mamma någon gång mitt på dagen. Och just det! Idag fyller allra bästa Linn 14 år! Tusen grattis till dig. Du är bäst.


Min bästa Linn


Puss på dig min fjortonåring :-)

Det finns inte ord

Sedan hösten 2008 har en viss person spelat enormt stor roll i mitt liv. Hans namn är Håkan Hellström. Och jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag nu älskar och avgudar denna person. En gång har jag sett honom live, och även om jag stod långt borta och var tvungen att hoppa för att se honom så var det en av de allra bästa kvällarna i hela mitt liv. Och nu kommer han att släppa en ny skiva. Den 13 oktober är det preliminära datumet och sedan kommer han till Hovet den 13 november. Som sagt. Det finns inte ord.


Tack för din musik


Låt det få vara så här

Ni vet, när solen är framme har man inte riktigt lika mycket tid att sitta inne och ägna sig åt sin fina blogg. Igår och idag har jag sugit åt mig så mycket D-vitamin som möjligt. Igår genom att ligga på en brygga här hemma och nästan somna med Håkan Hellström i lurarna och sedan äta middag i båten med pappa och Vilda. Och så fotboll så klart :-P Idag var vi en moské och diskuterade islam med en muslimsk tjej. Det var lite intressant att höra hur hon såg på saker. Men det bästa var solen och värmen. Lunch i Björns trädgård och stadsvandring med glass i Gamla stan. Efter att vi hade slutat kl halv ett åkte jag, Emma, Elina och Maja till Kungsträdgården för att titta på de fina körsbärsträden där. Det var jättefint verkligen och jag tog bilder :-D JAG ÄLSKAR VÅREN. Låt det få vara så här. Länge.


Lunch i Björns trädgård med coolingar :-)


Hihihi förlåt Tess...


Hanna är snygg som vanligt :-)


Jessica och Siri på stadsvandring i Gamla stan :-)


Mårten Trotzigs gränd är jättesmal.


Hihihihi Maja


Elina i Kungsträdgården


Körsbärsblommor :-)


Hihi


:-)


Snyggingar


Hellströms :-)


Vem är bäst om inte jag?

En och en halv timmes hardcore plugging är allt som behövs för att lätta på skolpanik och skriva klart en hel bokanalys. Jag är fan bäst. Nu blir det belöning i form av lite Scrubs. Sedan åker jag ut till Drottningholmsskolan för ett möte med fotbollen. Det kommer serveras italiensk buffé. Det ni. Hoppas att vi spelare får sitta i ett rum och chilla medan de vuxna typ diskuterar ekonomi. Haha. Det kommer inte hända. Men det blir säkert kul ändå för alla i mitt lag är ju bäst. Härliga människor som inte bara är bra på att spela fotboll är ni!



PS. Den här snubben vid namn Jonarhan Johansson gör grym musik.

Hardcore plugging

Jag ska plugga nu. Faktiskt. På riktigt. En bokanalys står på att-göra-listan och den ska ta mej fasen bli nästan färdig idag. Till min hjälp har jag radio p3 och en liten mörk chokladkaka från Lindt. Önska mig lycka till.

IK Frej - Brommapojkarna

En vinst med 1-0 blev det idag. Skönt att vi hänger med i serien. Nu har jag pluggat religion, lite halvintressant när man väl börjar läsa om det faktiskt. Nåväl. Nu ska jag ta det lugnt ett tag och ikväll träna. Behöver vila, snart är det ju måndag igen. Men det blir en skön vecka; vanliga dagar måndag + tisdag, utflykt onsdag och ledig torsdag + fredag :-D Vi höres

Alldeles för mycket regn

Dagens sak att göra var att åka till Nynäshamn och prova en lunchrestaurang som vi ska gå på när pappa fyller 50 i sommar. Sjukt god mat var det där. Typ den mumsigaste svampsoppan jag någonsin ätit. Sen gick vi en promenad med hunden och det började regna fett mycket. Ungefär 40 minuter senare var vi tillbaka i bilen, iskalla och genomblöta. Mysigt. Inte okej att man ska behöva frysa i fleecetröja i maj! BLÄÄÄ. Men snart ska jag åka över till Didd på landet och sova där. Det blir i alla fall mysigt på riktigt. Imorgon åker vi direkt till matchen på Grimsta :-)


Göta Lejon skrämmer mig lite

Paniken inför Danscenters föreställning den 30 maj (min födelsedag) har minskat rejält. Nästan hela koreografin har vi gått igenom nu. Så det känns lite bättre. Men fortfarande. GÖTA LEJON. Hjälp. Det kommer i alla fall bli sjukt kul. Hihihihi. Om mina coola fans vill köpa biljetter till föreställningen så kan man göra det på ticknet :-D Nu kollar jag på Talang bara för att, liksom. Alla är ascoola där :-P Och så är det ju helg. Och det trycker vi på gilla-knappen för.

