Mys

Nånting blev det av resten av dagen i alla fall. Efter lite segning hemma till ungefär halv fyra åkte jag och mamma hem till Anna-Lena som är mammas bästa kompis. Vi gick över Västerbron och jag tog lite bilder på bland annat vårt fina stadshus. Hemma hos Anna-Lena åt vi scones och drack te. Upptäckte även att hon gillar Markus Krunegård. Yäy. 

Jag ville visa er några klockor som jag funderar på att köpa. Eller en av dem i alla fall. Men jag kan tyvärr inte bestämma vilken färg jag ska ha...

 
Är mest inne på den gula eller blåa. Vilken tycker ni?

Sista januari

Det blev en träning även denna helg. Kom nyss hem från Drottningholm där vi tränade halv elva till tolv. Vi körde klassikern fotbollstennis. För några år sedan var vi i den salen hela vintern och körde fotbollstennis så idag blev vi lite nostalgiska! Vad jag ska göra resten av dagen vet jag inte, men jag känner för att gå ut nu när det väl är soligt. Fast då måste så klart kameran med, annars är promenader tråkiga. Vi hörs!

 

Segrare i Nyårscupen 2007!  


Håkan Hellström

Det finns inga ord att beskrvia honom med. Kvällen har spenderats i Håkans sällskap, eller ja, med konsertdvd:n i alla fall. Närmare än så kommer jag inte. Om ni orkar kan ni läsa texten till världens vackraste låt: 

Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig






Två kladdkakor senare

Herregud vad mycket jag har hunnit med idag. Först åkte jag in mot stan redan klockan halv elva. Där inhandlades:


En ny väska på H&M. Redan pimpat den med en Rosa bandet-reflex :)


Och ett linne på Monki för bara 40 kronor! Yeah.

Jag köpte också ett par svarta mjukisbyxor men dem har jag ingen bild på. Efter shoppingen åt jag och mama lite glass på ett grymt ställe i Gallerian som heter Montis. Sjukt god glass. Sedan bar det av hemåt igen bara för att vända i dörren och åka pch hämta tulpaner som skulle säljas till lagkassan. Vi samlar in massa pengar till träningslägret! I alla fall så sålde jag några stycken och de som jag har kvar ska mamma köpa... :-) Oh just det! Sedan hann jag och mamma med en liten promenad på isen vid ålstensängen och jag tog lite bilder fast fingrarna höll på att ramla av. Här är några:


Isen ser ju inte ut som is! Men bakom träden är det i vanliga fall vatten...


Det låg som en tunn dimma precis ovanför isen lite längre bort. Spooky!



Hemma igen hade Lovi och hennes kompisar en plan att ha en tjockiseftermiddag. Det ville jag vara med på. Först gjorde vi en kladdkakesmet och ställde in den i ugnen. Sen kom vi på att vi ville äta en smet medan vi väntade på kakan så då gjorde vi det... TJOCKISAR. Höhö. Så nu kan jag inte äta nånting på ett par timmar för min mage är full. Men det gör inget för kladdkaka är GOTT. Nu ska jag kolla på nypremiär av Vintergatan! DET ÄGER. Adjö.


Klubbland

Åh när alla clownerna har gått från jobben, så visslar fåglarna i träden och det finns ingen poäng i att vara fri längre!

Så börjar låten 'Klubbland' med Håkan Hellström. Man fattar inte alls vad han menar, men vem har sagt att man ska förstå låttexter?

Ensamheten

Rubriken är ingen depression utan en grym låt av Kent från deras nya album Röd. Idag var Sara och hälsade på i skolan för hon hade studiedag! Mycket trevligt att träffa henne. Men jag måste säga att jag snart inte står ut med kursföreläsningarna. Även om det bara är två timmar i veckan så känns de två som timmarna som tortyr. Typ inget syre och sen är det alltid (utan undantag) massa idioter som sitter och snackar hela jävla föreläsningen! Eller inte fattar och ställer extremt dumma frågor. Hur bra humör man än var på innan en kursföreläsning kan man vara säker på att vara sur som en citron en timme senare.

Behövde bara få ur mig det. I alla fall. Efter skolan fikade jag med Sara och snackade om saker som hänt sedan vi sågs sist. Mycket trevligt det. Sen delade vi på en chokladtårta som var sjukt god. Klockan halv fem var det dags för den timmen i veckan då jag dansar. Dansen är underbar. Improvisationen speciellt. Sedan åkte jag till farmor och farfar och mötte upp mamma och Lovi på vägen. Åt middag där och kollade på "På Spåret". Mycket trevligt program det. Ououh nu vet ni inte om jag är ironisk eller inte... Okej dags att avsluta detta inlägg. Hejdå.


Linn


En normal vän jag har.

Tjoho! säger Maja när det finns pannkakor kvar från igår

Yeah. Idag hittade jag pannkakor när jag kom hem. Då blev jag lite gladare. Inte för att jag var ledsen innan, men man kan ju bli gladare ändå. I skolan jobbar jag med att typ göra en egen ö. Och idag gick det faktiskt framåt. Jag var fett seriös och skrev om min stats ekonomi och andra tråkigheter. Nåväl. Det hör inte hit att höra det är bara en grej man kan göra. (Vissa av er fattade nog inte vad jag menade där och då säger jag bara: Björn Gustafsson - ett livsverk!) Jaja. Ikväll är det träning i Kista, kl. halv åtta. DET BLIR NAJS. Speciellt najs är det att det är inomhus eftersom det typ är snöstorm ute. Just det. Hejdå på er.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

... heter den bästa låten jag någonsin hört, som du förhoppningsvis hör just nu om du inte tjurskalligt tryckt på paus. Och Håkan Hellström heter den bästa människan. Och jag vet inte vad jag gör om jag inte får ett datum att se fram emot snart. Ge mig en spelning om ett år så är jag nöjd, bara jag vet att det händer! Ge mig ett album, en singel, vad som helst. Ett livstecken.


