Nyårsafton

Hej hopp. Idag är det alltså sista dagen på 2009. Året summerade jag ju i förra inlägget för jag visste inte om jag skulle hinna med fler inlägg innan årets slut. I alla fall så har 2009 varit ett bra år för mig. Inga stora katastrofer men många fina ögonblick. Nog om hela det gångna året nu, jag kán ju berätta om gårdagen istället. Igår var jag hos Emmy och vi var på Park som hade fått tillbaka sina gamla ägare och åt lunch och sen tog vi lite bilder och spelade pingis. Nu måste jag sprina iväg oh äta frukost.

GOTT NYTT ÅR!!!

2009

2009 var året då jag...:

1. Fick uppleva världens största fotbollsturnering, Gothia cup.
2. Insåg att jag inte ville ha människor som jag inte kunde lite på som vänner.
3. Fick ha världens bästa konstigaste tränare.
4. Fick vara på en cup där det aldrig blev mörkt och spela fotboll nästan i midnattssol på Piteå Summergames.
5. Vann serien med mitt underbara lag!
6. Fick MVG i alla ämnen utom Idrott där läraren inte delade ut några MVG:n men ändå fattade ingen att jag också jobbar för mina betyg!
7. Gick klart mitt första år på högstadiet
8. Förstod fullt ut hur underbar Håkan Hellström är och lutade mig mot hans musik.
9. Var på en konsert med Håkan Hellström, de två underbaraste timmarna i mitt liv!
10. Fick nya vänner men gled ifrån andra.
11. Bestämde mig för att börja dansa.
12. Saknade min storasyter som bor i Malmö sjukt mycket.
13. Blev grym på vågsurfing.
14. Kände mig för liten.
15. Skulle ha tappat bort mig själv om jag inte hade Håkan Hellström.
16. Hittade min egen klädstil och personliga stil och skitit i vad andra tycker om mina kläder.

GOTT NYTT ÅR!!!! 


Mellandagsrean har blivit anfallen av mig!

Tjena morsning korsning. Idag har jag och Sara varit på mellandagsrean. Första stoppet var Monki och där blev det en fin randig tröja för 75 kr. Sedan hittade jag även ett par urtvättade jeans i grått för 200 på Weekdays. Yay. Nu ska jag packa och sen pallra mig hem till pappa. Och ikväll ska jag få mina julklappar från pappa och Bi! Woho!

New african sports, soul café club No 1

Hej hopp mupp. (Det rimmar nästan!) Rubriken är Daniel Gilberts (Håkan Hellströms gitarrist och bästa vän, förevigad i låten 'Hurricane Gilbert') nya album som jag lyssnar på just nu och det verkar grymt bra! Klart det är, han har jobbat med Håkan Hellström sedan Broder Daniel bildades. Ni vet nog inte vad jag pratar om, men ge Daniel Gilbert en chans och sök på albumet på Spotify. Har förresten efter ca en kvarts lyssnande upptäckt att Daniel Gilberts låt 'Borderline' har samma melodi som Håkan Hellströms 'Evert Taube'. Det ni. Okej jag ska sluta babbla om min grymma musiksmak nu. Idag var det första dagen tillbaka i stan och då åkte jag till landet för där bor ju Linn och My. Konstigt sätt att "välkomna sig tillbaka till stan". Åka till landet. Anyway så åkte vi pulka och spelade Guitar Hero och Singstar. Det var mysigt att träffa de små mupparna igen. Nu blir det filmtittande här, "Whatever works". Den ska tydligen vara bra. Imorgon ska jag in till mellandagsrean och göra av med lite julklappspengar. Här får ni skivomslaget till Daniel Gilberts nya skiva:



Mot stora staden

Japp snart bär det av hemåt igen efter en vecka i skogen. Hade kunnat tänka mig att stanna ett tag till, det är så mysigt här när det är snö och kallt. Men mellandagsrean väntar ju på mig och mina julklappspengar! Nån som har lust att följa med och göra av med pengar imorgon? :-P

Anyway, idag har jag hittills åkt tefat och pulka ner för en pytteliten backe med mina kusiner, fikat, läst bok. Sånt man gör här på landet. Höhö. Och under eftermiddagen när jag åker bil får jag förhoppningsvis tillbaka min täckning! Tjoho!

