tell me now where was my fault in loving you with my whole heart

Imorgon åker jag till Barcelona. Tänkte bara säga det så att ni inte blir ledsna när jag fram till onsdag når den totala nollpunkten av uppdatering. Mihihihi. Jag ska se El Clasico, största matchen efter VM-final typ. Och äta tapas och sen bara gå omkring och ladda för snösäsongen (som jag faktiskt njuter av förresten, än så länge). Det kommer bli jättebra i alla fall.

John Lennon – Happy Xmas (War Is Over) Bästa jullåten. Jag har julstämning i kroppen. Och i Barcelona ska endast inhandlas julklappar. Därmed basta. Hejdå.

det är jul om en månad

Jag har fått massor av julkänsla i Gamla Stan när jag gick runt i snöfallet och isen på gatan var lite lömsk så jag gjorde en fin vurpa och så såg jag en stor fin julgran på Järntorget och de hade öppnat julmarknaden på Stortorget och vi hann åka med tunnelbanan innan det blev stopp. Jag ska packa till Barcelona nu och äta pasta Carbonara och sen ta ett bad. Med min historiabok. hejdå.


är ni med mig systrar bröder dansa för att hjärtat blöder



det går sönder i takt med basen i marken
det går sönder i takt med värkande huvet

kanske för jag hade glömt
vad är poängen med allt det här

om ett år eller två kommer det här vara över


fantastiskt grym låt. Säkert – Dansa, fastän

mitt knä krånglar så jag måste gå till sjukgymnast. snart är det barcelona. jag har fått restaurangtips så det kommer bli bra. min mormor är jättesnäll. och jag behöver inte jobba med svenska förrän nästa år. hejdå.

jag vet inte varför

det är dags att pallra sig ut och frysa häcken av sig medan man springer runt och jagar en boll. kan någon förklara för mig varför jag gör det igen?


sådant som bara inte händer

det här är helt sjukt. jag har knappt landat från i lördags. turnén var slut, jag var inte ledsen för Håkan hade pratat om vårturné i sitt fina mellansnack. (han säger så fina töntiga saker). nu. har. de. släppt. turnédatum. för. våren. biljetterna släpps på torsdag. det blir snabba beslut. jag och Lovi ska resa landet runt. å lycka. LYCKA! jag kommer redan på torsdag kunna räkna ned igen. HERREGUD. sa jag hur många datum? 26. 26 DATUM! det är helt helt sjukt. hejdå.


förresten

om någon känner sig manad kan denna någon få fixa till denna bloggs utseende lite. så det blir fint. för jag är tekniskt handikappad.

ljug för mig

för jag tror att när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än.

det blir nog inget plugg gjort idag. men vad gör det om hundra år.

 


hejdå.


undanflykter och självanklagan

2010-11-20 - HåKAN HELLSTRöM från Färs & Frosta Sparbank Arena
det är fint att se. (bild från rockfoto.nu)

jag kom tillbaka till skolan, som alltid på måndagar är det lite jobbigt att ta sig upp på morgonen men det går ju så fort man är uppe. jag var ovanligt effektiv i skolan vilket är skönt och jag känner inte paniken som andra känner nu inför jullovet när man måste hinna med allt.

det jag kanske känner lite panik över är att jag har torka på idéer till julklappar.

tid springer iväg från mig igen. jag hinner det jag måste men inte det jag vill. jag saknar vissa. men livet går vidare och i helgen ska jag gå på julmarknad i en ny stad som heter Barcelona. hejdå.

Håkan Hellström 20 november 2010


Jag fick uppleva allt igen. Och han var precis lika fantastiskt tafatt töntigt bra som för en vecka sedan. För att förstå hur det kändes, läs om Hovet igen, samma känslor kom tillbaka igen. För han är den som får mig att känna. Och han får mig att inte få plats med något annat än kärlek i kroppen. Och jag fick låtlistan.

honey I'm home

Malmö var allt som jag ville att det skulle vara. Massa mys och fika med Jonna, sånt där ruggigt väder som får en att sitta kvar på caféer i flera timmar, god mat, mysiga Twill (Jonna och Calles hund), lite Love Actually i natten och så Håkan förstås. Mer om det i ett eget inlägg.


på typ världens mysigaste café med de godaste mackorna




moderna museet i malmö. fashion.


salt hav

det är bra här i malmö. jättebra. ikväll är det Håkan och då kommer jag nog dö lite igen. nu ska vi ut och fika i regndiset som ligger över denna platta stad. ajö.

malmö

jag åker till malmö och träffar systern och ser Håkan igen. Hejdå.