TA MIG TILL KÄRLEK


Pannkakor

Nu ska jag äta pannkakor! Det är fett gott.  Nu känner jag att det här inlägget blev väldigt intressant. Men pannkakor är gott. Här får ni en bild som jag lånade från Google:

Eller inte, datorn dampar på mig men ni får helt enkelt låtsas att det är en bild på några fina pannkakor här!

ADJÖ


HEJ

Idag är det förintelsens minnesdag. Därför jobbade vi inte i skolan idag, utan fick se bilder från koncentrationslägrena och sen se en film som handlade om en familj som hamnade på koncetrationsläger. Den var jättesorglig.

Anki fyllde ju år igår och hon fick värsta coola fotbollstårtan! Den bestämde vi oss för att hjälpa till att äta upp. Så det bar av hem till henne med Hanna J, Maja, Jessica, Amie, jag och så Anki såklart. Sen spelade vi Monopol också. Fast självklart hann vi inte klart, jag har aldrig spelat klart ett Monopol-spel... Sedan gjorde vi lite andra saker, men det låter vi bilderna tala för:


Snygg pyramid :)


Ostadigt...


Ankis coola fotbollstårta :)


Kallt var ordet

Inte förvånande så var det askallt på träningen. Efter typ fem minuter hade mina händer blivit isbitar... Nu ska jag ta en god kopp te och kolla på ett avsnitt av den grymma serien Vänner!


Så här snygg är jag när jag cyklar motionscykel i Kista!

Ojojoj nu är det bråttom

Kom just på att jag har väldigt bråttom. Mamma är och hämtar mina träningskläder hos pappa så det finns ingenting jag kan göra åt det heller. Och jag måste vara ombytt och klar om ungefär 10 minuter. HERREGUD.

Anki 14 år!

Idag fyller lilla Anki 14 år och då säger vi stort grattis till henne. För att fira åkte vi till Vällingby och fikade på Pallas. Jag åt ett mumsigt wienerbröd :) Vi sjöng också (tio personer) för henne på cafét. Då tyckte hon att vi var pinsamma... Ikväll är det träning igen, utomhus idag, KALLT! Jag kommer frysa ihjäl. Eller kanske överleva. I alla fall så blir det inga bilder för mina saker är fortfarande kvar hos pappa. Eller vänta jag kanske kan gräva fram en lite äldre bild på det lilla födelsedagsbarnet... Den här blir väl bra? x)


Förlåt Anki...

Skridskor i -8 = Jag känner inte mina tår

Idag hade vi skridskor igen på gympan. Den här gången ingick mer kyla och mer stelfrusna händer och fötter samt inga lekar eller annat kul. Vi fick åka fritt i typ en timme för att ingen ville leka :(
Nu är jag hemma och har precis ätit mellis som bestod av avocado med örtsalt. Det är skitgott! Man ska egentligen ha keso på också, men vi hade ingen hemma så jag fick nöja mig med örtsalt. Ikväll blir det nån konstig special balans/styrka/rehab träning i Vällingby. Men det är bra för då får vi inte knäskador som är mycket vanligt inom damfotboll. Idag hann jag med att redovisa engelska och på MVG-nivå till råga på alllt! Vi hörs en annan dag, hejdååå

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Piteå Summergames och Peace&Love är samma datum. Jag dör. Håkan måste komma till nån mer festival. Eller släppa en skiva. Helst både och. Jag behöver en Håkan-spelning. Jag behöver Håkan Hellström. Hans musik.




Herregud. Människan är underbar.


Hanviken - Brommapojkarna

Idag var det dags för fotboll igen. Vi mötte Hanviken IF som leder serien och är ett mycket bra lag som vi fick stryk av i förra mötet. Men idag klarade vi oavgjort, 0-0. Jag är mycket nöjdare än efter gårdagens match som var seg. Nu kan vi fortfarande vinna Snöbollen, men då måste Hanviken tappa poäng och vi måste vinna vår sista match.


Igår sov jag hos Linn och vi kollade på den grymma filmen Kenny Starfighter. GRYM film gott folk. Ni som inte har sett den måste se den. Utom ni som har dålig humor. Ingenting för er. Hahahahahahaha. Ursäkta mig men jag är JÄTTETRÖTT. Två matcher på två dagar förstår ni, det tar på krafterna. Imorgon blir det skridskoåkning i skolan igen och jag ska fortsätta med mina coola täckbyxor. Täckbyxor äger. Resten av dagen/kvällen ska jag bara ta det lugnt och kanske plugga lite inför SO-läxförhöret imorgon. Vi höres


Kenny Starfighter. En cool snubbe.

PS. Linn låg och sov när jag kom hem till henne igår. Ibland är den människan väldigt social!


.

FAN. Iblans känns det som en förlust när det egentligen var oavgjort.

