Hollow heart

Timo var så bra. Grym energi och spelglädje och så hans gulliga mellansnack på härlig göteborgska! Man kunde inte låta bli att dansa och sjunga med, även om man inte kunde texten. Och efter konserten kom han ut som en vanlig dödlig och stod vid försäljningen och signerade och pratade med folk. Jag försökte säga något coolt när han signerade min tygväska, typ: "vad grym du är" eller nåt, men allt jag fick ur mig var ett "hej", ett nervöst litet skratt och ett "tack". Ja, du. Idolers inverkan på människan. Den bästa låten tror jag var "Fear no Darkness". Hela lokalen bara brakade loss och alla sjöng med i refrängen. Förbandet måste jag också nämna, "Babian" hette de. Hade hört en låt av dem på p3 och de var riktigt grymma live! Snacka om att kunna värma upp en publik... I alla fall så var det en sjukt bra konsert. Så ni vet.


TIMO! Bild snodd från Maja.

Regn i småland

Hejhopp. Jag är i småland hos min mormor och morfar. Det är jättemysigt här, fast det regnar... Idag har jag hittills hunnit åka båt och fiska lite, men det blev inget napp. Senare idag kommer kusinerna Melker och Folke och moster och morbror Lisa och Jonas, länge sedan man träffade dem. Ikväll blir det så klart brasa här i lilla Ramkvilla. Ha en bra Valborg!

Kärlek



Håkan släpper ny skiva. Vet inte när eller hur den kommer bli, men jag vet att det ska hända. Och jag är så jävla glad för det. Tack Håkan för att du alltid får mig att orka med. Massvis med kärlek till dig.

Timo Räisänen ikväll!

TJOHO! Ikväll blir det Timo Räisänen-konsert med Maja :-) Jag är taggad och Maja också hälsar hon. Vi sitter och lyssnar på honom nu för att komma i stämning. Det kommer bli grymt!

:-D


Shine shine shine on

SOL. Det känns som att jag skriver ett glatt inlägg om solen typ varannan dag. Men det är inte mitt fel att det hittills har varit ovanligt bra väder den här våren. En glass till blev det idag i alla fall, nästan ett måste när det är så soligt och varmt. Gick utan varken jacka eller tjocktröja efter skolan! Om det fortsätter vara soligt hela tiden kommer hela min månadspeng gå till glass. Inte mig emot x) Glass är alldeles för gott för att man ska orka vara snål. Idag ska jag träna fotboll som vanligt, det blir förstås KUUL. Men imorgon blir det ingen fotboll utan TIMO RÄISÄNEN-KONSERT!!! Tjihooo. Adjö
Haha random bild från Italien. Det var härligt, det.

Under the pavement the beach

Hallojsan. Idag var det soligt igen. Som ni förhoppningsvis märkte. I alla fall hann jag redovisa ett steg idag i engelska. Sen var jag tvungen att hämta den lilla hunden, men det var helt okej eftersom det var så fint väder. Väl hemma fick jag för mig att jag skulle baka scones, så då gjorde jag det x) Mumsiga blev de. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, det blev en ganska intensiv helg därä. Nu ska jag plugga NO - det blir prov på onsdag, jag kommer dö... Nästan. Adjö

Random liten bild på scones :-P


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger








THE LAST BOUNCE - mäktigt men sorgligt

THE LAST BOUNCE var sjukt bra. Jag började nästan gråta när hela Bounce satt där på slutet och jag visste att jag aldrig skulle få se dem uppträda igen. Föreställningen var lite som en Greatest Hits-skiva, med inslag från nästan alla deras tidigare föreställningar. Men Caution! var ändå deras bästa föreställning av de fem som jag nu har sett, Sån grym energi!


The Score - 2003



Ojski vilken liten bild. Bounce Live på Nalen 2006


Fin koreografi från Gökboet 2007/2008


Caution! på Orinteatern 2009 - bästa föreställningen!


Och så The Last Bounce 2010. Ett mäktigt men sorgligt avslut på en fantastisk karriär för Bounce! Tack Bounce för att ni väckte dansglädjen i mig.

I've got Cocaine in my brain

Hello there. Helg är kul. Var dock tvungen att åka till varvet och hjälpa till med båten imorse, hon åker i sjön imorgon. Fast vi blev mutade med frukost på ett café som heter Petite France. Vi målade hela utsidan och mina skor blev helt blåprickiga av bottenfärgen. Sen körde pappa mig direkt från varvet till fotbollsmatch i Täby. Det gick bra,vi vann med 5-1 och jag gjorde mål! Nu peppar jag inför The Last Bounce ikväll! Det kommer bli så SJUKT bra. Sista föreställningen med Bounce, det är riktigt sorgligt. Första gången jag gick på Bounce var 2003, "The Score". Sen dess har jag sett allt de gjort, i alla fall här hemma och de är så stört grymma. Första dansgruppen i Sverige som har lyckats nå ut till en så bred publik! Jag avgudar människorna. YOYOYO-kläder på, ikväll blir det grymt i Globen!