with my whole heart

hej. ni vet den där housen som jag har skrivit ganska mycket om. dansstilen. som jag bara hinner med en timme i veckan. som är fantastiskt rolig. det är en dansstil som dansas till ungefär The Housemaster Boyz – House Nation eller Kerri Chandler – Bar A Thym - Original Mix. så. musiken är sjukt snabb, likaså fotarbetet i dansen. man kan kanske säga att det är lite som uppskruvad hiphop utan armar. fast ändå inte. jag råder er att titta på klippet här för att förstå riktigt vad det handlar om. för jag märker det själv, det är svårt att förklara. och ni borde prova någon gång för det ger värsta kicken. just det. man freestylar mycket, dvs dansar utan koreografi. peace out.


dansa fastän hjärtat brister

Säkert – Dansa, fastän

Hp7 igår. Det var fantastiskt bra och fantastiskt läskigt. Jag är mesig, ja. Finns inte mycket tid till det här nu. Men Harry i mitt hjärta. Och Malfoy tycker jag om. Annars är det glapp lite här och där. Mina hörlurar glappar vilket är sjukt irriterande, mina knän glappar på något sätt för det gör ont som satan när jag studsar ett tag. Det glappar lite i hjärtat. Och i huvudet har jag alltid något sorts glapp. Men det är väl trevligt, de säger att man måste vara galen för att vara ett geni.

Vi är förlorare


jag skakar av de bilder jag får i huvudet och när jag får tillbaka känslorna från i lördags. ett smakprov på den finaste allsång jag har varit med om.

no time for us

just nu: mumsar mörk choklad och lyssnar på Broder Daniel – No Time For Us (Acoustic). Och pepparkakedoftljus. Mys!

håll i mig och släpp aldrig taget

Idag då. Barnvaktande som vanligt. De är söta, de där flickorna. Och idag fick jag veta att de ska få en lillasyster. Nutte. Vi blev tvungna att dricka varm choklad för det var så äckligt väder och sen ritade Astrid en teckning åt mig och jag blir alltid lite barndomsnostalgisk när jag är där. Det är mysigt.


Måleriövningar

 



söta som sagt.


jag var lite si och så men vadå

hej. eller något i den stilen. igår spenderade jag lite tid med Emmy, som är bra och som är en av mina äldre vänner. vi fikade på mellqvist (sjukt god pain au chocolat!) och drog sedan till henne, lirade lite gura (;PPPppppppPPPpp), snackade kanske för mycket om det mesta och åt fantastiskt gott bröd som hennes mamma hade bakat. dock var jag fortfarande lite uppe i det blå från konserten, men men.




PAIN AU CHOCOLAT IN MY HEART




Emmy lärde mig Free Fallin på gitarr. Awesome dag typ.


Håkan Hellström 13 november 2010

Det blev precis allt som jag hade hoppats på. Andra raden, explosion efter explosion . Jag gick sönder om och om igen. Gårdakvarnar och skit gav mig tårar i ögonen men inuti kändes det som att jag grät floder. Jag tog ut mitt hjärta så att han kunde ta det, jag föll, gick sönder, tog mig upp, exploderade. Konfettiregnet seglade över mig och just där och då fanns det ingenting dåligt i världen. Det var som inte på riktigt. Det går inte att sätta ord på. Och vi sjöng "Vi är förlorare" och det gick rysningar i hela mig och allt fyllde mig samtidigt. Mitt hjärta satt utanpå ikväll, fritt att beröra.

Håkan Hellström är gud.


du är snart där

 


det var bland annat så här det var på Cypern. helt sjukt fantastiskt.

nedräkningen är nästan slut nu. det står noll här bredvid, men det är ju inte riktigt sant. det är ett dygn och tre och en halv timme kvar.

det är inte mycket som krånglar nu och det är fantastiskt trevligt. det rullar på, liksom. fast jag saknar fortfarande Jonna och har inte riktigt tillräckligt mycket tid.

PS. Housen igår var GRYM.


du är snart där

 


det var bland annat så här det var på Cypern. helt sjukt fantastiskt.

nedräkningen är nästan slut nu. det står noll här bredvid, men det är ju inte riktigt sant. det är ett dygn och tre och en halv timme kvar.

det är inte mycket som krånglar nu och det är fantastiskt trevligt. det rullar på, liksom. fast jag saknar fortfarande Jonna och har inte riktigt tillräckligt mycket tid.

PS. Housen igår var GRYM.


Vi brinner upp i natten

Den här snön har jag faktiskt inte så mycket emot, så länge den håller sig borta från fotbollsplanen. Men den gör ju inte det. Den ligger där ovanpå konstgräset och jävlar sig och jag vill bara träna, få ur saker ur kroppen, sparka på en boll innan jag sparkar på något annat. Jag vill träna riktigt hårt, jag vill känna mig helt död och jag vill känna träningsvärk. Ja, jag gillar när det är jobbigt. För det är så jäkla skönt efteråt. Om det ska fortsätta så här får jag väl ta och köpa kort på Friskis eller något. För jag klarar inte av att inte träna. Det äter upp mig inifrån kan man säga.

Annars har jag haft en ganska produktiv dag, skolvis. Matematik och fysik och engelskastudier. Jag har fikat på Vetekatten och ätit scones hemma med Lovi och tittat på Grotesco för andra gången och lite mer How I Met Your Mother.