Dansen gör mig lite helare

Det är så j***a skönt att bara släppa loss på improvisationen på en danslektion! Inte tänka, inte bry sig om hur det ser ut. Bara låta kroppen styra och låta den ta med en i rörelserna. Underbart. Ett fint komplement till fotbollen.

I helgen smäller det igen med de första matcherna sedan juluppehållet! JÄKLAR VAD JAG ÄR TAGGAD! Hanviken, som vi ska möta på söndag slog oss förra gången så vi är sjukt peppade på att ta dem den här gången. PEPPAD var ordet. Imorgon innan matchen ska vi ha en liten födelsedagsfika för Lovi med pappa och Bi. Hon ska nog få presenter från dem också.

PS. Nån annan som stör sig nåt enormt på reklamen 'Sök och vinn' för Cybergymnasiet på Spotify?


À oui! Je suis un crayon.

Den där rubriken är bara konstig. Jag vet inte vad som flög i mig. Ni får själva klura ut vad det betyder. Eller så är jag snäll och säger det i slutet av detta inägg. Oj då. Jag är konstig. Jag skippar träningen ikväll för att bli av med den där %/=(& förkylningen! Jag hatar förkylningar. Just den här har varit likadan i typ en vecka och jag orkar inte med den. Inte alls. Men jag håller humöret uppe genom att kolla på Scrubs och äta vitt rostbröd med massa smör. NAJS. Imorgon är det dags för första danslektionen! Det ska bli skitkul. Modern dans är sjukt flummigt, men askul. JUST DET! I april kommer Bounce ha sin sista föreställning! Den kommer bli så sjukt grymt. Jag är glad att jag håller på med fotboll och dans, för jag skulle inte överleva utan att släppa ut energin. Nu har det här inlägget gått från flum till...flum? Tror det är dags att säga ADJÖ nu.

Så här flummigt är modern dans väldigt ofta...


The last Bounce i Globen, 23-25 april! Herregud vad kul.

PS. Rubriken betyder: Åh hej! Jag är en blyertspenna.


Åkrar och annat skoj

Ja det är vad det finns på landet där min kära vän Didd bor. Var där hos henne på LOVÖ idag efter skolan. Vi spelade Mario Kart - Wii. Det är FETT kul. Sen hann vi kolla lite på Vänner. Till mellis blev det underbart vitt rostbröd med tre olika pålägg: smörskivor, nutella och marmelad. GÖTT. Nu sitter jag och kollar på P3 Guld ett dygn för sent, men jag har inte kollat i tidningen vilka som vann så det blir som direktsändning ;) Det var Timo Räisanen som var programledare vilket är grymt för att han är grym. Han spelade med Håkan Hellström förut. GRYMT.

Det är här mannen som höll i p3 Guld 2010. En grym person.


Fökylning spring iväg

Usch. Orkar inte vara förkyld längre. TRÅKIGT. Funderar om jag överhuvudtaget ska träna ikväll, vi har ju matcher i helgen. Men jag åker nog dit i alla fall, ska försöka ta det lugnt. Det brukar dock inte gå så jättebra när jag ska försöka ta det lugnt, jag brukar bli alldeles tävlingsinriktad och inte klara av att komma efter eller bli ifrånsprungen! Psykiska problem, jag vet. Idag var det skridskor i skolan. Jag tycker faktiskt att det är kul att åka skridskor, kanske p.g.a. mina föräldrar som typ har uppfostrat mig med långfärdsskridskoåkning <-- (långt ord). I alla fall så såg Jacque väldigt rolig ut när hon ramlade... Höhö. Förlåt för mobbet. Den senaste timmen har jag varit duktig och läst kurshäftet. Sjukt tråkigt ämne. Snart är det Scrubs på 6:an. Det ska jag definivt kolla på för det är grymt.

Bara en vanlig måndag

Tillbaka i skolan efter en helg utan sovmorgon. Ingenting speciellt hände där, utom att jag kom på att mitt projektsteg i franska kommer gå mycket fortare än jag trodde :-) Imorse blev min pappa och syrra sjuka, så jag var tvungen att gå hemifrån typ halv åtta istället för åtta för att lämna vår hund Vilda på dagis. Lite jobbigt att bli väckt kvart över 6 när man var inställd på 7...  Strunt samma. Sen skulle jag egentligen hämta Vilda igen nu i eftermiddag, men jag lyckades övertala pappa att slippa. Så nu ska jag hjälpa Emmy och Julia som spelar i mitt lag att samla in pantburkar. Pengainsamlingen till Garda, Italien fortsätter.

 Vill helst inte vara hemma nu när det finns kräksjuka människor där, så jag är hemma hos mamma nu. Men ikväll kanske jag vågar mig över till sjukstugan hos pappa. Har verkligen inte tid att bli sjuk nu, i helgen är det matcher i vinterserien! Har inte spelat match på mer än en månad så det ska bli sjukt kul. Nu ska jag återgå till min knäckemacka med smör och kaviar, AJÖ

Haiti

Jag har nu skänkt 500 kronor till jordbävningskatastrofen i Haiti via Radiohjälpen. Jordbävningen befaras vara värre än tsunamin 2004 och all hjälp behövs. Läget i Port-Au-Prince (huvudstaden i Haiti) är desperat, ingen har någonstans att bo, ingen har mat eller vatten och många barn har blivit föräldralösa. Så om du har någon krona över som du inte känner att du behöver just nu, skänk! Vad behövs mest - ännu en fika, ännu ett biobesök, ännu ett klädesplagg eller mat, vatten och mediciner till dem som är utsatta för denna hemska katastrof? Alla bidrag gör skillnad. Följ denna länk för att skänka pengar till Haiti och kom ihåg: Ditt bidrag räddar liv.