Springa springa springa

Hej hopp. Idag har jag sprungit i mer än en timme! Det var bajsjobbigt. Men mamma var mycket långsammare än jag så det var liiite trevligt i alla fall. Sedan har jag inte gjort nåt annat än kollat på Vänner hela eftermiddagen ;-). Imorgon åker vi hem till den stora staden igen. Hoppas det inte är snöstorm för jag orkar inte åka bil i typ 6 timmar... Sen är det ju bara fyra dagar kvar av 00-talet! Herregud. Se till att det blir bra dagar gott folk!

PS. Rösta på 'Känn ingen sorg för mig Göteborg' och 'För en lång lång tid' i p3 populärs omröstning om 00-talets bästa låt på: http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=2785&artikel=3231729


!

Jag känner mig väldigt bortskämd. Varje år säger jag till mamma att jag inte behöver massa julklappar. Och varje år får jag det i alla fall. Men man ska ju inte klaga över det. Istället kan jag säga till er vad jag fick i julklapp. Det bästa var som sagt i förra inläggget en kamera. Den verkar bra. Jag vet inte så mycket om kameror och foto, men jag hoppas att jag kommer lära mig mer om det. Så nu kan ni även vänta er lite mer bilder här i bloggelibloggen. Sedan fick jag också en annan grym grej från min kära storasyster: Håkan Hellström-live på Peace&Love! (DVD). Även lite kontanter och en trisslott med vinst på 50 kr är nu i min ägo. NAJS. Sedan tillkom lite små trevliga grejer som Vänner - säsong 3, en bok, en sammetskläning frå Monki som jag har tittat på jättelänge samt ett par mysiga vantar. Julafton blev helt enkelt en lyckad tillställning och jag fick min släkt att ta det lugnt med klappöppningen och inte slita upp paketen utan att titta efter vad det är. Och det bästa är att jag har julklapparna från pappas sida kvar! En av de bra sakerna med att ha skilda föräldrar kan jag tala om för er som inte har det. Nej nu ska jag kanske ta och knäppa lite bilder med min snygga blå kamera och sen kommer mina bonuskusiner hit. I eftermiddag ska jag kolla på grymmaste filmen Sällskapsresan 2 - snowroller! Yeah den äger. Ha en trevlig juldag små varelser...


GOD JUL!

Ja just det. GOD JUL. Kan inte skriva så långt eftersom jag använder mammas mobil. Det viktigaste jag har att säga är att jag fick en kamera i julklapp! En canon ixus 95 IS. Den är fett najs. Imorgon kommer en bättre beskrivning av min jul. Ha det bra så länge!

Dagen före dopparedagen!

EN DAG KVAR TILL JULAFTON!!! WOHO säger jag bara! GOD JUL om jag inte hinner höra av mig igen vilket jag förmodligen kommer göra eftersom jag börjar bli smått beroende av att skriva ointressanta inlägg här. Adjö


SNÖIGT

Fasen vad det är mysigt med vinter! Här i smålands skogar har det kommit ÄNNU mer snö. Dagen kommer bestå av pepparkaksmuffinbak, (långt ord??) längdskidåkning och framförallt MYS. Ska läsa de bästa delarna ur boken 'Håkan Hellström - texter om ett popfenomen'. Den är sjukt grym. Fick den av min syrra Lovi i födelsedagspresent om ni undrade... Oh vet ni vad? Jag kan lägga upp en bild från vår skridskotur! Där blev ni allt förvånade va? Njut.
Kusin Folke, Moster Lisa, Kusin Melker, Jag och Mamma.