All you need is Love









SÅ EXTREMT BRA. Typ musikvärldens gurus. AVGUDA.

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

Jag har inte så mycket nytt att komma med. Utom att jag gillar solsken och att jag nu har pimpat min väska lite mer med två The Beatles-pins.

Gröna Lund. Han kommer tillbaka snart.


Skol-DM

Skol-DM började idag så vi spelade fotboll hela dagen på Åkeshovs BP. Och det gick faktiskt grymt bra! Vi mötte Björkebyskolan först och vann med 4-1. De hade många spelare från Bele Barkarby med så det var najs. Sen mötte vi Äppelviken där typ hela 96-1 spelar. Hela deras skollag bestod av tjejer från 96-1 och 97-1. Vi vann över dem med 2-1 :-D Så nu blir det slutspel för Kunskapsskolan Spånga. Woho! Men vi spelade två matcher på raken 2*30 minuter, tillsammans blir det 120 minuter matchspel. JAG ÄR TRÖTT.  Och så blir det träning ikväll också. Mina ben är lite döda. Nu: Vänner och mellis :-)


Bakrapport

Jag har satt mig på en plåt full med bullar som höll på att jäsa. Och nejnej, inte bara en gång utan TVÅ. Inga autografer.

Mitt liv enligt Håkan Hellström

Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor.
Upprepa inte en låttitel. Det är lurigare än du tror! Posta igen som "Mitt liv enligt (artistnamn)".

Är du man eller kvinna?

Atombomb

Beskriv dig själv:
Jag var bara inte gjord för dessa dar

Hur känner du dig?
Uppsnärjd i det blå

Beskriv stället där du bor:
Gårdakvarnar & skit

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville:
Mississpippi kan vänta

Hur du helst transporterar dig:
Ramlar

Din bästa vän är:
En vän med en bil

Du och dina bästa vänner är:
Minnen av aprilhimlen

Hur är vädret?
Himmel blå, himmel blå

Favorittid på dagen:
Jag ger dig min morgon

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?
Det är så jag säger det

Hur är livet enligt dig?

En midsommarnatts dröm

Beskriv ditt nuvarande förhållande:
Jag vill ha allting

Din rädsla:

Evert Taube

Ditt bästa råd:
Dom kommer kliva på dig igen

Hur du skulle vilja dö:
Augusti i helvetet

Din själs nuvarande tillstånd:
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Ditt motto:
Tro och tvivel

Ramkvilla



Morfar i båten med sitt fiskespö

 


Näset


Kusiner vid elden

Haha...

 


...


Morfar och minsta kusinen :-)


Ojdå muppig min. Oh well.


Låt bakandet börja

Hoho. Min mamma är snäll. Jag får betalt till Dagsverke för att baka bullar och lite nyttighetsbröd. NAJS. Snart kommer Linn hit och hjälper till fast hon redan har gjort sitt dagsverk. Vi ska baka kanelbullar och hallonbullar har jag bestämt. Låt bakandet börja!

Kusin Melker


Nöjd med denna bild. Även om horisonten är sned och jag vet inte hur man fixar det...

Dom kommer kliva på igen

Yo makkaflow. Hihihoho. Jag kom hem från mormor och morfar igår kväll. Idag har jag minsann spelat fotboll, det kunde ni inte ha gissat va? Vi vann med 3-2. Och snart ska jag träna ;) Fotbollfotbollfotboll. Sen fick jag en jeansjacka och ett par fina shorts av mamma idag, jackan från Weekday och shortsen från Monki. Finfina grejer. Efter turen till stan där jag även köpte present till syrran som bor i Malmö som fyller 29 på söndag åkte jag och mamma till Rålis och hade kakpicknick. Supermysigt, utom när solen gick i moln :-S. Men nu är det i alla fall vår på riktigt!


Shorts från Monki :-)

RSS 2.0