http://svt.se/2.94885/1.1176859/ge_en_gava_ny?lid=lista_1777915&lpos=0

GODDAG

Har redan hunnit med en fika med farmor och farfar. Och när jag kom hem kändes det som att klockan skulle vara typ tre eller fyra och så var den bara tolv... Vad ska jag göra nu då? Måste i alla fall packa sen, ska hem till pappa idag. Om inte annat så blir det väl X antal Vänneravsnitt och kolla in Anja Pärson i slalomen. Det är minsann inte fy skam. Förresten är Riesen typ det godaste godiset nånsin! FEEETT GOTT. Jag tror till och med ni behöver en frestande bild på det:


MUMS!

'

'Sverige' är en låt som Kent har gjort från skivan Vapen och ammunition. Den sjöng jag i min gamla skola på typ tre sommaravslutningar utan att uppskatta det. Nu gör jag det. Tack Tobbe musiklärare för att du försökte utbilda oss i musiksmak redan i tvåan. Du var grym. Jag saknar min gamla skola. När jag gick där och kompisar som gick i AF pratade om att det fanns 'status' i klassen förstod jag inte vad de pratade om. Där var alla kompisar. Vi hade tända ljus på lektioner. Jag visste knappt vad en fjortis var. Vi spelade fotboll varje dag på lunchrasten. Jag var grym, redan då x) Vi satt och spelade spel på skoltid. Vi hade en grym musiklärare.

Jag vill vara liten igen.

Trötter

Ojojoj vad jag blev trött. Vet inte riktigt vad det kan bero på. Kanske för lite sömn+förkylning? Låter logiskt.

Nu har jag typ 300 nya spår i min Ipod. Bl.a 'Ensamheten' med Kent som jag missbrukar just nu, den är genialisk. Måste dock köpa hela albumet 'Röd'. För det är grymt. Lovi fick massa musik av sin kompis i födelsedagspresent som jag jag alltså också kan ta del av tack vare vårt grymma Itunes-bibliotek. I dessa spår ingick Kent-boxen: 1991-2008. Underbart. + en massa andra grymma artister.
Anja Pärson kom trea i storslalomen idag för er som undrar. Jag gillar alpin skidåkning fett mycket och har åkt minst en vecka varje år sedan jag var typ... två? Jaja. Ikväll kommer Linn hit iställer för Didd för Didd kunde tyvärr inte... Men det blir Kenny Starfighter i alla fall! Och kanske lite Håkan Hellström - Live på Peace&Love? Å just det på tal om Håkan och Peace&Love så kom det en väldigt hemsk nyhet igår. Om Håkan kommer till Peace&Love (vilket ha troligen gör) så kommer jag inte kunna se honom. Det är samma datum som Piteå Summergames i år också och det suger. Riktigt mycket. FASEN


Kents 'Röd' skivomslag


Och så en underbar bild på en underbar person:
HÅKAN HELLSTRÖM (detta är förresten bilden som
är på min plansch som jag fick i julklapp)

Klart slut vargtjut!


En liten loppis till förmån för fotbollsspelande flickor

Jag var tvungen att gå upp klockan kvart i åtta idag efter ganska lite sömn pga nästäppa :( Igår kväll hade Lovi en sorts födelsedagsmiddag med sina kompisar. Jag fick vara med :-P Vi körde asroliga charader typ hela kvällen! Lovis kompisar är galna, men coola ;) Idag har jag alltså varit på loppis med laget. Vi sålde fett mycket grejer. Nu har vi ganska mycket pengar till vår Italienresa! TJOHO. Ikväll kommer förhoppningsvis Didd hit och då vill jag kolla på den grymma filmen Kenny Starfighter! Tyvärr inga bilder för jag har inte rätt dator... Vi hörs AJÖ

PS. Vill bara säga att ni borde kolla på Förkväll på tisdag för då kommer Frida i mitt lag vara med :)

Storasyster 17 år

Idag fyller min ena storasyster 17 år. Hon är en helt underbar syster. Även om hon kan vara en aning irriterande så är hon världens bästa och jag ser upp till henne. Hon har hjälpt mig med mycket här i livet och hon är den jag pratar bäst med. Vi har samma humor och vi skrattar ofta åt helt oförståeliga saker. Lovi är min bästaste. En supersyster som nu är ganska gammal. GRATTIS älskade syster!

Men näääe

Varför blir bilderna så där konstiga för? På alla bilder jag lägger upp klipps liksom den yttersta delen av! Om nån har nåt tips eller en förklaring till detta, kommentera gärna :)

Total

Så var den första veckan på vårterminen avklarad. Känns helt okej, ingen panik ännu. Idag har skolan varit precis som alltid och efter den så följde Hanna G med mig hem och hjälpte mig att baka till lagets loppis imorgon. Chokladmuffinsen blev jättelyckade, Hanna kunde receptet utantill och hade typ gjort dem hundra gånger. Sedan när vi hade gjort smeten till blåbärsmuffinsen så gick hon. Då sket det sig kan jag säga. Jag skulle kolla till muffinsen när det hade gått typ halva tiden i ugnen. Typ hälften av alla muffins hade flutit ut på plåten! Aj då. Så nu ligger det på plåten och svalnar, jag får se om jag kan rädda dem... Hehe. Jag kanske inte är så jättebra på att baka :-S Imorgon blir det som sagt loppis med laget, vi samlar ihop pengar till vår Italienresa som blir i påsk! Det ska bli så sjukt kul :-D Ja. Resan alltså. Loppisen kanske inte blir riktigt lika kul. Här får ni lite bilder: 


Så här ser det ut när vi åker buss på morgnarna, HAHA


Maja blink-blinkar :-P


Hanna, expertbakaren!