Bara dårar rusar in

Ja ännu en låttitel som rubrik. Denna gång av den underbare HÅKAN HELLSTRÖM! Btw så förolämpade min Kalle Anka-pocket honom idag genom att skriva Kråkan Gnällström!!! Jag funderade på att sluta läsa Kalle Anka men den är ju så grym så jag förlät Kalle. Idag har jag och Lovi storasyster haft Vänner-maraton... Det var skitkul. Vänner är seriöst det grymmaste programmet som nånsin gjorts. (Har jag nämnt det innan???) Anyway så känner jag att jag inte har nåt annat intressant att skriva... Det finns inte så jättemycket att rapportera här i från skogen. Fast idag har vi åkt ännu mer skridskor och nu snöar det. (Intressekramp???) Okej jag ska sluta skriva dessa onödigheter nu och låta er njuta av dagen-före-dagen-före-dopparedagen! Puss

PS. Ska kolla på dagens julkalender på svt play nu. Julkalendern ÄGER!

Fasen vad kallt det är!

Kom nyss hem från en mysig skridskotur på sjön. Var även och kollade på Näset (ett litet ställe som vi har nära mormor och morfar där vi nyss har byggt ett nytt hus). Det var jättefint och mysigt! Men det var också skitkallt ute och mina fötter höll typ på att ramla av... Jag blev väldigt sur över att jag inte hade någon kamera idag, det fanns jättebra möjligheter att ta superfina bilder. Men som sagt hoppas jag få en i julklapp :). Nu ska jag mysa och dricka te och ikväll ska vi gå på gympa (våra tränare tvingar oss att träna under lovet men det gör inte så mycket, jag får alltid spunk om jag inte tränar!) Puss på er :)

Vinterparadis

Det är helt sjukt fint här! Is på hela sjön och solen skiner. Och snö på marken som glittrar. Underbart. Igår kväll hade vi lite snöbollskrig (jag mulade typ alla och kastade en snöboll i mammas öga...) och åkte spark. Önskar jag kunde lägga upp en fin bild härifrån Småland, men som ni kanske vet har jag ju ingen kamera. Blä på det. Idag ska vi åka skridskor på Klockesjön. Ha nu en bra dagen-före-dagen-före-dagen... Hur många dagar är det egentligen??? Aja före dopparedagen! 

Långtråkig bilresa...

Hej hopp. Sitter i bilen på väg till mormor och morfar i småland. Det är typ bajsigt väglag så vi åker jättelångsamt. Men det ska bli jättemysigt att komma dit. Känns inte riktigt som att jullovet har börjat förrän man är där. Idag har jag träffat storasystern från malmö och börjat gråta för att jag vet att jag kommer sakna henne så mycket. Hatat att hon bor där. Verkar inte som att hon har några planer på att flytta hem heller. FAN. Nåväl, nu ska jag sluta gnälla. Det är som det är. IDAG FICK JAG EN HÅKAN-PLANSCH AV JONNA! Den är så sjukt vacker. Den ska få en hedersplats i mitt rum. Just det skulle säga att det nog blir lite sisådär med uppdateringen den kommande veckan. Inte så gott om datorer där mitt i skogen, höhö. Ha en trevlig söndag gott folk!

Första dagen av frihet

Hej hopp. Pepparkaksdeg är typ det godaste som nånsin uppfunnits! Vi gjorde egen igår och den är beroendeframkallande!!! Nu ska vi strax baka ut den och sen ska jag vara hos Jessica kl 6. Hehe... Det kommer jag ju lätt hinna... Kom precis hem från stadsteatern, har sett Bröderna Lejonhjärta med farmor och kusiner. Den var faktiskt ganska bra. Imorgon bär det av till Ramkvilla, Småland och träffa kusinerna från västkusten. Det ska bli supermysigt. Men man kan få lite spunk av att vara där för länge för det är typ mitt i skogen. Höhö. Men tur att det fínns snö nu så kan man leka! Jag gillar att leka. Men nu är det bråttom att baka ut pepparkakorna annars kommer jag inte hinna umgås med mina kära vänner. Puss 

Glömskan sviker mig igen...