Grotesco for the win!

this town kills you when you're young

te och en dator och lite how i met your mother och lite plugg är allt som behövs antar jag. och ett telefonsamtal med Frida som är fantastiskt bra, som jag tänkte träffa, men vi båda kom fram till att det kanske inte var värt det extremt uschliga vädret. puss.

klor mellan fingrarna och snökaos

ja herregud. jag blev kastad rakt tillbaka in i det svenska klimatet, visat från sin allra sämsta sida. men det kanske inte gjorde så mycket när jag fick träffa mina små vänner i skolan igen och bada bubbelpool på eriksdalsbadet, där minnen från popaganda sköljde över mig, även fast det knappt gick att känna igen festivalområdet bakom all snön. simningen gick bara bra, och jag kom fram till att det inte är sådär sjukt tråkigt att simma som jag alltid tyckt. kanske för att jag inte hade gjort det på väldigt länge. men det är skönt på något sätt, att simma. träningen idag är inställd och det var nog bra det för i det här vädret vill jag ändå inte spela fotboll. hellre sitta inne med min tekopp och 2 steg från paradise.

köldchock

jag är fylld till bredden av D-vitamin, mitt lager ska nog räcka hela vintern nu. för vad än alla säger om charter och solsemester och allt så är jag jävligt mycket gladare nu är för en vecka sedan. solen och värmen och det salta, varma medelhavsvatten och all god mat och läsning och att bara vara i en hel vecka har gett mig energi att förmodligen överleva hela vägen fram till jullovet. jag tänker inte gå in på beskrivningar av hela stället och alla dagar, bara några få ord som kan sammanfatta det hela: sol. värme. bad. salt. sand. håkan hellström. kusin-lek. strandvolleyboll. läsk. promenader. lite jogging. bikiniränder. tjock grekisk youghurt. underbart.


en vecka bara

Det är en vecka kvar nu. Tänk, då för ungefär 130 dagar sedan när jag bestämde (mest för att jag själv ville hålla koll) att jag skulle sätta upp en nedräkning till Hovet. Nu står det 7 dagar där och jag kan inte tro det. Om en ynklig liten vecka är jag där, totalt upprymd av musik och kärlek och jag kommer studsa där på stället och jag kommer skrika  mig hes men vad lycklig jag kommer vara. Jag ska sjunga med och jag ska kunna vartenda ord. 7 dagar.

du bad mig ta kärlek lätt som en vind


jag kanske har visat den förut, men den är så jävla vacker.

min vän


den här tjejen alltså. hon är så jävla grym. jag älskar dig.

Musiktips

ni vet ju att jag älskar Håkan Hellström sådär lite för mycket så för att blanda ut det hela lite tänkte jag ge er lite andra musiktips (det blir specifika låtar från artister som också i övrigt är grymma:

Timo Räisänen – Sunday

Familjen – Det Var Jag

John Mayer – Slow Dancing In A Burning Room - Live at the Nokia Theatre

Mumford & Sons – White Blank Page

Babian – Skaka Röv (de var förband till Timo i våras och hade värsta draget på scen hihihi)

Robyn – Criminal Intent

Oskar Linnros – 25

Belle and Sebastian – Step Into My Office, Baby

Hot Chip – Over And Over

Snook – Snook, svett & tårar

Salem Al Fakir – It's True

Earth, Wind & Fire with The Emotions – Boogie Wonderland - with The Emotions

Markus Krunegård – Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Kent – Ensamheten

Röyksopp – What Else Is There ?

The Housemaster Boyz – House Nation

Mariam Walentin – Snart Är Det Jag Som Är Kung (LEJONKUNGEN FOR THE WIN!)

Säkert – Vi kommer att dö samtidigt

där har ni en ny spellista att skapa vänner. hejdå.

en hälsning

hej. nu är jag på Cypern. eller, nej inte nu när jag skriver det här men nu när du läser det här, då är jag på Cypern. jag njuter nog av värmen just nu, suger i mig vitamin D. kanske har jag redan börjat sakna några hemma.

bli inte deppiga hemma. hösten försöker få med er neråt. med sitt mörker och sin kyla och lärarna försöker få er att vara stressade hela lovet. skit i skolan, vila er. och lyssna på lite bra musik: Timo Räisänen – I'm Indian. ni måste äta en massa goda saker också, som får er på bra humör.

vi hörs snart igen.

hejdå

om en timme är jag på väg, först med bil till flygplatsen i Örebro och sen en lång flygtur till huvudstaden på Cypern.

jag håller på att måla mina naglar gula för det kändes som en bra färg när man ska till solen. nu åker jag. vi ses snart.

http://ic2.pbase.com/u2/dawnb/upload/18139599.AgiaNapa_NissiBeach.JPG
det är hit jag ska. hejdå.

RSS 2.0