Och så en premiär av...: Dagens outfit! Tjoho.
Stentvättade jeans: Weekdays
Håkan Hellström-t-shirt: Okänt...
Hatt: H&M
(Ignorera mitt extremt uttråkade ansikte)

PS. Hanna dampade lite på min blogg förut, det var alltså hon som skrev de två föregående inläggen... Skum typ. 


Matematik

Matematik äger! Jag r en nörd!! Ville bara säga det så hejdå!

tjobre!

Nu är jag hemma med Hanna (G) och bakar skitgoda muffins till loppisen imorgon. Hanna är värsta mästerbakaren!!!! Väldigt flummigt, jag är fett konstig idag!

Fina Vårnyheter från Monki

Här är några godbitar ur Monkis vårkollektion:




Gullig topp :)


En gullig liten kjol


Härlig korallfärg!

Dansardagarna

Hej hopp. Igår var jag på en balett som heter Coppelia. Den var faktiskt väldigt bra! Lovi var helt i extas, men jag var inte riktigt lika imponerad. Dock var den bättre än Svansjön som jag också har sett. Balett kan vara väldigt vackert men ibland liiite långtråkigt. Nåväl. Idag har jag faktiskt fått lite saker gjorda i skolan, men matten är bajsig. Volymskit. Efter skolan drog jag till Danscenter som har öppet hus idag. Jag provade modern och nutida dans och det var jättekul! Men ganska svårt och flummigt... :-P I alla fall ska jag gå på modern dans den här terminen. KULIGT. Idag fyller mamma år, GRATTIS till henne! Av mig och Lovi fick hon en grym skiva med Säkert! (Annika Norlin). Ikväll blir det fotbollsträning i en källare i Kista... Vi hörs AJÖ


Här är en bild från 'Coppelia'. Coppelia är en docka som byggdes av en
film-makare och sen händer det lite konstiga grejer...


BP-nagellack :)

Spela fotboll är en av de bästa sakerna

Yes nu bär det av på fotbollsträning! SHOHO. Det bästa är att jag får träffa lilla Didd igen efter typ 3 ½ veckas "inte-träffning"...? Aynway, hon har varit i sydafrika under nyår och jag har saknat muppen. Ojojoj nu har jag bråttom. Måste dra AJÖ

Vardag all over again

Japp så var vardagen här igen. Känns ovanligt normalt för bara två dagar i skolan, men på ett sätt är det skönt att vara tillbaka i vanlig 'vardagslunk'. Herregud vad lite det finns att skriva när man bara går i skolan! Jaja. Jag kan ju säga det här: Sen ska jag kanske ta och baka lite muffins till lagets loppis på lördag. Shoohoo. Muffins är göttigt. Ni kanske undrar vad jag åt till mellis också? Mackor var det. Det ni. Ikväll blir det träning i Kista (Kista på tisda HÖHÖHÖ!!!). Okej jag ska inte babbla mer nu. Ni får två snygga bilder istället. AJÖ


Anki och lite av Tess igår i skolan


Hanna igår på vår lilla 'promenad'... Vi gick runt skolan. Hrm.


Storhandling

Herregud vad det är tråkigt att storhandla! Ikväll har jag och mamma varit vid Bromma flygplats och gjort nyttiga inköp. Det bästa var ett par nya lila skidbyxor till mig. Tjoho. Nu kollar jag på Vänner och sen måste jag hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Vardag igen förstår ni. Herregud.

Å nej! Vart tog bollen vägen?

Citatet ovan är taget från mig själv. Fast det var bara min syrra som hörde när jag sa det. Hm hur går det ihop tänket ni nu. Då ska jag tala om att det går ihop så att jag sa det i sömnen. Lovi vaknade av att jag satte mig upp och skrek: 'Å nej! Vart tog bollen vägen?' Skumt beteende, jag kanske drömde om fotboll? Det hör inte hit att höra, det är bara en grej man kan göra. (Björn Gustafsson-citat) Ojojoj vad är det här egentligen? The inlägg of citats? Strunt samma. Idag var jag tillbaka i den där bruna och blåa tegelbyggnaden som vi kallar skolan. Det var inte så hemskt som jag hade väntat mig. Man fick ju träffa alla kompisar igen och så hade jag liksom förberett mig mentalt. Återigen skumt beteende. Nu ska jag kolla på That's 70's show som by the way är en mycket bra serie. AJÖ

Did you hear about the Morgans?

Jag vet att det finns en svensk titel, men jag tycker att den är så ful så jag skrev den engelska istället. I alla fall så såg jag den idag och den var bättre än jag hade trott! Mer spännande och mindre puttinuttig. Jag såg den med Jessica och Hanna efter att jag hade fikat med Jessica och Maja. Men Maja var tyvärr tvungen att åka hem :(. Nu ska jag njuta av de sista timmarna av jullov och sen gå och lägga mig tidigt för imorgon blir det uppstigning klockan 07.00! Ischlo-pischlo.

PS. Årets första semla var underbar.

Äntligen.