Min skola är kulturell och firar Världsboksdagen

Jag gick i skolan i tre timmar idag. Tjockt najs. Först var vi på stadsbiblioteket och sen lekte som om vi var typ fem år i Vasaparkens lekpark. Vi åkte cykelkarusell i en kvart och jag blev jättesnurrig... Hehe. I alla fall så dansade jag också idag och sen har jag haft det mys med pappa och Lovi här ikväll med mumsig middag :-) Jag är jättetrött så jag kommer nog somna under filmen som vi ska se nu... Måste vara pigg på matchen imorgon!

PS. Hittade en Green Day-affisch idag vid Medis som jag snodde till Didd. Hon fick ryck och blev jätteglad :-D

Äppelpaj på Hanna konstiga vis

Hannas sätt att baka äppelpaj är skumt. Havregryn och smält smör! Man ska inte ha havregryn och absolut inte smälta smöret. Just det. Så jag övertalade människan att inte smälta smöret i alla fall. Så det ska nog gå bra ändå. Vi slutade kvart över ett idag, det var NAJS. Ikväll byter jag till pappa. Halvnajs. Haha. Nu ska jag gå och hjälpa Hanna med den fina pajen, vi hörs!


Såhär kändes det i tisdags.


Och såhär kändes det idag. BLÄ.

INTE OKEJ

Snö den 21 april ihållande i en timme är inte okej. Det gör en fotbollsträning så mycket otrevligare. Nu väntar duschen och sen måste jag packa eftersom jag åker över till pappa imorgon...

Hellu there

Jag har varit duktig idag. Redovisat två steg faktiskt. Men vädret var äckligt, det snöade ju! I slutet av april, det suger. Men det är en ursäkt för att bara sitta inne och kolla på Vänner och käka Oreos medköpta från London. Haha. Sen blir det i alla fall träning på Stora mossen. Igår var vi på Grimsta och underlaget är helt hemskt där, världens sämsta naturgräs typ. Nåväl nog om det. Jag har upptäckt att det kommer komma mass grymma artister till Grönan i år! Bla Mando Diao, Miss Li, Timo Räisänen, Amanda Jenssen, Veronica Maggio och Hoffmaestro. Tjoho. Funderar på att köpa gröna kortet, tror det kommer löna sig. Puss

Life on Mars

Hallå där i lingonskogen. Idag var jag duktig och pluggade franskaglosor och de satte sig i huvudet till slut :-) Efter skolan var vädret så fint så jag var tvungen att gå in på konsum och köpa en chokladboll och sätta mig på en gunga i lekparken. Det här vädret gör ju att man känner att man måste gå ut, och då blir det ju roligare (enligt mig) om man har nåt mumsigt att äta. Och det mumsiga är ju mycket mumsigare om man käkar nåt onyttigt. Haha så om det skulle vara soligt varje dag i det här landet skulle jag bli tjock till slut. Haha. Ja. Välkommen till min skruvade vardag.

Här skulle det komma en fin vårig bild, men tydligen har jag glömt kamerasladden hos pappa...

Anledningen till att jag dansar



Även om du kanske är skeptisk mot modern dans, titta på det här! Vackert som tusan. Det är sånt här som får mig att dansa även fast jag egentligen inte har tid. Och typ när min syster gör en sån bra föreställning så man börjar gråta floder. Du måste se det här klippet.

En vän med en bil

Så solen kom tillbaka. McFlurry i solskenet på en fontänkant i Vällingby och sedan laborationer med en grym vän och hundpromenad med samma underbara människa. Trots bitter smak av gårdagens förlust känns det bra att vara jag idag. Tack solsken och tack Linn.

Lagkänsla

Yoyoyo. Igår började alltså Sanktan. Jag tror inte att du som läser det här förstår hur stolt jag är över mitt lag. Och jag tror att du förstår ännu mindre när jag säger att vi förlorade. Men Värtan är ett av Sveriges allra bästa lag med chans att ta hem hela St: Erikscupen och vi ledde ända tills det var fyra ynkliga små minuter kvar. Vi är bäst tjejer.

Redo och på topp

Nu är jag taggad inför matchen! Vi måste vara helt på topp för att kunna slå Värtan. Första matchen i årets St: Erikscup, nu kör vi!