Ojojoj herregud glömde skriva att Siri var med på badet också! Såklart hon ägde ju på att åka tåg i den gröna kanan (kanor ÄGER...)

JULLOVET har kommit gott folk

ÄNTLIGEN! Den senaste veckan i skolan har jag verkligen inte gjort nånting. Över huvudtaget. Snacka om bortkastad tid... Har mest gått runt och stört närmaste objekt och varit irriterande. Men nu är det som sagt över. Och tre veckors frihet ligger framför oss. Idag har vi (Hanna J, Jacque, Maja J, Linn och Stange) varit och badat på ett badhus i Bro. Bro är typ änden av världen. Feeett långt borta. Med det var kuligt ändå. Sedan åkte jag till stan för att möta mamma och det tog typ femhundra år för att SL inte fattar att det faktiskt kommer snö varje år! Dampanfall på SL. Nu ska jag äta (vrålhungrig, inte ätit på åtta timmar!!!) och sen kolla på Love actually som är typ tidernas bästa film. Speciellt vid jul såklart. Ni som inte har sett den MÅSTE göra det!

I stan blev det lite shopping, fick med mig en lila urtvättad t-shirtklännig, ett vanligt svart linne och ett par svarta strumpbyxor. Det var mycket trevligt alltihop. Ha nu en underbar start på jullovet!!! Puss


Superhjältejul

Julkalendern i år är fett bra. Det är mycket roligare att fortsätta vara barn. Strax bär der av ut i kylan på träning. Ha en mysig kväll och titta mycket på snön som ligger tjock på marken...

I wash my mouth with soap before I go

Hej hopp. Rubriken är en fett grym låt av Timo Räisanen, sök på den gott folk! Sitter och kollar på Vänner med Linn. Hon hälsar till er. Vänner är sjukt grymt. Bästa programmet nånsin, typ. Dagen i skolan var kort och helt okej. Fick kolla på film och sen städa lite grann för att sedan sluta kl ett! Yay. Imorgon är det jullov! IMORGON!!! I can't believe it! (Ojoj måste sluta med den där töntiga wannabe-engelskan...) Anyway, ikväll är det träning i snön. Höhö. Vi kommer frysa ihjäl och jag har ingen aning om vi ska springa eller spela snöfotboll. Det kommer i alla fall bli sista träningen innan jul. HOHOHO säger tomten då. Tomten äger.

Imorgon efter avslutningen ska hela gänget med flickor från skolan åka till ett badhus i Bro som tydligen ska vara bra. Det kommer bli naaaajs. Adjö på er.

Ojojoj vad snöigt!

Hallihallå. Kom nyss hem från en trevlig liten springtur. Det var bajskallt om mina små öron. Och fett mycket snö. Men det är ju på den positiva sidan på de flesta punkter. Utom när man ska försöka träna där ute i snön. Höhö. Sen måste jag hämta Vilda från dagis för pappa har klantat sig en aning. Buhu stackars mig...

NU ÄR DET BARA TVÅ YNKLIGA SMÅ DAGAR KVAR TILL JULLOV!!! Puss

Maja+Håkan=design

Diggar ni min nya design? Jag gör det i alla fall, Håkan är ju med! Som jag sa i förra inlägget så är det jessica och Maja J som har gjort den. TACK så supermycket, ni ska få en kram för besväret! :-P

PS. Nu kommer ni definitvt tröttna på Håkan eftersom de också fixade en "Ipod" till mig! Med de bästa låtarna i världen, typ. Jag försöker banka in lite grym musiksmak i era skallar.