Jag är fri från spunkanfall och anfall av fotbollssaknad. Jag är botad. För jag har spelat. TJOHO. Det var sjukt kul att vara på planen igen, även om den var en väldigt liten inomhushall. Nu ska jag käka lite lunch och sedan pallra mig in till hötorget och fika med Maja på Vetekatten. Kanske årets första semla? MUMS. AJÖ

Dansadansadansa

Mamma och pappa har snackat och det verkar som att jag får dansa nästa termin! Alltså den här terminen... Fett kul ska det bli i alla fall. Jag tror det blir Modern och nutida dans på Danscenter där min syrra går också. TJOHO. Pappa tyckte egentligen att jag inte har tid, men jag kommer ju inte direkt få mer tid sen, med mer plugg och mer fotboll. Så jag tyckte att jag skulle dansa nu om jag skulle göra det. Vilket jag alltså ska. Hm. Vad förvirrande jag skrev. Strunt samma. Nu väntar hemgjord pizza, film och Ben&Jerrys. Vi hörs, AJÖ

Avatar

Idag har jag varit och sett Avatar med Jonna, Calle, Bi, Lovi och pappa. Den var väldigt bra faktiskt, över förväntan. Mycket snyggt gjord, och häftigt filmad. Rekommenderas definitivt. 3-D glasögonen var fett fula förresten, fast jag trodde de skulle vara gjorda av typ kartong, men de såg ut som riktiga glasögon. Fast fulare.

Nyss fick jag reda på den bästa nyheten på länge: FOTBOLLSTORKAN ÄR ÖVER IMORGON! YESYESYES! Imorgon klockan 10 är det fotbollsskorna på igen, FASEN vad jag har längtat! Jag pratade med Emmy och helt plötsligt sa hon att det är träning imorgon. Då började jag skrika och hoppa omkring, jag tror att hon tyckte att jag var liiite konstig... Vilket jag är. Nåväl imorgon efter de två grymmaste timmarna på länge (fotbollsträningen) så ska jag nog träffa Maja i stan efter hennes teater. Och sen är jullovet slut. ÅNGEST.

Nu ska vi se om Victoria Svensson gör bort sig i Let's Dance

Jag tycker att det var lite onödigt att Victoria Svensson slutade spela fotboll. För er som inte vet så har hon varit min förebild inom fotbollen sen jag var 6 år och hon är även anledningen till att jag har nummer 11 på ryggen. Och nu ska hon vara med i Let's Dance! Ischlo-pischlo. I Let's Dance är det mest före detta kändisar som gör ett sista desperat försök att inte bli bortglömda. Men självklart måste jag heja på Vickan även om hon är med i ett program som är en aning patetiskt.

Afrodansen var ingen stor hit, ganska enformigt. Imorgon ska jag träffa syrran från Malmö, vi ska se Avatar i 3-D! Hoppas den är bra... AJÖ


Afrodans!

Snart ska jag dra iväg och köra Afrodans på Friskis med Lovi och mamma. Blir fett skönt att träna, första gången på typ en vecka om man inte räknar med skridskoåkningen. Idag har jag kollat på Vänner och ätit rester till lunch. NAJS dag. Ojojoj jag får ångest för skolan. Den börjar på måndag och jag känner mig absolut inte färdig med att ha lov. Isch. Svenska-projektsteget gör mig stressad, det tog en hel termin för min syrra att göra det. Men jag behöver ju inte ta så lång tid på mig... Anyway, AJÖKEN på er.  


SPUNKANFALL

Jag får DAAAMP!!! Har inte spelat fotboll på tre ¤//&/% veckor! Jag står inte ut. Seriöst, igår sprang jag omkring på parkeringsplatsen i cirklar, skrattade åt ALLT som människorna runt middagsbordet sa och hade värsta överskottsenergin hela kvällen! SPUNKSPUNKSPUNK. Jag skrattade i typ en kvart åt alla skämt, även om de var så dåliga att de inte ens kan räknas som skämt. På lördag är det träning, MEN JAG MISSAR DEN! Baaajskorv. Så om inte kylan bestämmer sig för att ge upp och springa hem så kommer jag antagligen inte få spela förrän nästa lördag. Usch, jag skrämmer mig själv. Jag kommer seriöst inte stå ut. Se upp, det går en Maja på högvarv lös.

Lite bilder...

Ja nu äntligen kommer bilderna! Som ni har längtat va? Höhö. Här kommer ett urval av bilderna från mitt jullov från julafton och framåt:


Näset :)


Jag är snygg i mina nya hörlurar...


Vår snögubbe började luta och tappade näsan när plusgraderna kom :-S
Ja. Hrm. Det där är min kusin.


Jag kan inte förklara varför det blev såhär.


Linn är tuff!


My och Linn i pulkabacken
Jag vet att den är åt fel håll men jag orkar inte fixa...


Emmy (med sin systemkamera...)


Skridskotur med pappa på nyårsafton


Skum bild på fyrverkerierna på nyår


Mira och Linn


Riddersvik med Maja. Oh kolla en skridskoåkare långt till vänster! Honom hade jag inte märkt...
Maja i Riddersvik


Skridskotur med pappa och Calle igår


Det var första gången Calle åkte långfärdsskridskor, men det gick jättebra!