Hoppsan lite liten bild menmen... St Erikscupen - världens största fotbollsturnering!







.

Det fungerar inte att sätta min mamma och min pappa i närheten av varandra utan att stämningen blir spänd och ansträngd. Det fungerar inte att planera sommaren så att alla blir nöjda. Och ingenting fungerar om alla ställer sig och gråter. Det är som att vi fortfarande är små barn som inte kan bestämma nånting själva. Och saker faller samman och de enda som kan hantera det lugnt är pappa och min hund. Skilsmässobarn.

My life is shit but I am funky

Haha, den där rubriken har ingenting med verkligheten att göra, bara en kul låttitel som jag hittade på Spotify häromdagen. Igår var det överraskningsmiddag för Carro som fyllde år! Hon blev fett förvånad x) Vi hade det trevligt; dansade till muffinslåten, gungade, spelade fotboll i en nerförsbacke och åt god mat. Mycket skratt :-) Idag ska jag planera sommaren på nåt café och ikväll blir det fotbollsmatch igen. Och solen skiner igen!


Jessica, Siri, Hanna J, Linn, Amie, jag


Hejsanjagärstörd


Nån har sagt nåt roligt?


Självaste födelsedagsbarnet och Jacqueline :)

PS. Jag snodde bilderna från Jasmine :)

Caroline



Idag fyller den här fina tjejen 14 år! Grattis till henne :-)

Fotbollfotbollfotboll

Imorse/förmiddags hade vi träningsmatch mot Bele Barkarby -97. Det var riktigt jämnt och resultatet blev 1-1. Jag gjorde värsta snygga målet i krysset :-D. Men vi hade många ramträffar och andra chanser som lika gärna kunde ha gått in. Men så är det ibland... Idag ska jag bara ta det lugnt och typ fixa lite här hemma, packa upp, osv. Lyssnar på Timo Räisänen och försöker lära mig alla hans texter så att jag kan sjunga med på konserten... Puss :-)

 


Bild från förra gången vi mötte Beles 97:or, då vann vi med 2-0 :-)


We are the numbers you and me

JAG OCH MAJA SKA GÅ PÅ TIMO RÄISÄNENS KONSERT. JAG ÄR GLAD.


Timo, dans och fika

En mycket trevlig dag. Efter skolan åkte jag och åtta andra till Café 60. Fast jag hann inte vara där så länge, men det var trevligt ändå. Sen drog jag till dansen där vi fick ha vikarie och dansa till typ hårdrock...? Haha men det var i alla fall fett kul! Snart kommer lilla Didd hit och vi ska vara kulturella med mammas kompis och titta på fransk film. Hehe. Det kommer gå bra. Jag hittade en affisch idag vid Karlberg med Timo Räisänen där det stod att det är 13-årsgräns på hans konsert! Så jag försöker jaga upp nån att gå med nu... Han är grym, den människan. Puss










Mardy Bum








Byxdress: Primark i London
Converse: Syrrans...
Solbrillor: Åhléns
Tights: Lindex










Solen sken igen. Vi satt ute på lunchrasten och njöt. Och idag är det fotboll på kära Stora mossen. YES. Livet är bra.


And I need your sway

Solen har en tendens att göra folk riktigt glada. Det spelar inte så stor roll att man måste gå i skolan och räkna ut volymen på ett prisma, solen skiner. Jag är glad.


Globetrottern är hemma igen

Sjukt mycket intryck och upplevelser de senaste tio dagarna, jag kommer inte ens ihåg hälften av allt. I alla fall var båda resorna till Italien och till London mycket mycket lyckade. Och vädret var underbart på båda ställena. Jag kan inte riktigt beskriva allting, låter bilderna tala för sig själva istället:


Skavsta flygplats 06:15


Charlie är cool på planet


Bergamo flygplats Milano 10:45


GANSKA najs hotellpool :-)





På väg till första träningen...


Hanna och Lotta :-)


Stor kyrka i Milano


Frida är cool


Bada i poolen! Matte är cool i mitten...


Mathilda hoppar i poolen


Haha här ser det ut som om Matte ska hoppa i själva Gardasjön! Men det gjorde hon inte...




En massa händer... Inga kommentarer

 


Frida, Matte, Lotta & Nora vid poolen

Mattes gosedjurskanin som heter Kaninis är min bästa vän.

 


Fridas allra snyggaste min!


Hej på er psykstörda vänner.


Ehm. GLADA var ordet.


Gardaland, tjoho!

Det var Italienbilderna, det. Bilderna från London kanske får komma i ett senare inlägg, för jag orkar inte. Adjö


RSS 2.0