Snölandet

Hejsan svejsan! Gud vad det är mysigt att det äntligen har blivit vinter! Jag älskar snö och kyla. Hoppas man kan åka skridskor hos mormor och morfar i jul... Det skulle vara toppen. Nåväl, åter till verkligheten. Dagen har varit okej, eftersom jag är färdig med min terminsplan så behöver jag inte jobba nåt och går mest omkring och stör de andra... Höhö. Idag hade Emma med sig sin nya systemkamera! Det var trevligt värre det. Hon (och alla andra för den delen som provade kameran) tog typ 300 bilder under dagen. Naaajs. Men tyvärr är dagens fotbollsträning inställd eftersom det kom så himla mycket snö. Tränarna uppmanar oss att sticka ut och jogga istället. Hrm. Det kommer jag säkert göra... (host). Ikväll ska jag försöka övertala pappa att baka lussebullar. MUMS.

PS. Maja och Jessica ska fixa ny design och header (är det så det heter...?) till mig idag! Så bli inte förvånade om det kommer värsta muppinlägget lite senare... Puss

Tjocka släkten

Idag bär det av till Nyköping med släkten. Det kommer bli jättemysigt. Men hoppas bara att några affärer är öppna, trots att det är Lucia. Jag har inte ens några lussebullar hemma och det suger. Men jag ska väl lyckas få mig nån liten lussekatt under dagen hoppas jag. Efter Nyköping ska vi äta middag hos farbror, faster och kusiner. Hoppas ni får en mysig Luciadag!En liten gullig Lucia :) Bild från Google


Juligt värre

Nu är det kolabakning och julmusik här hemma. Det är myspys. Julgranen står och myser i fönstret och ute ligger ett tunt lager snö på marken. Herregud vad idylliskt. Jag myser. Superjuligt. Okej riktigt sådär ser inte vår julgran ut, men nästan :-P

Lördag Nördag

Höhö fatta ni min grymma ordvits? Jag har så sämst humor. Vi borde döpa om Lördag till Nördag istället för jag är en sån stor nörd. Men nördar har också kul ska ni veta. Vi vann matchen idag med 2-1 och jag gjorde värsta grymma målpassen. Snyggaste genomskäraren till Frida.

Men idag blev det snö! Fett mysigt. Jag tycker att vintern har varit lite långsam i år, men nu verkar det som den har bestämt sig för att komma på riktigt! Tänk vad kul om det skulle bli en vit jul trots allt. Men nu ska vi inte hoppas för mycket. Okej det ska vi vissst det. Jag hoppas på en vit och kall jul!

Hade velat ha en kompis hemma här ikväll men Didd kunde inte så jag får kolla på Ice Age utan den flummungen. Jag kan ju alltid ta och tala om vad vi får till middag här hemma. Det blir saffranspasta med räkor. MUMS. Jag är hungrig, men det är jag i och för sig typ hela tiden.


Tänk om julafton kunde bli så här! Bild från Google

Morgonmorgon

God morgon. Min förkylning har nästan gett upp och sprungit iväg så jag tänker definitivt spela matchen idag. Och Erik Grönwall vann Idol. Men det visste man ju nästan redan. Han var bättre än Calle. Ikväll ska jag och mamma hyra Ice Age 3! Tecknat/animerat är fett grymt. Jag diggar barnfilm. Höhö. Innan matchen idag kanske jag tar och gör lite julgodis eller nåt annat trevligt. Eller så sitter jag kvar i soffan och kollar på alpina världscupen... Jupp jupp i alla fall får ni en Ice Age-bild: Jag diggar Sid

Falla fel

Höhö. Falla fel är en ordlek av falafel. Det är kul och jag har sämst humor. Men nu vankas det falafel här hemma (dock Findus frysta, men vem bryr sig?) och sen blir det idolfinal ikväll. Man måste ju kolla. Ha en trevlig kväll