Sådär. Shit vad lång tid det tog att ladda upp alla de där bilderna! Nu ska jag peta i mig lite frukost och sen bestämma om jag ska göra nåt av dagen eller bara lägga mig och kolla på Vänner... Puss


En skridskotur i januari

Idag har jag hunnit med mycket redan, klockan är bara tre och jag har varit uppe i 9 timmar! Jag hade nämligen utveklingssamtal imorse, bajstidigt. Sedan har jag åkt skridskor med Papa och Jonnas pojkvän Calle. Det var skitfint väder, soligt och kallt. Jättefin is med bara lite snö på, en väldigt lyckad och lagom lång tur. Jag hoppas fortfarande på fotbollsträning ikväll, men hoppet sjunker i takt med temperaturen... Ikväll ska jag i alla fall hem till mamma på ett eller annat sätt och förhoppningsvis hinna ladda upp bilder! Tjoho. Vi hörs, AJÖKEN

Hmm... Jag har ingen fantasi

Idag har jag varit med Maja och fotat i Riddersvik som ligger nånstans i Hässelby. Om ni vill se bilder därifrån får ni antingen kika in på hennes blogg realmaja.blogg.se eller kolla in här imorgon eller på fredag när jag har kommit hem till mamma och återförenats med min kamerasladd. Det var i alla fall jättefint där och jag tog några snygga bilder på isen och lite andra grejor :-P. När vi hade varit i Riddersvik åkte vi hem till Maja och drack te och kollade på Vänner litegrann. Det var jättemysigt hos henne, synd att hon bor ganska långt bort bara. Nu ikväll har farmor & farfar varit här, de gick  nyss. Jag måste snart gå och lägga mig faktiskt för imorgon har jag utvecklingssamtal klockan #¤/(&% 07.30! Måste gå upp typ 6 och åka hemifrån 7. Smärtsamt... Sedan ska jag och Pappa lära min storasyster som bor Malmös pojkvän att åka långfärdsskridskor och sedan blir det fika med Maja, Jacque och Siri tror jag. Ajöken på er så länge

Sakta anpassning

Jag försöker anpassa mig till skolmorgnar så sakteliga så idag ställde jag klockan på kvart i nio. Och det gick smärtfritt. Men imorgon har jag utvecklingssamtal klockan halv åtta! GAH! Jag måste gå upp typ klockan 6. Isch. Idag ska jag träffa Maja, men verkar inte som om hon har vaknat än så jag vet inte riktigt när vi ska träffas, eller var. Vi hörs, ADJÖ

Patetiskt

Herregud Anna Anka och company i Svenska Hollywoodfruar är ju bara patetiska. Hur dumma i huvudet är människorna? Anna Anka: Tar sina barn till en av världens största modellagenturer och säger: 'Det här är ju bara en kul grej, men de är alltid tillgängliga, alla dagar i veckan och jag vill att min son på fyra år ska bli barnstjärna!' Anna Nicole Winter: 'När det gäller pengar tycker jag att vi har ett jättebra system. Min man betalar allt.'
Herregud säger jag bara.

En slapp eftermiddag

Hej hopp. Eftermiddagen har varit slapp och mysig. Har suttit vid datan och sen kollat på Gossip girl och Scrubs. Scrubs är grymt. Jag har nyss ätit värsta goda middagen och nu är det Vänner! (TV-nörd?) Sen kanske jag ska äta glass!!! Grym tjockiseftermiddag/kväll. Jag ska kolla på TV typ hela kvällen :) Imorgon måste jag träna... Min tränare kommer dampa och det kommer bli jättejobbigt på de första träningarna om jag inte tar tag i det där. Men det är ju som sagt OMÖJLIGT att träna i den här &/¤#=( kylan. Två-tre minusgrader tycker jag räcker. Oh nu börjar 2 ½ men! TJOHO. Nu ska jag nörda loss i sällskap med min teve hela kvällen! Adjö.

Ca 48 timmar senare

Ja jag vet att det har gått två dygn sedan jag sist hörde av mig, därav rubriken. Men... okej jag har ingen bra ursäkt. Skit i det nu. Igår invigde jag skidsäsongen 2010 i Flottsbro! Det var FETT kul. Där träffade jag Anki som aldrig hade åkt skidor och fick mig ett gott skratt när hon ramlade och såg ut som en mupp. HAHA. Och sen gick jag även en lång promenad på stan och fixade mitt SL-kort :) Idag har jag varit och klippt mig, jag klippte av en bit och klippte upp i brist på fantasi. Men det blev snyggligt.

Nu har jag inte spelat fotboll på HUR länge som helst. Och den &(%%&/(&/) kylan gör så att träningen ikväll blir inställd! BAJSBAJSBAJS! Det är typ 16 minusgrader ute nu! Jag tycker det börjar gå lite överstyr dethära. Man kan ju inte ens göra snöbollar. Buhu. Och löpning utomhus i det här vädret GÅR ju inte. Man kan ju nästan inte andas därute. Shit pommesfrites. Jaja. Jag kanske står ut. Hejdå

PS. Om ni undrar varför det inte kommer några snygga bilder från min nya kamera så beror det på att jag glömde sladden hos mamma och inte orkar hämta den.