Café 60

Hejsan. Dagen har varit ovanligt trevlig. Den började med Luciafirande i skolan=alla killar från nian i luciatåget sjunger falskt och det är skojigt. Sen julpysslade vi och jag gjorde snygga julkort och skrev min önskelista på ett fint rött papper. Utomordentligt vackert blev det. Jag fick även ett pyttelitet julkort från Emma och ett lila från Jacque. Höhö. I alla fall slutade vi klockan tolv. Eftermiddagen var den trevligaste delen av dagen. Jag Anki och Tess skulle träffa Sara och Elsa från vår förra klass och fika. Jag blev kär i cafét och vi satt kvar i 2 och en halv timme och snackade. Om typ allt. Jag hade inte träffat dem på skitlänge så det var supermysigt och vi hade massvis att flumma om. Café 60 ligger på Sveavägen 60 och det var fett mysigt fast liiite höga priser men vad gör man inte? Haha vi satt kvar tills bordsserveringen hade gått hundra nummer och kommit tillbaka till våra. Då planerade vi att skoja och nästan sno nåns beställning men de hade bytt färg på lapparna. Buhu :( Ikväll blir det väl att titta på idolfinalen. Och imorgon fotbollsmatch. Woho! Ha en trevligt fredag. Pöss

PS. Sorry för inga bilder typ men det ska förhoppningsvis åtgärdas vid jul...


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Hejsan hoppsan. Rubriken är typ världens grymmaste låt. Kan ni gissa vem som har gjort den? Håkan såklart. Han är min Gud. Jag ska starta en religion som heter Håkanism. Den kommer vara bästa religionen i världen. Nåväl, nog om det. Eller...? Haha jo nog om det. På riktigt. Om en liten stund ska jag springa iväg och möta Emmy och sen ska vi gå till träningen. Jag har inte spelat fotboll på en vecka! Ojojoj spunkanfall. Men jag får inte göra nåt som är jobbigt för då kanske förkylningen ändrar sig och ba hoppar tillbaka på mig och då missar jag matchen på lördag. Btw fick jag veta igår att min syrra som bor i Malmö har fått ett nytt jobb. Där. Det är supertrevligt för hon tyckte att hennes gamla var långt bort och inte så kul men det suger också för det betyder att hon planerar att stanna i skåneland ett tag till. Snyft på det. Förresten, nämnde jag att Håkan Hellström är bäst? Haha. Ni kommer tröttna på den här bloggen för att jag skriver så mycket om honom. Men deal with it. Ni klarar det.  Puss på er.

Täppt-het suger

Tjo bröshes. Jag är fortfarande förkyld. Det suger. Men jag tänker träna ikväll ändå för annars får jag spunk! Just det. Så nu är jag hemma hos pappa och ska byta om till fotbollskläder för att mamma inte har kört över mina saker ännu. Och det är bytesdag så jag är typ på ena stället och mina saker på det andra. Okej jag vet, ni bryr er fett mycket om det. Anyway så ska jag till Nyköping på söndag. Typ hela släkten på pappas sida ska med. Alla kusiner o sånt. Och då får jag träffa min kusin Jojo som jag inte har träffat på sketalänge! Det blir najsigt värre. Och jag har en sak till att säga. Idag blev jag färdig med min terminsplan=jag behöver inte jobba nåt mer på hela terminen! (I och för sig är det typ tre "riktiga" skoldagar kvar, men ändå...) Jag är bäst. Men det visste ni ju redan :-P. Igår hände en annan trevlig sak. Vi fick våra tjocka tjockisjackor till fotbollen. De är fett mysiga. Men 
lite fula. Skit samma. Ha en trevlig torsdag!

PS. Grattis på namnsdagen Malin!

Ja det är ju trevligt att man redan har brist på fantasi vad det gäller rubriker

Hejsan hoppsan Karlsson. Höhö. Nyss blev jag lite tjurig för jag hade redan skrivit ett ett inlägg fast det försvann. Och nu har jag inte tid att skriva ett lika grymt. Så ni får helt enkelt bara njuta av en bild på underbara Håkan Hellström istället.Han är BÄST


Välkomna ska ni vara

Varmt välkomna ska ni vara till min nya blogg. Namnet kan uppfattas som lite skumt men det är en låttitel från Lars Winnerbäck som jag tycker passade fint. Jag hoppas att ni kommer gilla denna blogg, men ni får ha lite överseende med att den kommer se ganska ful ut ganska länge eftersom jag inte kan ett skit om design och sånt dära. Men VÄLKOMNA

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0