Åka pulka

Jag kom på värsta grymma ordvitsen. Acapulco - åkapulka. HAHAHAHAHAHA!!! Jag vet att jag har sämst humor men det skiter jag i. Min humor äger ändå. Idag har jag varit på drottningholm (okej LOVÖ!) och åkt pulka med Linn och My. Jag slog i huvudet för Linn satte sig typ på det och så fick jag ont rumpan för det var läskiga gupp. Men det var fett kul ändå! Sen har vi spelat guitar hero och jag körde på medium (jag vet, jag är fett cool). Snart börjar Two and a half men och det ska jag kolla på för det är kuuul. Imorgon blir det äntligen skidpremiär för säsongen i Flottsbro på förmiddagen. TJOHO! Vi hörs, ADJÖ

Facebooker

Idag har jag nog varit inloggad på Facebook typ fyra gånger. Jag är en stor NÖRD. Men jag har faktiskt inte haft så mycket att göra idag, till mitt försvar... Hah. Det här blir nog en rekord-dag, jag har aldrig skrivit TRE inlägg samma dag förut! OMG. Imorgon ska jag nog göra nåt med Linn, men ingen aning om vad. Hon kom hem från Småland idag den muppen. Herregud vad jag längtar efter fotboll! Jag har inte spelat ordentligt på hur länge som helst! SPUNKANFALL!!! Men på tisdag är fotbollsjullovet över och det blir träning igen. TJOHO.

-

Sitter och diggar Daniel Gilberts nya skiva. Den är sjukt bra! (Inte i närheten av Håkan dårå, men...) Har även så smått börjat fatta att Kent är bra. Speciellt deras låt 'Ensamheten' från nya albumet 'Röd'. För övrigt kan jag berätta att anledningen till att det inte kommer några bilder från min nya kamera är att jag glömde sladden hos mamma :(.

AH det är så sjukt skönt att ha jullov! Att inte ha några planer, bara ta det lugnt och sova så länge man vill (även om jag är fett dålig på att sova länge på morgarna, 11 är mitt rekord nånsin och det var nyårsdagen förra året...) Nu på eftermiddagen har jag bara kollat på Gossip Girl och det är underbart att inte behöva tänka på skolan överhuvudtaget! TJOHO. May the christmas holidays go on forever. Amen.


Duktig som man är

Ja just det. Duktig som man är har jag tränat idag kl 10 på morgonen! Ojojoj. Vissa av er tänker nog: Typiskt Maja. Och det kanske det är. Jag är förvirrande och knäpp men stolt över det. Har även hunnit med en fika på Xoko med en fett god chokladcroissant och följt med pappa på blodgivning. Allt innan klockan två! Bra jobbat där. Resten av dagen ska jag nog bara ta det lite lugnt och kolla på TV. Fast Lovi har migränanfall och har av någon outgrundlig anledning lagt sig i min säng...? Så min TV är lite blockerad. Jag vet, INTRESSEKRAMP!!! Nu är det slut på detta extremt intressanta inlägg. ADJÖ


Frågetecken

Är jag egentligen bara för feg för att ta diskussioner? Jag vill skrika och få ut ilskan, men något hindrar mig varje gång och kroppen skickar ut tårar istället och jag måste gå därifrån. Jag vill få mig själv att tro att jag faktiskt inte tycker annorlunda, men under ytan sjuder ilskan och nån gång kommer jag explodera. Jag orkar inte med kontrollen här hemma, orkar inte med att allt är inrutat och likadant hela tiden. Ska det vara så svårt att säga vad man tycker till de dem som man känt hela livet? Ska man vara tvungen att bli inskuffad på sitt rum när lägenheten är över 100 kvadrat? Jag vill bestämma över saker, inte vara den fega lillasystern som står emellan och inte vågar hålla med sin modiga storasyster som tar diskussioner och vågar fortsätta även om tårarna sprutar. Jag måste ta tag i mig själv och våga.

London

I förrgår hade vi julklappsutdelning hos pappa och gissa vad? PÅ PÅSKLOVET ÅKER VI TILL LONDON!!! TJOHOOO! Det kommer bli sjukt grymt och vårigt och härligt. Hela mitt påsklov kommer spenderas utomlands, det blir träningsläger med laget i Italien och sen London! Yäy är allt jag kan säga om det. London är en grym stad även om jag bara hann se lite grann på mina två dagar när jag var där häromåret. Nu har vi 5 dagar på oss att utforska den härliga stan, jag min syrra Lovi, pappa och Bi. Jippie!

God morgon 10-talet

Jaha. Då var det första hela decenniet i mitt liv över. Ett decennium fullt av upplevelser, från treåring till trettonåring.

Som vanligt exploderade tusentals raketer vid midnatt, lite innan och även efter. Man hörde smällar överallt från 22 till 01. Det var supersnyggt. Jag försökte ta lite bilder, men det blev mest ljusgrejs så jag gav upp och njöt istället. Just nu kollar jag på grymma konsert-DVD med Håkan Hellström från Peace&Love och får flashbacks från Grönan. Så sjukt underbar den människan är. Förresten kanske ni kommer ihåg i ett inlägg för ett tag sen bad jag er rösta på honom i P3 populärs omröstning om 00-talets bästa svenska låt? HÅKAN VANN MED 'KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG' !!!! TJOHO. Och för er som inte gillar Håkan så är det alltså bevisat. Han är Sveriges mest älskade och bästa artist från 00-talets början till dess slut. Där fick ni allt så ni teg. Idag planerar jag att inte göra så mycket, mest sitta hemma och kolla på Håkan och återuppta bekantskapen med Björn Gustafsson - ett livsverk. Tjockt najs. Sen ikväll kanske det blir bio (ska övertala pappa att se 'Upp'! Tecknad/animerad film ÄGER)
Hoppas ni får en bra start på 2010!

RSS 2.0